Art Of Confusion werpt een nieuw licht op jouw bedrijfsevenementArt Of Confusion werpt een nieuw licht op jouw bedrijfsevenement

De zomer loopt stilaan op z'n einde en dus maken de festivals en muziekevenementen weer plaats voor bedrijfsevenementen en productlanceringen. En daar komt Art Of Confusion mee in het plaatje. 

 

Al meer dan 20 jaar zorgt Art Of Confusion voor de audiovisuele ondersteuning van verschillende evenementen. "Dankzij onze persoonlijke aanpak en hoge afwerkingsgraad doen steeds meer evenementenbureaus en bedrijven een beroep op onze know-how. Door reeds tijdens de planningsfase met de klant mee te denken, kunnen zowel het creatieve als het budgettaire aspect volledig op maat gemaakt worden en, minstens even belangrijk, onder controle gehouden worden", vertelt Tom Winkelmans.

 

Art Of Confusion's slagzin "creating light solutions" vertaalt zich dan ook mooi in corporate event oplossingen. Door het gebruik van de allernieuwste producten en technieken wordt sfeer gecreëerd en haal je het mooiste uit jouw event locatie. 

 

Zo werkte Art Of Confusion in opdracht van A'venue International Agency een totaal concept uit voor het ARIS event in Luxemburg. Van ondersteuning bij het bedenken van het concept en plan tot de technische realisatie en regie van het evenement zelf, alles werd in samenspraak met de klant tot in de kleinste details uitgewerkt en daarna met de uiterste zorg uitgevoerd.

 

Wil je zelf ook een nieuw licht op jouw evenement werpen? Contacteer dan zeker Art Of Confusion.


www.artofconfusion.be

advertorial13-08-2015

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Adverteren? Download nieuwe eventplanner.be /.nl mediakitAdverteren? Download nieuwe eventplanner.be /.nl mediakit
Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?
Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-01Office Planner
  Walkies4Events - W4E bvba
  Antwerpen
 2. 15-01Project Manager België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 3. 10-01Assembleur
  PresTop Rental
  Noord-Brabant