header

Personenvervoer en taxi's

Auto's, bussen, limousines, terreinwagens, ... voor alle soorten personenvervoer en taxi's ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres.

Personenvervoer en taxi's

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 6 reviews over bedrijven in de categorie 'Personenvervoer en taxi's'.
 • Taxitel bvba

  Taxitel bvba

  Zeer positieve samenwerking

  We hebben nu bijna twee jaar een zeer positieve samenwerking met Taxitel. Taxi's komen zeer vaak op tijd en meestal worden we tijdig verwittigd mocht er toch onverwachts een vertraging zijn. Zeer tevreden!

  - Martin's Hotels sa - 05/07/2019

 • Taxitel bvba

  Taxitel bvba

  snelle en vlotte service

  Als bedrijf kunnen we steeds rekenen op een vlotte samenwerking met Taxitel. Zij staan telkens vroeger klaar dan het uur van de afspraak en staan ook snel te plaatse. Doordat zij elke betaalkaart aanvaarden zijn zij ideaal voor onze internationale bezoekers . Taxitel is een topper.

  receptie Mechelen - P&G - 04/07/2019

 • Taxitel bvba

  Taxitel bvba

  top

  topservice en zelfs voor de scootmobiel / rolstoel gebruiker

  wim weytjens - 04/07/2019

 • Vervoerservice

  Vervoerservice

  Vervoerservice

  SUPERSERVICE. Een service zoals op voorhand afgesproken. Stipt, correct en vriendelijk.

  H & P Hans - 23/04/2019

Personenvervoer en taxi's

Voor personenvervoer of taxi’s ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een overzichtelijke lijst met 55 bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. En met behulp van de filteropties kan je in een handomdraai een taxibedrijf bij jou in de buurt vinden. Makkelijker kan niet!

Voor ieder wat wils

Als men aan taxi’s denkt, denkt men in de eerste plaats aan personenvervoer voor particulieren. Maar ook bedrijven en evenementen kunnen onderstaande ondernemingen inschakelen. Je kan bijvoorbeeld een busje huren om al je collega's te vervoeren tijdens een teambuilding dag of een stijlvolle limousine inschakelen om een VIP gast op te halen. Auto's, bussen, limousines, terreinwagens, toeristentrams, ... je kan het zo gek niet bedenken of het is op deze pagina te vinden. Neem dus snel een kijkje!

Meld je bedrijf aan

Via deze knop kan je gratis een bedrijfsfiche maken. Zo bereik je in een klap 125.000 bezoekers die op zoek zijn nar personenvervoer en taxi's.

Tags: bijzonder vervoer, taxibusje, taxivervoer, personenvervoer, taxi, auto, goedkope taxi, autoverhuur, verhuur auto, familiefeest vervoer, huurauto, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!