header

Adventure

Zoek je een avontuurlijke teambuilding met collega’s of vrienden? Dan kunnen wij jou helpen. Hier zijn 112 avontuurlijke teambuilding mogelijkheden te vinden.

Adventure

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.47/10. Gebaseerd op 39 reviews over bedrijven in de categorie 'Adventure'.
  • Rongen Aktief

    Rongen Aktief

    activiteit Rongen actief bij Boostenhof

    "Sinds enkele jaren werken wij samen met RongenAktief, zij nemen onze zorg uit handen met het invullen van diverse activiteiten, die bij ons op locatie worden verzorgd. Altijd goede service en kwaliteit!"
    café-zaal Boostenhof Boekend-Venlo

    eric dings - café-zaal Boostenhof - 17/01/2019

  • Rongen Aktief

    Rongen Aktief

    Top animatie en activiteit

    Bedankt voor fantastische workshop laserkleiduifschieten. Frans is gewoon geweldig. Top animatie en materiaal. Een echte aanrader en meerwaarde voor ons jaarlijks teambuildingevent. Nadien ook ingehuurd voor een vrijgezellenactiviteit, we hebben ons allemaal te pletter gelachen.

    Frederik Vandormael - Touché - 17/01/2019

  • Rongen Aktief

    Rongen Aktief

    Rongen Aktief denkt graag met je mee!

    Voor partijen in ons hotel hebben wij verschillende keren samengewerkt met Rongen Aktief. Frans denkt mee met de wensen van onze klant en komt met originele ideeën. Hij komt afspraken na en neemt veel werkt voor ons uit handen. De ideale partij voor originele en leuke activiteiten!

    Anke Kuppen - Van der Valk Hotel Cuijk - Nijmegen - 14/01/2019

  • Rongen Aktief

    Rongen Aktief

    Events Company

    Wij werken heel graag samen met Rongen Aktief. Keurige materialen, goed onderling overleg vooraf, professionele begeleiding ter plaatse en altijd alles volgens afspraak! Er is ook altijd tijd voor een gezellig praatje!

    Cindy Sleijpen - Events Company - 11/01/2019

Adventure

Ben je op zoek naar een avontuurlijke teambuilding met je collega's of vrienden? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be zijn namelijk 112 teambuilding mogelijkheden te vinden die de avonturier in jou naar boven halen.

Oneindig veel keuze

Op deze pagina vind je een ruim aanbod aan advontuurlijke teambuilding activiteiten. Je kan bijvoorbeeld samen gaan mountainbiken, karten, klimmen, quadrijden, enz. Ook op het water zijn een heleboel leuke activiteiten te vinden, zoals zeilen, vlotten maken, kajakken en raften. Je merkt het meteen; er is een overvloed aan keuze. Deze bedrijven helpen je graag bij de keuze van de juiste activiteiten. Ze maken een op maat gemaakte teambuilding dag om je gasten de dag van hun leven te bezorgen. Plezier gegarandeerd!

Een link toevoegen

Is jouw bedrijf gespecialiseerd in avontuurlijke teambuilding? Voeg dan snel een link toe aan deze pagina. Het is volledig gratis en neemt slecht enkele minuten in beslag.

Tags: outdoor activiteiten, outdoor adventure, adventure, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!