Event app

Event app

Event app, zet jij als eventorganisator al een iPhone, iPad of Android event app in tijdens jouw evenementen? Ken je de toepassingsmogelijkheden van een event app en wat de voordelen zijn voor jouw events? Je vindt hier de beste event app bedrijven.

Momice

Momice

23 reviews Amsterdam

Met Momice alles-in-1 software beheer je als event professional eenvoudig zelf je bezoekersregistratie, mailings, uitnodigingen, event website en event enquêtes vanuit 1 gebruiksvriendelijke tool.

Halito!

Halito!

16 reviews Antwerpen

Sinds 2010 biedt Halito! event professionals ondersteuning bij de organisatie van events. Beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, (no)shows, enquêtes en statistieken in één overzichtelijk platform.

Appendee

Appendee

4 reviews Leusden

Event software gemaakt voor je hybride strategie.

Conference Compass

Conference Compass

Schrijf review Den Haag

Professionele congres apps, lokaal en off-line, maar altijd up-to-date met programma updates. Interactief, persoonlijk, sociaal en een geweldig sponsorplatform.

Eventpartners - Bezoekersregistratie

Eventpartners - Bezoekersregistratie

Schrijf review Amsterdam

Eventpartners is uw professionele partner op gebied van uitnodigingen, online registratie en bezoekersregistratie. Ook voor uw evenement hebben we een passende oplossing.

Savvy Congress

Savvy Congress

Schrijf review Hendrik-Ido-Ambacht

Savvy Congress biedt voor u de oplossing als het gaat om online en hybride evenementen. Met Savvy heeft u een online platform voor uw vergaderingen, bijeenkomsten of andere evenementen. Hierin zit de livestream geïntegreerd en staat interactie centraal.

Aventri

Aventri

Schrijf review Norwalk, CT

etouches is het meest uitgebreide webgebaseerde softwarebeheerplatform voor evenementen dat beschikbaar is. Etouches biedt twee productlijnen genaamd quad en pro, is gebaseerd op een multi-tenant, cloudgebaseerde architectuur die gebruikmaakt van open source-technologie en wordt geleverd als software

No Photo Available

Yesplan - 2Rivers nv

Schrijf review Gent

Yesplan is veelzijdige software die het plannen en beheren van evenementen sterk vereenvoudigt. Yesplan is uiterst gebruiksvriendelijk, flexibel en makkelijk te koppelen met andere software.

No Photo Available

TapCrowd

Schrijf review Gent

De meest uitgebreide mobiele app voor uw conferentie, beurs en elk ander evenement. Meer dan 400 referenties! Inclusief 'Meet Me' voor bezoekers, voting, push berichten sturen en meer dan 30 andere modules.

Brandworks

Brandworks

Schrijf review Mechelen

Brandworks is een out-of-the-box agency, gespecialiseerd in interactieve en nieuwe media. Met onze innovatieve ideeën zorgen wij er voor dat uw event of campagne zowel on- als offline een success wordt.

Crew On Tour

Crew On Tour

Schrijf review Best

Crew On Tour is dé ICT-partner binnen de evenementenbranche. Wij ontwikkelen namelijk op maat gemaakte software, apps & websites die perfect zijn voor evenementenorganisaties en leveranciers.

EventCoin

EventCoin

Schrijf review Drunen

EventCoin is een innovatief, duurzaam en gebruikersvriendelijk betaalsysteem. Met de EventCoin app willen wij de bezoekerservaring en winstgevendheid van evenementen nóg verder optimaliseren.

Invitado Visitor Management

Invitado Visitor Management

Schrijf review Rotterdam

Invitado maakt het registratieproces zo eenvoudig mogelijk, voor bezoekers, maar ook voor de organisatie. Invitado is marktleider op het gebied van online en on-site event registratie.

Eventer sa

Eventer sa

Schrijf review Auderghem

Eventer is a free App allowing you to create a private social network dedicated to your Event!

Tibbaa B.V.

Tibbaa B.V.

Schrijf review Rotterdam

Tibbaa heeft een groot ecosysteem gecreëerd rondom ticketing, aantrekkelijk voor promotors om tickets te verkopen.

Let's Get Digital

Let's Get Digital

Schrijf review Groningen

Uw perfecte partner voor het hosten van virtuele, hybride en persoonlijke evenementen! Let's Get Digital biedt een platform dat evenementen zal creëren om nooit te vergeten.

Eventsforce

Eventsforce

Schrijf review London

Cloudgebaseerde software voor evenementenbeheer die duizenden evenementen over de hele wereld mogelijk maakt.

Bizzabo

Bizzabo

Schrijf review New York

Eén platform voor persoonlijke, hybride en virtuele evenementen.

Stager

Stager

Schrijf review Rotterdam

Onze software is toffe ticketing software met een complete event management tool erbij inbegrepen.

Slidecrew

Slidecrew

Schrijf review Wateringen

Slidecrew presentatiebeheertools geven de organisatie overzicht en controle over het programma.

Ensemble Sofware bv

Ensemble Sofware bv

Schrijf review Zaandam

Of je nu online of live samen komt, Ensemble laat je je eerste evenement in slechts minuten maken - en levert je deelnemers alles wat je kunt verwachten in een gemakkelijk app.

Digital Samba

Digital Samba

Schrijf review Barcelona

Samba Live is een Europese geïntegreerde softwaresuite voor videoconferenties, webinars, online vergaderingen, leren op afstand en online samenwerking.

Evenium

Evenium

Schrijf review Paris

Evenium is een wereldwijde technologieleider voor persoonlijke, virtuele en hybride vergaderingen en evenementen.

No Photo Available

Triplus Solutions

Schrijf review Emblem

Onze core business ligt het dichtste bij het ontwikkelen en aanbieden van: Q&A tools, voting (online/offline, Photo tool voor smartphones voor evenementen, trouwfeesten, ...

No Photo Available

Ex Ordo

Schrijf review Galway

Alles wat u nodig hebt om een onderzoeksconferentie te leiden. Uw abstract beheer, registratie en mobiele app op één conferentiebeheersysteem.

No Photo Available

Universiteit Gent

Schrijf review Gent

SoleWay is een locatie gebaseerde dienst voor indoor navigatie gebruik makend van korte tekstinstructies, op dezelfde intuïtieve manier zoals u spontaan de weg zelf zou uitleggen.

No Photo Available

NoToken

Schrijf review Retie

Digitaliseer je consumptiebonnetjes op jouw event. De Sjwing app van NoToken vervangt de klassieke consumptiebonnentjes door je smartphone zonder de nood aan extra hardware zoals nfc-readers of kassa systemen.

No Photo Available

Attendify

Schrijf review Palo Alto, CA

Attendify bestaat om één reden: om de kloof tussen digitale marketing en eventmarketing te overbruggen.

No Photo Available

eventcloud

Schrijf review Somerset

eventcloud biedt technologie om evenementen naar een hoger niveau te tillen. Voor iedereen. Neem contact op en vraag naar onze modulaire, aanpasbare en over het algemeen ongelooflijke evenement-apps, registratiesystemen (online en onsite), communicatieplatforms en websites.

No Photo Available

pheedloop

Schrijf review Toronto, ON

Live, virtuele, hybride evenementbeheersoftware.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.53/10. Gebaseerd op 58 reviews over bedrijven in de categorie 'Event app'.

CrowdUltra

CrowdUltra

CrowdUltra is een geweldige alles-in-één evenement-app

|Zack Suarez (the Vista Del Sol Conference Center)|13/09/2022

Ik ben dol op hun gratis alles-in-één evenement-app. Het biedt alle functionaliteit die ik nodig heb en meer voor evenementen die ik host. Van ticketing tot interactie met het publiek tot livestreaming, ze hebben het allemaal. Iedereen die evenementen organiseert, moet zeker CrowdUltra gebruiken.

CrowdUltra

CrowdUltra

De beste evenementen-app in mijn ervaring

|Rhonda Morand (Trek Conventions)|09/09/2022

Na drie jaar CrowdUltra te hebben gebruikt, kan ik gerust zeggen dat dit de beste evenementen-app is die er is. We hebben het gebruikt voor congressen met drieduizend medewerkers, kleine evenementen die we het hele jaar door houden, evenals virtuele meet & greet-evenementen. Het voorziet in al onze behoeften en heeft ons geholpen een netwerk van deelnemers op te bouwen dat blijft groeien.

CrowdUltra

CrowdUltra

Een geweldige app voor virtuele evenementen

|Colin Sweeney (HR Tech News)|08/09/2022

We hebben CrowdUltra gebruikt voor virtuele evenementen die we sinds het begin van COVID hebben georganiseerd. We gebruiken hun app graag en onze bezoekers ook. De app werkt net zo goed als je 100 of 1.000 aanwezigen hebt. Met CrowdUltra kunt u niet alleen virtuele evenementen houden, maar ze ook interactief maken. Ook onze sponsors en exposanten zijn dol op CrowdUltra.

CrowdUltra

CrowdUltra

De beste conventie-app die ik heb gebruikt

|Reid Templeton (NorCal Con Company)|07/09/2022

Ik organiseer al twee en een halve decennia sciencefiction- en anime-conventies. We gebruiken al meer dan tien jaar een evenementen-app voor onze conventies en ik kan zeggen dat 100% CrowdUltra de beste is. Hun app heeft alle functies die ik nodig heb en heeft de bezoekerservaring op zoveel manieren verbeterd. Bovendien is CrowdUltra eenvoudig in te stellen en te gebruiken. We zijn het de afgelopen jaren zelfs gaan gebruiken voor virtuele evenementen.
Hoewel ik alleen conventies heb georganiseerd, kan ik met zekerheid zeggen dat elk type evenement CrowdUltra zou moeten gebruiken. Zo niet, dan missen ze!

Event app

Waarom een event app een goed idee is voor jouw evenement

Waarom een evenement app een goed idee is voor jouw evenement is heel eenvoudig: met een event app op de smartphone of tablet van jouw bezoeker vergroot je de impact van je event. Bovendien maakt een evenement app het leven van een organisator, jouw leven dus, een pak eenvoudiger!

De meerwaarde van een iPhone event app voor jouw bezoekers

Het gebruik van een event app is in de eerste plaats erg handig voor je gasten of jouw bezoekers. Die hebben met een app alle algemene en persoonlijke informatie rond jouw event in hun broekzak (hun e ticket, een mobiele check-in, een persoonlijk programma of eigen planning, plattegrond van het evenement, beurs of festival, enzovoort). Met jouw Android en iOS event app wijs je je gasten de weg, betrek je ze bij je community, en je kunt hen steeds op het juiste moment bereiken.

Via de app kun je netwerken aanmoedigen en je gasten met elkaar in contact brengen. Het mooie aan evenementen is net het netwerken en (bij)praten met gelijkgestemden. Maak bijvoorbeeld de deelnemerslijst op voorhand openbaar, activeer een chat functie en laat voor je evenement mensen alvast met elkaar netwerken. Met een aantal interactieve functies in deze applicaties verhoog je de fun en effectiviteit ook tijdens je event: interacties zoals realtime polls, quizzen of Q&A’s laat je verlopen via de app. En niets is gemakkelijker dan (vervelende) veranderingen en last minute nieuws snel en effectief met jouw gasten te delen via pushberichten die je via je event app verstuurt.

De meerwaarde van een smartphone en tablet evenementen app voor eventorganisatoren Ook voor organisatoren is een event app een bijzonder interessante tool. Deze event software kan je namelijk helpen bij het plannen en de coördinatie van diverse aspecten van een evenement. Zo kun je via de app veel efficiënter werken. We vermelden er maar één: het registratieproces.

Maar er is veel meer mogelijk.

Met een evenement applicatie kun je heel wat buzz maken rond het event en je eigen community creëren door in te zetten op conversaties. Tegelijkertijd kun je ook de link maken met de sociale media. Voor, tijdens en na jouw event. En al dat is mogelijk in jouw huisstijl.

Via de app leer je ook je publiek kennen. Je verzamelt namelijk data van je deelnemers. Je kunt bijvoorbeeld precies zien wie wat bekeken heeft, wie welke beursstand bezocht heeft, ... Hieruit leer je veel en je kunt er je volgende event op richten door beter in te spelen op de interesses van je doelgroep.

En last but not least. Een event app biedt ruimte voor bannering en paid content. Met een goed doordacht businessplan en de juiste partners, kun jij (en je partners) hier heel wat mee!

De toekomst van de event-app

Event apps hebben volgens ons een mooie toekomst. Er zal nog veel meer mogelijk zijn dankzij evenement apps. Kunstmatige intelligentie (AI) om er maar een te noemen, zal het personaliseren van de content mogelijk gaan maken. Via de app gaan je gasten dan contacten leggen met specifieke bezoekers, interessante sprekers of exposanten. De impact van je evenement zal er alleen maar mee vergroten!

Een succesvolle evenement app is, ...

Een geslaagde event-app is goed gevuld met relevante content en biedt je bezoekers interactieve mogelijkheden. Maar ook de communicatie errond is belangrijk: push niet te hard en zorg dat je de beloofde meerwaarde ook echt biedt! En het feestje gaat natuurlijk niet door als de kwaliteit van de internetverbinding op de eventlocatie van een horror niveau is, tenzij de app natuurlijk ook offline blijft werken.

Waar wacht je nog op?

Wil jij een op maat gemaakte professionele event app? In de look and feel van jouw bedrijf? Inclusief een optimale user experience? Dan kunnen deze software bedrijven je helpen met een out-of-the-box app of eentje volledig op maat. Zij zorgen voor het inrichten of ontwikkelen van een professionele evenement app voor jouw evenement.

Staat jouw bedrijf nog niet in deze lijst?

Maak dan snel een bedrijfspagina aan en bereik in een klap duizenden organisatoren die dringend op zoek zijn naar een event app.

Tags: event app, eventapp, evenement applicatie, evenementen app, event apps, eventapps, evenementen applicatie, applicatie, event applicatie, evenement app, smartphone app, smartphone applicatie, app, apps, festival app, online app, online applicatie, ...