Verhuur ceremoniekleding en kostuums

Voor een leuk kostuum, smoking, ... hoef je echt niet verder te zoeken. Wij hebben immers een overzicht van de beste verhuurfirma's voor ceremoniekleding en kostuums in België en Nederland.

Toesj! - historische evenementen

Toesj! - historische evenementen

Schrijf review Galmaarden

Je moet het gezien hebben. De pracht en praal van ridders. Het organiseren van hitorische, middeleeuwse evenementen, weekend, teambuildings en festivals zit diep in onze genen.

Avothea

Avothea

Schrijf review Gent

Avothea, alles voor theater, brengt de magie van theaterkostuums en accessoires tot leven voor jouw event. Ons eigen atelier realiseert de mooiste concepten zowel in verhuur als verkoop.

No Photo Available

Kledingverhuur de bonte koe

Schrijf review Ruinerwold

Mariska Kledingverhuur, verhuur van kleding voor toneel, theater, cabaret, evenementen, etc. Met eigen atelier. Tevens verkoop van feestartikelen en carnavalskleding. Zeer ruime collectie mascottekostuums op voorraad voor verhuur en verkoop.

Huis Maes Kostumier

Huis Maes Kostumier

Schrijf review Tielt

Huis Maes gelegen te Tielt is reeds 4 generaties gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van kwalitatieve historische en thematische kledij, dit voor toneel, theater, evenenmentenbureau's, stadsbesturen en private gelegenheden.

Huis Baeyens nv

Huis Baeyens nv

Schrijf review Borsbeek

Op zoek naar feestgerief? Huis Baeyens heeft het in huis. Van prinses tot clown, voor jong en oud. Maar ook voor pruiken, accessoires en versieringen, grime, strass, boa's, ballonnen, vuurwerk en feestartikelen ... ga je naar Huis Baeyens!

Tentacle Studio

Tentacle Studio

Schrijf review Aalsmeer

Tentacle Studio hebben meer dan 20 jaar professionele ervaring in het maken van unieke kostuums, rekwisieten, promotiepakken, mascottes en ingenieuze decors. Alles is op maat en naar wens gemaakt.

't Mag da zijn

't Mag da zijn

Schrijf review Etikhove

Verhuur van allerlei toneelkledij en toneelaccesoires. Winkel open op afspraak.

No Photo Available

Makeover Factory

Schrijf review Aalsmeer

Alternatief Kostuum is gevestigd in Amsterdam. Kledingverhuur is onze hoofdtaak, maar daarnaast doen wij styling en ontwerpen wij kostuums en voeren kostuumopdrachten uit. Wij hebben een uitgebreide collectie kleding en accessoires vanaf 1900 tot heden.

No Photo Available

Festival Shop nv

Schrijf review Scherpenheuvel

Verkoop en verhuur van toneelkostuums, carnavalkostuums, folklorekostuums, showkostuums, galakostuums, feestartikelen, fopartikelen, vuurwerk, make-up en decoratiematerialen.

No Photo Available

Vossen Fashion - T-Forum

Schrijf review Tongeren

Vossen Mannenmode biedt u een totaalconcept in zowel verkoop als verhuur. Bij ons vindt u de volgende merken: Hugo, Van Gils, Cossmo, Etiem, Paul Smith, Scabal, Roy Robson, Digel ...

No Photo Available

Dansschool Ghoenghroe ki Pukar

Schrijf review Den Haag

Voor al uw feesten verzorgen wij Bollywood dans workshops, Bollywood dans optredens, Bollywood foto reportages, verhuur van Indiase en Westerse kleding, verhuur van Indiase decoratie en geheel verzorgde modeshows. 

Verhuur ceremoniekleding en kostuums

Voor een leuk kostuum hoef je echt niet verder te zoeken. Wij hebben namelijk een overzicht gemaakt van de beste verhuurfirma's voor kostuums in België en Nederland. Met behulp van de keuzeopties aan de rechterzijde kan je zelfs filteren op basis van locatie. Handig, niet?

Ruime keuze kostuums

We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat er een ruime keuze aan kostuums is. Alle klassieke outfits zijn hier te vinden, maar ook voor op maat gemaakte kostuums kan je bij deze bedrijven terecht. Ze kunnen zelfs voor promotiepakken en mascottes zorgen. Of je nu een theatervoorstelling organiseert, carnaval viert of een thema-avond plant, er is voor elk wat wils.

Ceremoniekleding

Ben je op zoek naar ceremoniekledij? Een outfit voor in de suite? Of wat dacht je ervan om een smoking te huren? Bij deze bedrijven kan je terecht!

Gratis een link toevoegen

Je kan gratis een link aan deze pagina toevoegen door op onderstaande knop te klikken en een bedrijfsfiche aan te maken. Het is snel en eenvoudig, waar wacht je dus nog op?

Tags: ceremoniekleding, ceremoniekleding huren, ceremoniekleding verhuur, verhuur ceremoniekleding, gelegenheidskleding, ...