Personenvervoer en taxi's

Taxiservice nodig? Auto's, bussen, trams, limousines, terreinwagens enzovoort, voor alle soorten personenvervoer, taxi’s en luxe taxi services ben je in onderstaande lijst aan het juiste adres.

e-Touristram

e-Touristram

Schrijf review Lier

Het bedrijf Touristram bouwt en verbouwt reeds meer dan 30 jaar toeristische trams en is goed vertrouwd met de specifieke noden van deze voertuigen omdat het, naast de constructie van deze voertuigen; ook instaat voor de uitbating ervan.

Touristram

Touristram

Schrijf review Lier

Touristram is reeds 23 jaar op de markt met zijn unieke 4-seizoensvoertuigen voor open-deur-dagen, shuttle diensten, bedrijfsevents, promo-voertuig, huwelijken, braderijen, enz...

Y-Drive Chauffeured Services bv

Y-Drive Chauffeured Services bv

12 reviews Hever

Y-Drive is een professionele chauffeurdienst met een klantgerichte en persoonlijke aanpak. Wij zijn gespecialiseerd in VIP vervoer, shuttle service, zakenvervoer en ceremonievervoer. U kan bij ons terecht voor luxueuze voertuigen met chauffeur.

ClassicBus / ElboBus

ClassicBus / ElboBus

3 reviews Heino

Bijzondere bussen voor speciale momenten!

Tram des Tijds

Tram des Tijds

Schrijf review De Panne

Op zoek naar originele toets bij de organisatie van festiviteiten en evenementen voor uw bedrijf, vereniging of familie? Onze historische trams vormen een ideaal decor voor fotoreportages, filmopnames, verjaardagsfeestjes, schoolreizen, bruiloften, ...

The London Ceremony Bus bv

The London Ceremony Bus bv

Schrijf review Kapellen

The London Ceremony Bus biedt je een keuze uit één van de grootste collecties oldtimerbussen uit België, allemaal in prachtige staat en volledig gerestaureerd.

No Photo Available

VIP-Lounge

Schrijf review Antwerpen

Maak kennis met de Vip-Lounge. Deze unieke autocar zal u versteld doen staan en zal u er snel van overtuigen dat ook u gebruik kan maken van deze dienst. De Vip-Lounge biedt ontelbare mogelijkheden.

Taxitel bv

Taxitel bv

16 reviews Mechelen

Taxi Tel Mechelen is wellicht de beste taxi service in Groot-Mechelen. Je kan er op af gaan dat wij u klanten of personeel prima verzorgen en veilig ter bestemming brengen. We kunnen vous jouw events eveneens shuttlediensten organiseren.

Vervoerservice

Vervoerservice

3 reviews Buggenhout

Luchthavenvervoer - privévervoer - express dienst.

Chapman Freeborn Airchartering

Chapman Freeborn Airchartering

Schrijf review Brugge

Vliegtuigcharters op maat. Als gerenommeerde charter broker bieden wij u eender welk vliegtuigtype aan, eender waar in de wereld, en dit aan de scherpst mogelijke prijzen dankzij ons motto ‘local knowledge, global buying power’. Bereikbaar 24/7.

Azerius

Azerius

Schrijf review Diegem

U kiest vijf sterren voor uw hotels, voor uw vluchten en voor uw restaurants. Het spreekt voor zich dat u ook enkel het beste wil wanneer u een chauffeur boekt.

Fluxology bv

Fluxology bv

Schrijf review Sint-Pieters-Leeuw

Het opstellen van een mobiliteitsplan,volledig parkingbeheer, het transport van uw genodigden en het verhogen van de visibiliteit om een evenement vlot te kunnen bereiken. Dat zijn onze kerntaken. Onze flux-managers, shuttle-drivers en parkingboys garande

CTD Taxi

CTD Taxi

4 reviews Mechelen

CTD Taxi is al jaren een gevestigde waarde in de sector van het personenvervoer waar kwaliteit, veiligheid en vriendelijkheid centraal staat met goed opgeleide chauffeurs.

Le Buzz bv

Le Buzz bv

Schrijf review Sint-Niklaas

Bent u met uw gezelschap, bedrijf of evenement op zoek naar dé meest indrukwekkende bus van België? Zoekt u vervoer dat een belevenis op zich is, waarbij mobiliteit en evenement een geheel worden?

Luxury Shuttle

Luxury Shuttle

Schrijf review Brussel

Luxury Shuttle is een jong, dynamisch vervoersbedrijf dat gespecialiseerd is in luchthaven- zakelijk-vervoer alsook VIP-vervoer.

Autoverhuur Meerschaert bvba

Autoverhuur Meerschaert bvba

Schrijf review Moerkerke

Welkom bij Autoverhuur Meerschaert, jouw betrouwbare partner voor evenementenvervoer in België!

BBSi bvba

BBSi bvba

Schrijf review Edegem

BBSi streeft naar perfectie in het organiseren en evalueren van alle facetten van VIP-behandelingen. Dit kan gaan van de totale coördinatie, roadshow management, specifiek vervoer voor meetings en vergaderingen, reizen of organisatie van congressen en eve

Divaco Gator en Golfkar Verhuur bv

Divaco Gator en Golfkar Verhuur bv

Schrijf review Wijk bij Duurstede

Zoekt u een oplossing voor transport op uw beurs, festival, bruiloft, feest, concert, toernooi, filmopname of ander evenement? De oplossing is eenvoudig: huur een golfkar, gator of elektrowagen van Divaco, de Gator en Golfkar verhuurspecialist.

Antique Auto en Bruidsparadijs

Antique Auto en Bruidsparadijs

Schrijf review Merksem

Antique Auto verhuurt ceremoniewagens & ceremoniebussen voor alle feesten. Onze old-timer wagens & bussen kunnen gebruikt worden als feestbus, promobus, road-shows, publiciteit, rally's, shuttles, ... 5 identieke bussen? 1000 personen? 1 dag? 1 jaar?

Huurwagens DEWA-rent

Huurwagens DEWA-rent

Schrijf review Brugge

Bestelwagens, verhuiswagens, busjes, hoelwagens, auto huren. Wie zware materialen moet verhuizen, kan zeker bij DEWA-rent terecht.

Tuktukhuren

Tuktukhuren

Schrijf review Poperinge

TukTukhuren - Unieke rondrit in de enige echte Thaise Tuk Tuk doorheen de Westhoek (Poperinge, Ieper).

Event shuttle - Keolis travel groep

Event shuttle - Keolis travel groep

Schrijf review Neder over Heembeek

Bent u concert en - of evenementorganisator en zoekt u een mobiliteitsoplossing Voor uw volgende evenement hoeft u zich geen zorgen meer te maken wat het vervoer betreft.

Ben's Travel Service

Ben's Travel Service

Schrijf review Sint - Amandsberg

Bij Ben's Travel Service zijn uitmuntende service, kwalitatief hoogstaande voertuigen, onberispelijke rijstijl, stiptheid etc. geen loze beloften.

Porsche 4 Rent

Porsche 4 Rent

Schrijf review Oostkamp

Porsche: een plezier om naar te kijken, een genot om mee te rijden. Wie droomt er nu niet stiekem van om in een blinkende Porsche rond te rijden? Met Porsche 4 Rent blijft het niet langer een droom!

Snel Taxi

Snel Taxi

Schrijf review Mechelen

Snel Taxi werkt sinds 2008 mee aan een betere mobiliteit in en rond de stad Mechelen. Via personenvervoer, pakjesvervoer en fietstaxi.

Florencia - The Classic Experience

Florencia - The Classic Experience

Schrijf review Damme

Waar de rit net zo belangrijk is als de bestemming, ervaar je met Florencia het beste van Italië op wielen. Of wat dacht je van een Austin Healey met privéchauffeur of Fiat 500 oldtimer als eyecatcher inzetten op jouw evenement?

Keverevents

Keverevents

Schrijf review Hengelo

Het leukste uitje op wielen met onze 20 Volkswagen busjes of 20 kevers. Op elke gewenste locatie organiseren wij een rally op maat.

B72 Private Driving bv

B72 Private Driving bv

Schrijf review Rumst

B72 is gespecialiseerd in het vervoer van privé en zakenmensen zowel nationaal als internationaal. Shuttle service en express vervoer

JVI bv

JVI bv

Schrijf review Wevelgem

Wij bieden shutlle diensten (pendel dienst) voor al uw feesten en/of events dit door middel van recente luxe minibussen tot 8 personen. Daarnaast zijn wij ook beschikbaar voor taxi en of ander personenvervoer (luchthavenvervoer, ...).

eSupplier

eSupplier

Schrijf review Meulebele

Wij zijn een Belgische onderneming eSupplier, gespecialiseerd in kleine elektrische voertuigen zoals cargofietsen, golfkarren, elektrische gators, shuttlebussen, utility- en last-mile delivery voertuigen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.98/10. Gebaseerd op 41 reviews over bedrijven in de categorie 'Personenvervoer en taxi's'.

Y-Drive Chauffeured Services bv

Y-Drive Chauffeured Services bv

Uitstekende dienstverlening tijdens onze trouwdag

|Liesbeth Cuyt|09/08/2023

We deden beroep op het team van Y Drive om ons op onze trouwdag naar de verschillende locaties te brengen. Niet alleen blonken zij uit in professionaliteit en stiptheid, maar zij waren ook zeer attent naar onze gasten toe. Niets was te veel gevraagd. Alleen maar lovende woorden.

Hspace Limo & Transportation Services

Hspace Limo & Transportation Services

Onvergetelijke rit langs de Jordaan met Mustafa

|Deshia Yulian (PT Teh Sapu Jagat)|09/02/2023

Het beste deel van Jordanië zijn de mensen. De Jordaanse mensen zijn de vriendelijkste, meest gastvrije en behulpzame mensen die we ooit hebben ontmoet.
We genoten van elk moment van onze reis naar Jordanië, vooral Petra. De binnenkomst was geweldig, de setting van de rode rotsen was surrealistisch en iedereen was vriendelijk. Onze gids Mustafa ontmoette ons op tijd en zonder problemen. We hadden een ongelooflijke tijd met hem. Hij was deskundig en gaf het beste advies. Hij hielp ons zelfs onze reis naar Wadi Rum te coördineren, zodat we beide in één reis konden doen. Hij was onze chauffeur en vertaler en wist waar hij heen moest om het beste eten en de beste ervaring te hebben. Zijn Engels is fantastisch en hij nam ons mee op een heerlijke rondleiding door zijn geboorteplaats. We hebben mansaf en homemadezaatar kunnen proberen, wat heerlijk was en we hebben geleerd hoe we het zelf kunnen bereiden!
We hadden een onvergetelijke tijd en ik zou hem aanbevelen aan iedereen die Jordanië wil bezoeken. Hij maakte onze reis speciaal en we zullen het nooit vergeten.

Y-Drive Chauffeured Services bv

Y-Drive Chauffeured Services bv

Topservice.

|Marc Huybrechts|13/01/2023

Stipt op tijd,vriendelijk met mooie bmw 530i

Hspace Limo & Transportation Services

Hspace Limo & Transportation Services

Vervoer over land

|Kinda Sh (Shamaly)|22/10/2022

Geweldige service, professionele vloot waren ze in alle details.
Het allerbeste 👍

Personenvervoer en taxi's

Bij taxigebruik denk je misschien eerst aan personenvervoer voor particulieren. Maar ook bedrijven en evenementen kunnen heel praktisch taxibusjes huren of een VIP-taxivervoer inhuren.

Taxiservice: vervoer op maat

Een taxibusje huren om al je collega’s te vervoeren tijdens een teambuilding; een stijlvolle limousine inschakelen om vip klanten op te halen; of vip taxidiensten inhuren om gasten van en naar de luchthaven te brengen: Het kan allemaal met een betrouwbaar bedrijf voor personenvervoer. Auto's, (luxe) bussen, limousines, terreinwagens of toeristentrams: er zijn talrijke vervoersmiddelen om je werknemers, gasten of klanten naar de bestemming te brengen. Wil je een extra stijlvolle rit organiseren? Charter dan een limousine.

Wil je personenvervoer huren in het hoogseizoen of tijdens drukke perioden in het jaar? Boek dan tijdig je taxiservice! De prijzen voor personenvervoer variëren en zijn afhankelijk van het type wagen of bus, het aantal personen dat vervoerd kan worden en de afstand die gereden wordt. Meestal kun je de bussen/wagens ook huren per dagdeel.

Heb je een vast traject dat de taxiservice moet afleggen naar bijvoorbeeld je evenementenlocatie, dan kun je overwegen om een shuttle en pendeldienst in te zetten, bijvoorbeeld om je gasten van en naar het hotel te brengen of naar het festivalterrein te vervoeren. Dan kunnen er ook vaste haltes geregeld worden.

Taxi huren

Welke taxiservice heb je nodig: een klassieke taxi of luxe personenvervoer? Hoe vind je een betrouwbare partner voor een chauffeursdienst in heel België en daarbuiten? Een dynamisch vervoersbedrijf dat ontspannen, veilige en comfortabele reizen biedt en ter beschikking staat met professionele chauffeurs? Zoek niet verder! In onderstaande lijst vind je de geschikte leverancier. En met behulp van de filteropties kun je in een handomdraai een taxibedrijf bij jou in de buurt vinden. Makkelijker wordt het niet!

Jouw taxiservice toevoegen

Staat jouw bedrijf in taxivervoer en -diensten nog niet in onderstaande lijst? Dan mis je leads! Duizenden eventorganisatoren bezoeken onze website dagelijks, waaronder diegenen die op zoek zijn naar taxivervoer, vip-vervoer en personenvervoer per bus. Je bedrijfspagina aanmaken doe je helemaal gratis via deze knop. Waar wacht je nog op?

Voeg mooie foto's en een pakkende tekst toe en klaar is Kees. Ben je daarnaast nog op zoek naar extra marketingadvies? Neem dan contact op met onze marketingexperts! Zij beschikken over verschillende efficiënte tools om jouw taxiservices direct bij je doelgroep te verspreiden.

Tags: bijzonder vervoer, taxibusje, taxivervoer, taxi, personenvervoer, auto, autoverhuur, goedkope taxi, taxidienst, taxiservice, verhuur auto, familiefeest vervoer, huurauto, vip taxi, comfortabele taxi, ...