header

EHBO op evenementen

Een EHBO post mag niet op je evenement ontbreken. Op deze pagina vind je een overzicht van alle medische hulpverleners in België en Nederland.

EHBO op evenementen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'EHBO op evenementen'.
 • Ambulance Medical Service vzw

  Ambulance Medical Service vzw

  3 maart, jumpingcross te Moerbeke-waas

  Fijne ervaring , met mensen die top uitgerust zijn
  gelukkig deden er zich geen ongevallen met letsels voor , maar deze mensen zijn ook echt goed uitgerust voor evenementen die speciale voertuigen nodig hebben.
  Bedankt en , tot volgend jaar

  Romain Martens - 05/03/2019

 • Ambulance Medical Service vzw

  Ambulance Medical Service vzw

  Bijstand EHBO

  Wat een service!
  Wij willen jullie bedanken voor de bijstand tijdens ons judo-event. Jullie vakbekwaamheid is een troef!

  Sarah Pictoel - Judoclub Sint-Truiden - 26/11/2018

 • Ambulance Medical Service vzw

  Ambulance Medical Service vzw

  Goede medische partner

  Bij het plannen van ons evenement zochten we naar iemand die ons kon voorzien van een EHBO-stand. Na even zoeken op eventplanner.be vonden we A.M.S., en ze hebben ons zeker niet teleurgesteld. Een goed contact en een vlotte en vriendelijke service zijn altijd belangrijk bij het zoeken naar een leverancier, en dat is wat we ontvangen hebben. Bij deze dus: bedankt A.M.S. voor de goede zorgen.

  Vince Jacobs - Sylvester - 12/10/2017

 • Ambulance Medical Service vzw

  Ambulance Medical Service vzw

  Medische bijstand tijdens wielerwedstrijden

  Onze organisatie is zeer tevreden met de mensen van AMS samen gewerkt te hebben bij 3 van onze organisaties in 2017. Zeer correct, stipt en vriendelijk.

  jos Broos - Cycling Team Tilt vzw - 09/10/2017

EHBO op evenementen

'Better safe than sorry' ... onder dit motto is het geen slecht idee om een EHBO post op je evenement te installeren. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Voor een handig overzicht van alle medische hulpverleners in België en Nederland moet je bij eventplanner.be zijn.

Veiligheid eerst met EHBO post

Wat doe je als iemand onwel wordt of ernstige brandwonden oploopt? Deze medische professionals weten het antwoord. Ze kunnen de veiligheid van jouw gasten garanderen en onvoorziene problemen oplossen. Vooral op grote evenementen met veel publiek, zoals concerten, festivals en sportwedstrijden, mag een EHBO post niet ontbreken. Zoals we eerder al zeiden; better safe than sorry!

Voeg een EHBO bedrijf toe

Wist je al dat het supereenvoudig is om hulpverleners aan deze pagina toe te voegen? Klik op onderstaande knop, maak een bedrijfsfiche aan en je link verschijnt automatisch in dit overzicht. Zo simpel is het!

Tags: ehbo post, ehbo evenementen, ehbo festival, ehbo feest, ehbo evenement, evenementen ehbo, ehbo, eerste hulp, hulpverlening, hulppost, hulpverleners, hulpverlener, arts, dokter, ehbo sportwedstrijd, ehbo party, ehbo alcohol, ehbo drugs, ehbo inhuren, artsen, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!