EHBO op evenementen

Een EHBO-post mag niet op je evenement ontbreken. Op deze pagina vind je een overzicht van alle medische hulpverleners in België en Nederland.

MECgroep bv

MECgroep bv

10 reviews Haaksbergen

MECgroep B.V. biedt u professionele (medische) hulpverlening en veiligheid, met gekwalificeerd personeel, voor ieder soort evenement, waarbij de zorg aan de patiënt en veiligheid centraal staan.

AMS medical team

AMS medical team

26 reviews Heers

Organiseert u een evenement? Dan kunnen wij zorgen voor de volledige medische ondersteuning. Ambulance Medical Service vzw is een ervaren speler op het gebied van evenementenhulpverlening.

F.E.M.S.

F.E.M.S.

4 reviews Ronse

F.E.M.S. Is gespecialiseerd in het verzorgen van professionele medische hulpverlening op evenementen.

Medical Division

Medical Division

Schrijf review Eindhoven

Medical Division is gespecialiseerd in het bieden van eerste hulp bij feesten, festivals en evenementen etc.

Medical Event Care

Medical Event Care

Schrijf review Haaksbergen

Medical Event Care; professionele medische ondersteuning voor elk evenement. Medical Event Care is een organisatie die u op verschillende zorgniveaus medisch kan ondersteunen tijdens uw evenement.

Medical Events

Medical Events

Schrijf review Oss

Medical Events is een ervaren speler op het gebied van EHBO & Ambulance zorg op evenementen en heeft haar diensten meermaals (inter)nationaal bewezen. Vraag vrijblijvend een offerte op.

First Aid @ Events

First Aid @ Events

Schrijf review Dendermonde

Ambulance Centrum Oost-Vlaanderen is een private ambulancedienst die zich focust op een kwalitatieve dienstverlening binnen alle takken van de eerstehulpverlening en ambulancezorg.

Vantricht Solutions

Vantricht Solutions

Schrijf review Willebroek

Het medical team van Vantricht Solutions staat sedert september 2019 garant voor de medische hulpverlening in het pop-up theater van Studio 100.

Bluestar Academy

Bluestar Academy

Schrijf review Breda

Veiligheid is ons Ambacht, Opleiden onze Passie!

Event Medical Service Belgium

Event Medical Service Belgium

Schrijf review Temse

Is de grootste hulpdienst werkende met professionele opgeleide beroepskrachten! Wij maken geen gebruik van vrijwilligers zoals 98% van de EHBO teams.

JOMA-Medical

JOMA-Medical

Schrijf review Arendonk

JOMA-Medical beheerst een ruime kennis op gebied van EHBO op evenementen. Heeft uw evenement nog EHBO nodig? Aarzel niet ons te contacteren.

Evacuatieexpert

Evacuatieexpert

Schrijf review Hengelo

Evacuatieexpert is gespecialiseerd in oplossingen voor het verplaatsen van personen over trappen. Diverse mobiele oplossingen om personen, met en zonder rolstoel, trap op en trap af te verplaatsen. Maak uw evenement toegankelijk voor iedereen. 

Emergency Medical Response

Emergency Medical Response

Schrijf review Sint-Pieters-Leeuw

Ambulancediensten, medisch transport en meer. EMR is een afkorting voor Emergency Medical Response.

BL Support

BL Support

Schrijf review Willebroek

Wij voorzien hulpverlening op maat voor jou event. Onze hulpverleners zijn voor alle soorten evenementen inzetbaar.

Witte Kruis Evenementenzorg

Witte Kruis Evenementenzorg

Schrijf review Houten

Witte Kruis Evenementenzorg voorziet bezoekers en medewerkers van evenementen van adequate Eerste Hulp en medische zorg.

MedPrEvent

MedPrEvent

Schrijf review Zottegem

MedPrEvent kan (spoed)verpleegkundigen, ambulanciers, kinesisten en zo nodig (spoed)artsen inzetten. MedPrEvent is een jonge organisatie, maar steunt op een jarenlange ervaring en expertise van de diverse medewerkers.

MediPro+

MediPro+

Schrijf review Zottegem

Bent u op zoek naar een hulppost op uw event neem dan zeker contact op met ons.

BDG Beveiliging

BDG Beveiliging

Schrijf review Barneveld

BDG Beveiliging levert gastheren en gastvrouwen bij met name familie evenementen en zakelijke evenementen en dan met name in Midden Nederland.

Exiaz vzw

Exiaz vzw

Schrijf review Lede

Exiaz v.z.w. voorziet professionele hulpverleners en materialen voor uw evenement. Onze ambulanciers, verpleegkundigen en artsen hebben reeds jaren ervaring in de prehospitaalzorg, op spoedgevallendiensten of intensieve zorgen.

FAST vzw

FAST vzw

Schrijf review Lubbeek

Bij FAST vzw kunt u altijd terecht indien u een professionele partner zoekt om de hulpverlening op uw evenement te voorzien.

Loyaal Beveiliging bv

Loyaal Beveiliging bv

Schrijf review Waddinxveen

etten. Loyaal beveiliging heeft er voor gekozen zich in 4 sectoren te specailiseren, waaronder evenementen. Waarbij er voor elke Sector diverse materialen kunnen worden gebruikt en Nieuwe beveiligingsmethodes kunnen worden toegepast.

Medical Event Assistance

Medical Event Assistance

Schrijf review Amsterdam

Medical Event Assistance ( MEA) is gespecialiseerd in het leveren van professionele medische hulpverlening op evenementen.

Linear Diagnostics

Linear Diagnostics

Schrijf review Los Angeles

Linear Diagnostics is gespecialiseerd in de inzet van sneldiagnosetesten en medische hulpmiddelen bij bedrijven, scholen en producties en evenementen.

No Photo Available

Backstage Medics

Schrijf review Zaandam

EHBO en medische hulpverlening bij evenementen, festivals, concert, sport, industrie en film.

No Photo Available

M.E.S.S. Security bvba

Schrijf review Mol

MESS-SECURITY is gespecialiseerd in de beveiliging van fuiven en evenementen.

No Photo Available

S2N bv

Schrijf review Rotterdam

Wilt u uw evenement, voorstelling of bedrijf beveiligen? Onze professionals nemen u die zorg graag uit handen. Wij leiden uw medewerkers tot hoog niveau op en kunnen zelfs de gehele inrichting van de veiligheid binnen uw organisatie verzorgen.

No Photo Available

Total Medical Support

Schrijf review Arnhem

Medische en EHBO Hulpverlening op kleine en grote evenementen! AL een aantal jaar de vaste leverancier van de Medische Dienst in het grootste theater van Nederland, het GelreDome in Arnhem.

No Photo Available

Emtaccs vzw - Advanced Medical Team

Schrijf review Sint-Niklaas

EMTACCS vzw is naast een expertisecentrum voor prehospitaal zorg, ook een dienstverlener. Zo bieden wij de nodige medische ondersteuning op uw evenement.

No Photo Available

Mosae Secure & Facilities

Schrijf review Maastricht

Mosae Secure & Facilities. De specialist op gebied van evenementenbeveiliging, waarbij kwaliteit voorop staat. Evenementen en feesten moeten vlekkeloos en veilig verlopen.

No Photo Available

Security First bv

Schrijf review Valkenburg a/d Geul

Landelijk actieve specialist binnen de beveiligingsbranche. Ons team bestaat uit mensen met jarenlange ervaring binnen de beveiliging. Of het nu gaat om crowd management, evenementenbeveiliging, gastenontvangst, persoonsbeveiliging, consultancy en lokatie

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.8/10. Gebaseerd op 40 reviews over bedrijven in de categorie 'EHBO op evenementen'.

AMS medical team

AMS medical team

Professionele dienstverlening waar je altijd op kan rekenen.

|Chris Nijs (Jivana)|16/06/2022

Het is altijd fijn om samen te werken met AMS.
AMS is een professioneel en geolied team, dat op elk moment van ons event met de nodige goede zorgen ter beschikking staat, zelf tijdens de nacht.

F.E.M.S.

F.E.M.S.

Vrije cross

|Kathy De Nys (Cross Zwijnaarde)|18/05/2022

Zeer aangename, vlotte en correcte samenwerking met FEMS.
De interventie werd heel professioneel uitgevoerd.
We zullen zeker nog verder samenwerken in de toekomst.

F.E.M.S.

F.E.M.S.

Ehbo

|Chiro Oostakker (Chiro Oostakker)|08/05/2022

Correcte organisatie die weet met wat ze bezig is. Goede apparatuur en correcte prijs. Zeker en vast aan te raden!

AMS medical team

AMS medical team

De beste EHBO die we in 19 editie gehad hebben.

|Jef Cumps (Powell Party)|18/11/2021

De EHBO ploeg was ruim op tijd aanwezig en was zeer vriendelijk. De mensen waren zeer professioneel en we konden ons geen betere hulp inbeelden.

EHBO op evenementen

'Better safe than sorry' ... onder dit motto is het geen slecht idee om een EHBO-post op je evenement te installeren. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Voor een handig overzicht van alle medische hulpverleners in België en Nederland moet je bij eventplanner.be zijn.

Veiligheid eerst met EHBO-post

Wat doe je als iemand onwel wordt of ernstige brandwonden oploopt? Deze medische professionals weten het antwoord. Ze kunnen de veiligheid van jouw gasten garanderen en onvoorziene problemen oplossen. Vooral op grote evenementen met veel publiek, zoals concerten, festivals en sportwedstrijden, mag een EHBO-post niet ontbreken. Zoals we eerder al zeiden; better safe than sorry!

Voeg een EHBO bedrijf toe

Wist je al dat het supereenvoudig is om hulpverleners aan deze pagina toe te voegen? Klik op onderstaande knop, maak een bedrijfsfiche aan en je link verschijnt automatisch in dit overzicht. Zo simpel is het!

Tags: ehbo post, ehbo evenementen, evenementen ehbo, ehbo evenement, ehbo festival, ehbo feest, ehbo, eerste hulp, hulpverlening, hulppost, hulpverleners, hulpverlener, arts, dokter, first aid, rode kruis, ehbo drugs, artsen, ehbo alcohol, ehbo inhuren, ehbo sportwedstrijd, ehbo party, ...