Art Of Confusion werpt een nieuw licht op jouw bedrijfsevenement

Art Of Confusion werpt een nieuw licht op jouw bedrijfsevenement

De zomer loopt stilaan op z'n einde en dus maken de festivals en muziekevenementen weer plaats voor bedrijfsevenementen en productlanceringen. En daar komt Art Of Confusion mee in het plaatje. 

 

Al meer dan 20 jaar zorgt Art Of Confusion voor de audiovisuele ondersteuning van verschillende evenementen. "Dankzij onze persoonlijke aanpak en hoge afwerkingsgraad doen steeds meer evenementenbureaus en bedrijven een beroep op onze know-how. Door reeds tijdens de planningsfase met de klant mee te denken, kunnen zowel het creatieve als het budgettaire aspect volledig op maat gemaakt worden en, minstens even belangrijk, onder controle gehouden worden", vertelt Tom Winkelmans.

 

Art Of Confusion's slagzin "creating light solutions" vertaalt zich dan ook mooi in corporate event oplossingen. Door het gebruik van de allernieuwste producten en technieken wordt sfeer gecreëerd en haal je het mooiste uit jouw event locatie. 

 

Zo werkte Art Of Confusion in opdracht van A'venue International Agency een totaal concept uit voor het ARIS event in Luxemburg. Van ondersteuning bij het bedenken van het concept en plan tot de technische realisatie en regie van het evenement zelf, alles werd in samenspraak met de klant tot in de kleinste details uitgewerkt en daarna met de uiterste zorg uitgevoerd.

 

Wil je zelf ook een nieuw licht op jouw evenement werpen? Contacteer dan zeker Art Of Confusion.

www.artofconfusion.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures