Verhuur ceremoniekleding en kostuums

Kostuums huren want je wordt verwacht op een formele aangelegenheid? Je hoeft echt niet verder te zoeken. Bij eventplanner.net maakten we een overzicht voor je van de beste firma’s voor verhuur ceremoniekledij.

Toesj! - historische evenementen

Toesj! - historische evenementen

3 reviews Galmaarden

Je moet het gezien hebben. De pracht en praal van ridders. Het organiseren van hitorische, middeleeuwse evenementen, weekend, teambuildings en festivals zit diep in onze genen.

Avothea | Feest- en Theaterwinkel

Avothea | Feest- en Theaterwinkel

Schrijf review Gent

Avothea, alles voor theater, brengt de magie van theaterkostuums en accessoires tot leven voor jouw event. Ons eigen atelier realiseert de mooiste concepten zowel in verhuur als verkoop.

Huis Baeyens nv

Huis Baeyens nv

14 reviews Borsbeek

Op zoek naar feestgerief? Huis Baeyens heeft het in huis. Van prinses tot clown, voor jong en oud. Maar ook voor pruiken, accessoires en versieringen, grime, strass, boa's, ballonnen, vuurwerk en feestartikelen ... ga je naar Huis Baeyens!

Huis Maes Kostumier

Huis Maes Kostumier

Schrijf review Tielt

Huis Maes gelegen te Tielt is reeds 4 generaties gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van kwalitatieve historische en thematische kledij, dit voor toneel, theater, evenenmentenbureau's, stadsbesturen en private gelegenheden.

No Photo Available

Festival Shop nv

Schrijf review Scherpenheuvel

Verkoop en verhuur van toneelkostuums, carnavalkostuums, folklorekostuums, showkostuums, galakostuums, feestartikelen, fopartikelen, vuurwerk, make-up en decoratiematerialen.

No Photo Available

Vossen Fashion - T-Forum

Schrijf review Tongeren

Vossen Mannenmode biedt u een totaalconcept in zowel verkoop als verhuur. Bij ons vindt u de volgende merken: Hugo, Van Gils, Cossmo, Etiem, Paul Smith, Scabal, Roy Robson, Digel ...

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

Kledingverhuur de bonte koe

Schrijf review Ruinerwold

Mariska Kledingverhuur, verhuur van kleding voor toneel, theater, cabaret, evenementen, etc. Met eigen atelier. Tevens verkoop van feestartikelen en carnavalskleding. Zeer ruime collectie mascottekostuums op voorraad voor verhuur en verkoop.

No Photo Available

Makeover Factory

Schrijf review Aalsmeer

Alternatief Kostuum is gevestigd in Amsterdam. Kledingverhuur is onze hoofdtaak, maar daarnaast doen wij styling en ontwerpen wij kostuums en voeren kostuumopdrachten uit. Wij hebben een uitgebreide collectie kleding en accessoires vanaf 1900 tot heden.

No Photo Available

Dansschool Ghoenghroe ki Pukar

Schrijf review Den Haag

Voor al uw feesten verzorgen wij Bollywood dans workshops, Bollywood dans optredens, Bollywood foto reportages, verhuur van Indiase en Westerse kleding, verhuur van Indiase decoratie en geheel verzorgde modeshows. 

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 17 reviews over bedrijven in de categorie 'Verhuur ceremoniekleding en kostuums'.

Toesj! - historische evenementen

Toesj! - historische evenementen

Tal van evenementen met Toesj.

|Jan Daniëls|05/07/2023

Wij werken al jaren samen met Toesj op de evenementen waar we gevraagd worden voor ons middeleeuws paardenspectakel, waaronder het steekspel. De samenwerking met Toesj is altijd al goed verlopen, en keer na keer, steeds beter en beter omdat we elkaars verwachtingen en doelstellingen kennen.
Wij raden Toesj dan ook graag ten zeerste aan bij alle mensen en organisatoren die een middeleeuws of gerelateerd evenement zouden plannen. Tom is ervaren, en zal zoveel mogelijk naar jullie wensen uitvoeren.

Huis Baeyens nv

Huis Baeyens nv

theater

|Luc Schillemans (TSJB Borsbeek)|05/08/2022

alles wat je nodig hebt als toneelkring vind je hier

Huis Baeyens nv

Huis Baeyens nv

Goede winkel met tof personeel

|Lars Pelemans|04/08/2022

tofste carnavals winkel dat er is
heel fijne mensen en ruime keuze

Huis Baeyens nv

Huis Baeyens nv

Huis Baeyens

|Liesbeth Minne (None)|04/08/2022

Voor ALLE kostuums moet je bij huis Baeyens zijn! Top bedrijf, top familie, toppers!

Verhuur ceremoniekleding en kostuums

Ceremoniekledij nodig om naar een bedrijfsevent te gaan? Misschien word je verwacht in kostuum op een begrafenis? En als je huwt, heb je nood aan een trouwkostuum huren. Je hebt sowieso een betrouwbare verhuurfirma nodig waar ceremoniekleding huren mogelijk is, van smoking huren, pitteleer huren, tot galajurk huren en trouwjurk huren.

Ruime keuze bij verhuur kostuums

Gelukkig bestaat er een ruime keuze aan kostuums, voor verschillende budgetten, die je kunt huren. Van klassieke twee- of driedelige outfits, een kostuum voor een promoteam, zelfs een smoking huren is mogelijk. Verhuur bedrijven zorgen in één keer ook voor accessoires zoals witte of gekleurde hemden, sokken (geen witte!), schoenen, gilets en das. En de schoonmaak en het onderhoud na gebruik van de ceremoniekledij nemen zij ook voor hun rekening zodat de volgende klant ook een net kostuum huurt.

Plan je regelmatig in je mooiste pak op stap te gaan? Dan loont het normaal gesproken om in de plaats van een kostuum huren, ceremoniekleding of een kostuum te kopen. Heb je nog andere feestaccessoires nodig? Dan is deze lijst met verhuur feestbenodigdheden de heilige graal voor je.

Theaterkostuums, verkleedkledij

Kostuums huren kan ook betekenen dat je op zoek bent naar een outfit om te huren voor je volgende toneelvoorstelling, of zelf voor een verkleedpartij op carnaval of tijdens een thema-avond. Bij de gespecialiseerde verhuurbedrijven in onderstaande lijst kun je ook daarvoor terecht!

Kostuums huren en je weet niet hoe eraan te beginnen?

Je gaat ceremoniekledij huren. Je moet een trouwkostuum huren. Blackout, blackout? Of efficiënt op zoek naar een passende leverancier? Jij bent de persoon van de tweede optie? Consulteer dan onderstaande lijst. Die hebben we bij eventplanner.net netjes voor je samengesteld. De laatste trends? Advies over pasvormen? Traditionele kwaliteit? Bepaalde thema’s? Een excellente service en oog voor de klant? Je vindt het allemaal bij deze verhuur ceremoniekleding specialisten. Met behulp van de keuzeopties aan de rechterzijde kun je zelfs filteren op basis van locatie. Handig, toch!

Jouw bedrijf in verhuur ceremoniekledij toevoegen?

Smoking verhuur, verhuur pitteleer? Wil jij met je zaak in verhuur ceremoniekledij ook in de spotlights staan bij je doelgroep? Dat kan! Duizenden eventorganisatoren en privépersonen die een feest of event gaan organiseren, of naar een feest of event moeten gaan, bezoeken dagelijks onze site. En ze zijn ook op zoek naar een partner om kostuums te huren. Voeg daarom snel jouw bedrijfspagina toe aan deze lijst. Zet er mooie foto’s en een inspirerende tekst op over je ceremoniekleding verhuur bedrijf. En het beste nieuws: je bedrijfspagina toevoegen is helemaal gratis! Dus waar wacht je nog op? We geven graag meer advies over je marketing als je daar nood aan hebt. Neem contact met ons op via de website!

Tags: ceremoniekleding, ceremoniekleding huren, ceremoniekleding verhuur, verhuur ceremoniekleding, gelegenheidskleding, ...