Event website

Een event website nodig? Op deze pagina lees je waarom dit een must-do is, maar ook over het belang van het design om van je event website een goed converterende site te maken. Aan de slag? Je vindt hier ook een overzicht van de beste webontwikkelaars voor een professionele event site of event website.

Momice

Momice

23 reviews Amsterdam

Met Momice alles-in-1 software beheer je als event professional eenvoudig zelf je bezoekersregistratie, mailings, uitnodigingen, event website en event enquêtes vanuit 1 gebruiksvriendelijke tool.

Halito!

Halito!

16 reviews Antwerpen

Sinds 2010 biedt Halito! event professionals ondersteuning bij de organisatie van events. Beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, (no)shows, enquêtes en statistieken in één overzichtelijk platform.

Eventpartners - Bezoekersregistratie

Eventpartners - Bezoekersregistratie

Schrijf review Amsterdam

Eventpartners is uw professionele partner op gebied van uitnodigingen, online registratie en bezoekersregistratie. Ook voor uw evenement hebben we een passende oplossing.

Ofcores

Ofcores

17 reviews Brussel

Of"Cores is a Brussels based company founded in 2012, with a solid expertise in event solutions. We offer a high level of service to corporate and institutional clients in all events related aspects: management, marketing, communication and technology.

Crew On Tour

Crew On Tour

Schrijf review Best

Crew On Tour is dé ICT-partner binnen de evenementenbranche. Wij ontwikkelen namelijk op maat gemaakte software, apps & websites die perfect zijn voor evenementenorganisaties en leveranciers.

evisit

evisit

Schrijf review 's-Gravenhage

Evisit: dé online tool voor event management. Voor evenementen van 15 tot 15.000 bezoekers kunt u alles eenvoudig regelen. Van online uitnodigen tot iDeal betalingen, van e-ticket tot toegangsregistratie.

Invitado Visitor Management

Invitado Visitor Management

Schrijf review Rotterdam

Invitado maakt het registratieproces zo eenvoudig mogelijk, voor bezoekers, maar ook voor de organisatie. Invitado is marktleider op het gebied van online en on-site event registratie.

CrowdCore

CrowdCore

Schrijf review Toronto

Crowdcore is het ultieme alles-in-één evenementmarketingplatform, gebouwd voor evenementenplanners, promotors en locaties.

Bizzabo

Bizzabo

Schrijf review New York

Eén platform voor persoonlijke, hybride en virtuele evenementen.

Eventtia

Eventtia

Schrijf review Paris

Technologie voor evenementbeheer. Uw evenement begint hier. Als u een evenement wilt plannen, online registratie wilt opzetten, uw gastenlijsten wilt beheren, een mooie website wilt bouwen, een mobiele app of meer wilt implementeren, dan kunt u met onze Event Management Technology terecht.

No Photo Available

EventTitans

Schrijf review Georgia

EventTitans is een ontwerp dat beantwoordt aan de behoeften van een bloeiende evenementenindustrie van meer dan 30 miljard dollar. We zijn gepassioneerde evenementliefhebbers en onze primaire focus is om bezoekers verliefd te laten worden op je evenement.

Capital ID

Capital ID

Schrijf review Zwolle

Een event is dé manier om je doelgroep jouw merk te laten beleven en je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Met de Event Management Solution haal je een complete set tools in huis om je events te managen.

Super Visual

Super Visual

Schrijf review Antwerpen

SUPER VISUAL is een Antwerpse freelancer in marketing, branding, design, websites, vj sets & live visuals op evenementen.

idloom

idloom

Schrijf review Waterloo

Een complete software voor evenementenbeheer en registratie. idloom-events is een complete en professionele softwaretool die alle belangrijke aspecten van evenementenbeheer beheert en automatiseert.

Vii Events

Vii Events

Schrijf review Tel Aviv

Vii Events is een alles-in-één 3D 360 ° showroomplatform dat helpt bij het produceren van ongelooflijke virtuele / hybride evenementen.

Eventdrive

Eventdrive

Schrijf review Paris

Alles op één platform: registratie, e-mail- en sms-campagnes, speciale evenementenwebsite, live streaming en evenementen op aanvraag, workshops, interactiviteit, rapportage en analyse ...

No Photo Available

eventmaker

Schrijf review Paris

Beheer eenvoudig uw online of real-life evenementen. Ontdek onze evenementensoftware met een alles-in-één online beheerplatform

No Photo Available

MeetingHand

Schrijf review Santa Clara, Californië

MeetingHand is een online software voor evenementenbeheer die geweldige oplossingen biedt voor evenementenplanners over de hele wereld.

No Photo Available

Crystal Interactive

Schrijf review Godalming, Surrey

We gaan verder dan het aanbieden van een evenement-app, wearable of registratieplatform, we dringen tot de kern van uw evenement, begrijpen uw doelstellingen, publiek en uitdagingen, en stemmen zowel de aanbeveling voor evenemententechnologie als het niveau van advies en ondersteuning op maat.

No Photo Available

Ex Ordo

Schrijf review Galway

Alles wat u nodig hebt om een onderzoeksconferentie te leiden. Uw abstract beheer, registratie en mobiele app op één conferentiebeheersysteem.

No Photo Available

Gevme

Schrijf review Singapore

Het besturingssysteem voor evenementen. Een alles-in-één oplossing voor al uw evenementbehoeften.

No Photo Available

Lyyti

Schrijf review Amsterdam

EventAssist verzorgt het complete uitnodigings- en registratietraject voor evenementen. Samen met jou creëren wij de optimale communicatiestroom rondom jouw evenement.

No Photo Available

Multinational Naija Events Hub

Schrijf review Abeokuta

Multinational Naija Events Hub we zijn one-stop-center voor evenementenservice, variërend van planning, ecoverage, het maken van live evenementenwebsites, inluiden, decoratie, vergelijken / MC, videorapport voor evenementen, fotoboekproductie en catering.

No Photo Available

Evenium

Schrijf review Paris

Met meer dan 19 jaar ervaring in de evenementenbranche ondersteunt Evenium planners in elke fase van het evenementorganisatieproces: van registratie tot digitaal inchecken op locatie, netwerken tot interactiviteit en rapportage.

No Photo Available

Grenadine Event Software

Schrijf review Montreal QC

Grenadine verandert de manier waarop je evenementen beheert radicaal! In slechts enkele minuten bouwt onze software uw evenementwebsite en mobiele app, ...

No Photo Available

Pootentieel

Schrijf review Amersfoort

ProPlus Events is gespecialiseerd in online registratie en neemt het hele uitnodigingstraject volledig uit handen terwijl je zelf de regie houdt. Naast de diverse online registratie mogelijkheden biedt ProPlus een zeer uitgebreide Event- en Community app.

No Photo Available

EventBrew

Schrijf review Boston

Eventbrew is alles-in-één evenementenbeheersoftware waarmee je je evenement naadloos van begin tot eind kunt beheren binnen één systeem.

No Photo Available

Kings of Media

Schrijf review Rotterdam

KINGS of MEDIA is de partner bij uitstek voor uw evenement. Niet alleen qua organisatie maar juist ook voor de communicatie. Met de juiste communicatie vooraf en achteraf heeft uw evenement een hogere opkomst en veel grotere impact.

No Photo Available

Attendify

Schrijf review Palo Alto

Attendify bestaat om één reden: om de kloof tussen digitale marketing en eventmarketing te overbruggen.

No Photo Available

eventcloud

Schrijf review Somerset

eventcloud biedt technologie om evenementen naar een hoger niveau te tillen. Voor iedereen. Neem contact op en vraag naar onze modulaire, aanpasbare en over het algemeen ongelooflijke evenement-apps, registratiesystemen (online en onsite), communicatieplatforms en websites.

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 56 reviews over bedrijven in de categorie 'Event website'.

Ofcores

Ofcores

Vriendelijk, flexibel, en effectief

|Marjolein Oorsprong (PRACE aisbl)|07/09/2021

Ik heb nu een aantal jaren naar volle tevredenheid met Ofcores samengewerkt voor onze jaarlijkse conferentie. Zo'n groot evenement in een politieke omgeving vraagt veel flexibiliteit van iedereen en Ofcores stond en staat steeds klaar om met effective en efficiënte oplossingen te komen - en altijd met een glimlach.

Ofcores

Ofcores

Kick-off online event Open VLD Vrouwen

|Tineke Van hooland (Open VLD Vrouwen)|30/08/2021

Ofcores is erin geslaagd het kick-off online event van de vernieuwde ploeg van Open VLD Vrouwen professioneel te begeleiden en vorm te geven. Door hun hands-on aanpak, werd een format in elkaar gestoken op maat van de klant. Van voorstel tot uitwerking gingen zijn heel vakkundig tewerk en werd uiteindelijk een event van hoogstaande kwaliteit afgeleverd. Ze dachten daarbij niet enkel aan een kwaliteitsvolle digitale ondersteuning, maar zorgden ook voor een perfecte afwerking van het decor. Tot in de puntjes verzorgd. Zowel Open VLD Vrouwen als ons online publiek waren zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar!

Ofcores

Ofcores

Geweldige service aangeboden door OfCores!

|Alexandra Sabou (EaP CSF)|30/08/2021

Of u nu een klein intern evenement of een grootschalige beurs organiseert, OfCores is de dienstverlener die u zoekt om uw evenement op een professionele en persoonlijke manier te managen die uw verwachtingen zal overtreffen! Tijdens onze samenwerking voor een groot evenement met deelnemers van over de hele wereld, toonde het OfCores-team uitstekende project- en managementvaardigheden, een hoge aandacht voor details en een uitstekend vermogen om aan onze eisen te voldoen! Naast hun expertise en ervaring met het organiseren van online, hybride en persoonlijke evenementen, is elk lid van het OfCores-team ook iemand die uitdagingen met vertrouwen en daadkracht omarmt. Gepassioneerd en professioneel, OfCores is een referentie in de evenementenindustrie!

Ofcores

Ofcores

Congres samenwerkingen

|Joost Renson (Plant a Flag)|30/08/2021

We werkten samen met ofcores voor verschillende evenementen en waren altijd verrast door hun niveau van uitmuntendheid. Het team brengt veel verschillende vaardigheden en expertise naar de tafel, waardoor het gemakkelijker wordt om buiten de gebaande paden te denken en het onmogelijke mogelijk te maken.

Event website

Waarom een event website een goed idee is voor jouw events

Waarom een event website belangrijk is voor jouw offline, hybride en online events is duidelijk: een evenementen website is het centrale punt van al je communicatie. Je kunt dus niet zonder. Op flyers, in radiospots, op sociale media, ... je verwijst altijd naar je domein. Zo hebben je gasten en deelnemers op je event site een plek waar ze alle informatie over je event kunnen raadplegen. De website van je evenement biedt antwoorden op vragen als: wanneer start het event, wat is het adres, hoe ziet het programma eruit, waar kun je je auto of fiets parkeren, is er catering, enzovoort.

En last but not least: je event website is ook dé plek bij uitstek om je bezoekers te overtuigen om zich te registreren of zelfs om er meteen een ticket te kopen!

Belang van website design

Het website design van je event website is super belangrijk. Je potentiële bezoekers gaan op je evenementen website op zoek naar algemene informatie zoals wat, wanneer en waar. Maar eerst zien ze de look & feel en het ontwerp van de website. Met het design van je website hebt je slechts 10 seconden om een goede eerste indruk te maken. Denk ook grondig na over de gebruikerservaring van je event site. Een meerderheid van de zoekopdrachten gebeurt via een mobile device zoals een smartphone of een tablet. Een responsive website-ontwerp is dus een absolute must! Met je event website wil je de bezoekers van je site omturnen naar deelnemers, je wil tickets verkopen. Conversie heet dat. Een strak ontworpen en user friendly event site met sterke visuele ankerpunten en concrete call to actions zorgen ervoor dat je deze doelstelling bereikt.

Nog even over die eerste indruk

Uit eye-tracking onderzoeken bij event websites blijkt dat de meeste mensen naar deze elementen kijken: de header die de belangrijkste afbeelding bevat, het logo en de huisstijl en dus de color schemes, het menu, grote, opvallende teksten en de voettekst waar je contactgegevens staan. Zo weet je bij deze wat de belangrijkste elementen zijn op jouw event website.

Je unieke verkoopargumenten (USP’s) horen centraal te schitteren in de grote teksten. De headliner op je festival? De beroemdste spreker op je topconferentie? De internationale topchef die jij hebt weten te strikken? Het allernieuwste model wagen dat jij gaat voorstellen? Zorg ervoor dat die elementen centraal op je evenementen website staan. Eerdere referenties van bezoekers van je vroegere evenementen doen het ook altijd goed.

Je USP’s ondersteun je verder met opvallende afbeeldingen: video’s en foto’s van geweldige optredens (think: het dak gaat er bijna af!), happy gasten, een prachtige locatie enzovoort zeggen zo veel meer dan duizend woorden. Zeker met video’s vestig en hou je de aandacht vast op jouw event site en bereik je je doel: van bezoekers op je website, bezoekers op je event maken.

Verschillende soorten event websites

Een event website bouwen is, net zoals een goede event app, altijd een beetje maatwerk. De site van een festival zal er bijvoorbeeld anders uitzien dan een event site van een productlancering, of eentje die je kunt gebruiken in de privésfeer zoals bruiloften of baby showers. Zoek daarom een competente partner die kan inspelen op jouw noden, van standaardoplossingen tot volledig maatwerk.

Event website nodig?

Een event site of een partywebsite nodig? Contacteer deze deskundige websitebouwers of saas platformen. Websitebouwers creëren een op maat gemaakte event website voor je.. Je kunt ook kiezen voor een ‘saas oplossing’ waarbij je je event website zelf customizet door opties aan en uit te klikken, kleuren te kiezen en zelf je content toe te voegen. Soms is er zelfs een website functionaliteit voorzien in je event planning software. Welke evenementen website je ook nodig hebt, je vindt het bij deze professionals. Elk event heeft een event site nodig, of het nu gaat om een eenvoudige landingspagina met alle info of een complete evenementen website met ingebouwde event registration, ticketing software en een interactieve timetable. Een goede online aanwezigheid is tegenwoordig een basisvereiste, je kunt niet meer zonder je event online te promoten.

Zelf een event website oplossing?

Ben je als website builder of saas aanbieder gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van event websites? Maak dan snel je bedrijfspagina op. Op deze manier zet je jouw bedrijf in de kijker bij duizenden mensen die evenementen organiseren en die dringend op zoek zijn naar een website voor hun event site.

Tags: event website, eventwebsite, website voor evenement, evenementen website, event websites, website evenement, evenementenwebsite, partywebsite, website promotie, website marketing, promotiewebsite, ...

Artikels

Hoe meer bezoekers naar je eventwebsite lokken?

Hoe meer bezoekers naar je eventwebsite lokken?

Heb je je ooit afgevraagd 'waarom' je een website voor je evenement wil bouwen? Het klinkt misschien als een stomme vraag, maar neem eens even een momentje ...

5 fouten bij het maken van een eventwebsite

5 fouten bij het maken van een eventwebsite

Veel mensen denken dat het maken van een website ophoudt bij het bekendmaken van eventinformatie, en dat je de bezoekers verder zelf kan laten uitzoeken wat relevant is.

Hoe maak je een fantastische post-event website?

Hoe maak je een fantastische post-event website?

De laatste gast is weg. Lekker even relaxen? Neen hoor! Het post-event werk is even belangrijk als alles wat je deed voor en tijdens je evenement!