Event app

Wil je een iPhone, iPad, Android, ... event app laten maken? Deze bedrijven ontwerpen en ontwikkelen een professionele event app voor jouw evenement! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Event app

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 13 reviews over bedrijven in de categorie 'Event app'.
 • Momice

  Momice

  Handig en snel !

  Super handig! Dit is een snelle manier om je bezoekers te registreren en informatie met ze te delen. Fijn ook dat je alles makkelijk kunt personaliseren.

  Tatjana Vondenhoff - Servicecenter 4Hospitality - 01/11/2017

 • Momice

  Momice

  Snel en efficient

  Makkelijk, snel, efficient en handig voor het registeren van personen!
  Goed te gebruiken in de dagelijkse werkzaamheden

  Karin Duysens - Servicecenter 4Hospitality - 01/11/2017

 • Momice

  Momice

  Momice; een echte aanrader!

  Momice is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en makkelijk te personaliseren.
  Wij gebruiken het voor veel van onze events; registreren, informatie delen en communiceren.
  Een echte aanrader dus!

  Anne Dupont - Servicecenter 4Hospitality - 04/08/2017

 • Momice

  Momice

  De tool werkt absoluut mee aan het succes van mijn events

  Alweer bijna een jaar maak ik gebruik van de diensten van Momice, en ik ben zeer tevreden! Van design tot registratietool, alles wordt op een professionele manier aangepakt. Ik heb vertrouwen in de tool, het is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor zowel de gebruiker als de ontvanger. De tool werkt absoluut mee aan het succes van mijn events en het scheelt me 50% aan tijd!
  Momice zou ik aanraden voor hun diensten en de service!

  Cynthia Tromp - PPG Coatings Nederland BV, AC Benelux, Dach & Midd - 31/07/2017

Event app

Event apps zijn niet meer weg te denken uit de evenementsector. Ze maken het leven van een organisator een pak eenvoudiger en ze zijn ook voor de bezoekers een serieuze meerwaarde. Wil je een op maat gemaakte event app? Dan kunnen deze software bedrijven jou helpen.

iPhone applicaties voor bezoekers

Een event app kan in de eerste plaats erg handig zijn voor je gasten of bezoekers. Zo hebben ze alle belangrijke informatie altijd bij de hand op hun iPhone, iPad, Android telefoon, ... Bovendien kan je een aantal interactieve functies in deze applicatie stoppen, zoals een mobiele check-in, social sharing, realtime stemmen, enz.

Smartphone en tablet applicaties voor organisatoren

Ook voor organisatoren kan een event app interessant zijn. Deze software kan hen namelijk helpen bij het plannen en de coördinatie van diverse aspecten van een evenement. Zo kan er veel efficiënter gewerkt worden.

Een link aanmelden

Staat jouw bedrijf nog niet in deze lijst? Voeg dan snel een link toe en bereik in een klap duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een event app.

Tags: event app, evenement applicatie, eventapp, event apps, eventapps, evenementen applicatie, applicatie, event applicatie, smartphone app, smartphone applicatie, evenement app, app, apps, online applicatie, online app, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!