Verkoop ceremoniekleding

Op zoek naar ceremoniekleding voor een huwelijk, begrafenis, gala-avond, ...? Bij deze bedrijven kan je aangepaste ceremoniekledij kopen. Er is voor elk wat wils.

Avothea

Avothea

Schrijf review Gent

Avothea, alles voor theater, brengt de magie van theaterkostuums en accessoires tot leven voor jouw event. Ons eigen atelier realiseert de mooiste concepten zowel in verhuur als verkoop.

Huis Maes Kostumier

Huis Maes Kostumier

Schrijf review Tielt

Huis Maes gelegen te Tielt is reeds 4 generaties gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van kwalitatieve historische en thematische kledij, dit voor toneel, theater, evenenmentenbureau's, stadsbesturen en private gelegenheden.

Jacki Collet

Jacki Collet

Schrijf review Antwerpen

Je het hebt er over de outfit waarin je wil trouwen, indruk maken, werken, of uiteten gaan zodra het weer kan. Jacki Collet, uw modemerk met een gedacht, geknipt op maat van het uwe. 100% Belgisch - Designed by Elke Peeters.

No Photo Available

Vossen Fashion - T-Forum

Schrijf review Tongeren

Vossen Mannenmode biedt u een totaalconcept in zowel verkoop als verhuur. Bij ons vindt u de volgende merken: Hugo, Van Gils, Cossmo, Etiem, Paul Smith, Scabal, Roy Robson, Digel ...

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

Adama Business Kleding

Schrijf review Amersfoort

De specialist in representatieve kleding voor zowel dames als heren, horecakleding en schoeisel. Heeft u problemen met bijzondere maten? Wij lossen die op.

No Photo Available

Dansschool Ghoenghroe ki Pukar

Schrijf review Den Haag

Voor al uw feesten verzorgen wij Bollywood dans workshops, Bollywood dans optredens, Bollywood foto reportages, verhuur van Indiase en Westerse kleding, verhuur van Indiase decoratie en geheel verzorgde modeshows. 

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Verkoop ceremoniekleding

Voor stijlvolle ceremoniekledij hoef je echt niet verder te zoeken. Op eventplanner.be is namelijk een handig overzicht te vinden van de beste plaatsen in België en Nederland om ceremoniekleding te kopen.

Voor alle gelegenheden

Stap je zelf in het huwelijksbootje of ben je te gast op een huwelijk? Dan mag een mooi kostuum niet ontbreken. Gelukkig kunnen onderstaande bedrijven een waaier aan trouwkostuums aanbieden. Deze vakmensen zorgen voor de perfecte fit, zodat je straalt als nooit tevoren.

Maar dat is nog niet alles. Ook voor rouwkledij en gala-avonden ben je aan het juiste adres. Alle stijlen en maten komen aan bod, zodat je gegarandeerd de gepaste ceremoniekleding vindt voor elke gelegenheid.

Wil je het budgetvriendelijk houden? Dan kan je ook ceremoniekleding huren.

Maak gratis een bedrijfsfiche aan

Vanaf nu kan je gratis een bedrijfsfiche aanmaken via onderstaande knop. Zo kan je makkelijk duizenden mensen bereiken die op zoek zijn naar ceremoniekledij.

Tags: verkoop ceremoniekleding, verhuur kledij, ceremoniekleding verkoop, ...