header

Adventure

Zoek je een avontuurlijke teambuilding met collega’s of vrienden? Dan kunnen wij jou helpen. Hier zijn 113 avontuurlijke teambuilding mogelijkheden te vinden.

Adventure

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.53/10. Gebaseerd op 46 reviews over bedrijven in de categorie 'Adventure'.
 • Avenature

  Avenature

  Ladies Circle Zolder heeft fun!

  Goede voorbereiding, Heidi was enthousiast en heel aangenaam als begeleidster, leuke activiteiten, aanpassingen op maat van de groep, top gewoon!

  Veerle Schuyten - Ladies Circle Zolder - 18/05/2019

 • Avenature

  Avenature

  Boog - en karabijnschieten

  Met een groep van 15 kinderen, jongvolwassenen en volwassenen hebben we ons 2 uur geamuseerd met deze activiteit. Ondanks de regen en dankzij onze enthousiaste begeleidster!

  Ria Schroeven - 17/05/2019

 • Avenature

  Avenature

  super leuk en deskundig team Avenature

  Wat een leuk ochtend/middag hebben wij (als vriendengroep) mogen ervaren met Avenature,
  Zowel de heren als de dames hebben zich goed vermaakt. En er zijn personlijke angsten overwonnen.
  Zowel voor bedrijfsuitjes als vrienden uitjes is Avenature de beste plaats om activiteiten te boeken.

  jeannette kieboom - 25/04/2019

 • Avenature

  Avenature

  Aanrader

  Met een zéér diverse groep (jong & oud) genoten van een leuk hoogteparcours en discwerpen. Aanrader voor iedereen die in de omgeving logeert. Zéér vlotte communicatie, leuke ontvangst en begeleiding en vlotte afhandeling. Doen!

  Tim DD - 24/04/2019

Adventure

Ben je op zoek naar een avontuurlijke teambuilding met je collega's of vrienden? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be zijn namelijk 113 teambuilding mogelijkheden te vinden die de avonturier in jou naar boven halen.

Oneindig veel keuze

Op deze pagina vind je een ruim aanbod aan advontuurlijke teambuilding activiteiten. Je kan bijvoorbeeld samen gaan mountainbiken, karten, klimmen, quadrijden, enz. Ook op het water zijn een heleboel leuke activiteiten te vinden, zoals zeilen, vlotten maken, kajakken en raften. Je merkt het meteen; er is een overvloed aan keuze. Deze bedrijven helpen je graag bij de keuze van de juiste activiteiten. Ze maken een op maat gemaakte teambuilding dag om je gasten de dag van hun leven te bezorgen. Plezier gegarandeerd!

Een link toevoegen

Is jouw bedrijf gespecialiseerd in avontuurlijke teambuilding? Voeg dan snel een link toe aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slecht enkele minuten in beslag.

Tags: outdoor activiteiten, outdoor adventure, adventure, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!