Imitatoren

Imitator boeken? Voor de meest verbluffende imitators moet je bij eventplanner.net zijn. Wij hebben een overzicht gemaakt zodat je heel makkelijk de juiste imitator kan vinden én boeken voor jouw feest of evenement.

Dream Animations

Dream Animations

6 reviews Willebroek

Dream Animations is een jong en enthousiast Animatie & Entertainment Bureau dat uw wensen en ideeën wil realiseren.

Kona Links

Kona Links

6 reviews Baaigem

Als het even(t) anders mag zijn. Kona Links staat voor animatie à la carte, commerciële animaties en originele acts. Van de professionele ontvanger, mime, walking tables tot imitaties. Vertel ons uw ideeën en daag ons uit!

Entertainmens

Entertainmens

5 reviews Kampen

Entertainmens is al meer dan 10 jaar een begrip in de aankleding van uw evenement middels shows, acts, clinics en workshops.

Oriëntal Shows / Joop en Corry van Haren

Oriëntal Shows / Joop en Corry van Haren

Schrijf review Macharen

Al meer dan 20 jaren zorgen wij voor spectaculaire en zeer sfeervolle shows en animaties, vooral op oosters (Arabisch) gebied zijn wij unieke sfeerbrengers. Onze shows, Fakir en Slangenshow.

ArtiWorld

ArtiWorld

Schrijf review Lent

Jaarlijks zoeken en boeken vele honderden particulieren en bedrijven via de site van ArtiWorld naar een passende spreker, dagvoorzitter, presentator, artiest of band.

Foppers in concert

Foppers in concert

Schrijf review Tilburg

Boekingskantoor op het gebied van Look a Likes, Dubbelgangers, Imitators en Sound a Likes. Van Koningin Maxima tot Koning Filip, van K3 tot Guus Meeuwis en Madonna, voor ieder wat wils!

No Photo Available

Limburgs Uitje

Schrijf review Sevenum

Reijnen Events organisatie voornamelijk zakelijke (netwerk) evenementen. Maar is tevens in te huren als freelance evenementen organisator voor evenementen- en cateringbureaus.

No Photo Available

Geerling evenementen & artiesten

Schrijf review Valkenburg

Geerling Evenementen is een multifunctioneel evenementen en artiestenburo met 20 jaar dagelijkse ervaring in de evenementenbranche in zowel actieve als interactieve vorm. Wij bieden u de meest uiteenlopende ingrediënten aan om van ieder evenement.

No Photo Available

Artiestenmanagement Koekkoek

Schrijf review Aalsmeer

Naast de organisatie van zowel grote als kleinere evenementen, leveren wij vele bekende en minder bekende artiesten.

No Photo Available

LD 8 Events

Schrijf review Hasselt

'Lou Cocker' is een professionele imitator van Joe Cocker, zo trad hij o.a. op in de Grenslandhallen Hasselt, de Zuiderkroon Antwerpen, de carré van Willebroek...

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

NAB EvenementenCreatie

Schrijf review Capelle aan den Ijssel

Organisatie van bedrijfsevenementen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 17 reviews over bedrijven in de categorie 'Imitatoren'.

Dream Animations

Dream Animations

Op en top ambiance!

|Micheline Van Hoof|27/01/2023

De Renne zal ervoor zorgen dat iedereen op den dansvloer staat en daar ook blijft! Amusant, plezant, … buitengewoon goede dj! Gevoel voor ritme, muziek en vooral kijkt vooral naar wat de mensen willen. Thuis in alle genres! 👌🏼👌🏼👌🏼

Dream Animations

Dream Animations

Sint en Paashaas bij AH Willebroek

|Frederic Van Hoecke (Albert Heijn Willebroek)|26/01/2023

Keurige samenwerking, tevreden klanten en kids !

Dream Animations

Dream Animations

Top Dj

|Brian pijpels|25/01/2023

Deze dj op mijn verjaardagsfeest gehad . Zorgde voor top muziek waar iedereen niet op stil kon blijven staan
een echte aanrader voor u feest

Dream Animations

Dream Animations

B-day party

|B. Peeters|25/01/2023

DJ Renne kreeg de bezoekers van ons feestje al vroeg aan het dansen. Na enkele nummers stond de dansvloer vol en kon het feestje verder losbarsten. Zowel jong als oud kon zich laten gaan op feest-en ambiancemuziek! Een aanrader!

Imitatoren

Een imitator is een artiest die een bekende persoon nadoet qua stem of mimiek. Vaak is het komisch bedoeld en sommige imitatoren zijn sound- én lookalikes. Een André Hazes-imitator die niet alleen klinkt maar er ook uitziet als André? Een optreden waar al zijn hits voorbij komen en iedereen kan ze meezingen? Een onvergetelijk optreden van Tina Turner, of nee, het is haar imitator, met een verbazingwekkend lijkende stem. Kedengedeng, oehoeh, van Guus Meeuwis op jouw podium, of meer van deze lekkere meezingers?Het kan, zelfs als de echte Guus Meeuwis die dag een ander optreden heeft. De imitatoren in onderstaande lijst kunnen als geen ander de stemmen en de looks van deze beroemde personen nabootsen. Met grime zorgen ze er ook nog eens voor dat ze er griezelig ‘echt’ uit zien.

De imitator die past bij jouw feest of evenement

De belangrijkste vraag die je je moet stellen is welke imitator en zijn of haar act past bij jouw feest of evenement, of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, braderie, festival, cabaret of verjaardagsfeest is. Imitatoren passen trouwens perfect bij professionele evenementen en bij privéfeesten.

Wil je de imitator een meet & greet laten doen? Vaak zijn deze dubbelgangers zo goed dat je gasten zich afvragen of je de echte celebrity hebt kunnen strikken, van beroemde zangers en zangeressen tot royal celebrities. Of wil je een imitator een vermakelijk optreden laten geven, een voortreffelijke live imitatie en veel interactie met het publiek? Het kan allemaal. Een look-a-like kun je trouwens ook boeken om op te treden in een theater- of televisieshow, of voor een radio- of filmproductie.

Maar daar stopt het niet, want imitatoren kunnen ook voor andere promotionele doeleinden van pas komen.

Een vak apart: stemmen imitator

Een stemmen imitator beschikt over de capaciteit om veel stemmen te imiteren. Stemmenimitatoren hebben vaak verschillende talenten en combineren hun act bijvoorbeeld met zingen, vaak met een uitgebreid repertorium, en stand-up comedy. Kortom, het zijn allround entertainers, die voor een vrolijke (of ernstige) noot zorgen op jouw feest of evenement.

Samenwerken met een stemmen imitator biedt heel wat commerciële mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld de muziek en de stem van Louis Armstrong, André Hazes of Tina Turner laten inzingen, maar dan met je eigen tekst voor een radiocampagne om een nieuw product te promoten of voor een instructievideo bijvoorbeeld.

Jij wil een imitator boeken?

Sommige imitatoren kun je rechtstreeks boeken, en anderen werken via een boekingskantoor voor look a likes. Van lokale artiesten tot internationale artiesten, hieronder vind je een uitgebreide lijst en een breed spectrum van professionele imitatoren. Het zijn allen toppers in het imiteren van beroemde artiesten. Verder zoeken is niet nodig, en bovendien kun je eenvoudig een offerte aanvragen.

Jij bent imitator en je staat nog niet op onderstaande lijst?

Ben je zelf een imitator? Dan mag jouw naam niet ontbreken in onderstaande lijst. Maak een gratis bedrijfspagina aan en bereik in een klap duizenden eventorganisatoren die onze site dagelijks bezoeken en een goede imitator willen huren. Wil je nog andere manieren leren kennen om jouw doelgroep te bereiken en veel meer optredens te scoren? Wij helpen je graag. Neem contact op met onze marketing specialisten via onze website.

Tags: imitator, ...