Verhuur wifi en internet op evenementen

Nood aan snel internet op jouw evenement, congres of festival? Een overzicht van alle verhuurbedrijven die tijdelijke internet netwerken plaatsen en wifi oplossingen verhuren vind je hier.

Venn

Venn

4 reviews Vilvoorde

Venn levert flexibele internetoplossingen voor events. Binnen de 48h heb je een stand-alone oplossing geleverd om je event van een WiFi te voorzien. Oplossingen klein en groot van 1-5000 personen voor u tijdelijk of permanent van een internetoplossing te

WiFi4Rent

WiFi4Rent

Schrijf review Almere

Een draadloos netwerk voor elk evenement. Tijdelijk een (draadloos) netwerk nodig? Tijdelijk een straalverbinding tussen locaties? U wilt draadloos internet aanbieden tijdens een conferentie of evenement? Wij verhuren verschillende draadloze oplossingen.

De Connectors

De Connectors

16 reviews Utrecht

De Connectors bestaat uit een team van gemotiveerde en gespecialiseerde connectiviteit fanaten. Wij zijn de experts in de aanleg en het onderhoud van (draadloze) verbindingen.

Event-Wifi

Event-Wifi

Schrijf review Amsterdam

Event Wifi is gegarandeerd goed (draadloos) internet voor evenementen. We bereiden onze projecten goed voor, bouwen snel en netjes en leveren alles werkend op. Tijdens uw evenement leveren we een service monteur of beheer op afstand.

TymNet

TymNet

3 reviews Wilsele

TymNet, event WiFi made easy. Zelfs op de meest afgelegen locaties en in high density omgevingen bieden wij een betrouwbaar (draadloos)netwerk via 4G, of glasvezel of door beide te combineren.

GIGTECH bv

GIGTECH bv

Schrijf review Duiven

GIGTECH is dé specialist in het leveren van tijdelijke internet verbindingen en WiFi netwerken op evenementen, festivals, beurzen en seminars.

The Safe Group

The Safe Group

Schrijf review Hasselt

Uw gids voor eventtechnologie en meer.

Citymesh nv

Citymesh nv

Schrijf review Oostkamp

Stabiel en snel internet maakt niet alleen je gasten of festivalgangers blij. Het succes van je event of congres staat of valt met een betrouwbare internetverbinding. Als organisator reken je op connectiviteit voor kassa's, cashless payments, ...

Tijdelijk-zakelijk-internet

Tijdelijk-zakelijk-internet

Schrijf review Leiderdorp

Tijdelijk internet nodig? Of het nu gaat om een verhuizing, verbouwing, storing of gewoon omdat u locatie-onafhankelijk wilt werken (evenementen): Tijdelijk Zakelijk Internet van Proviced biedt voor ieder bedrijf ene oplossing op maat.

Beheerd Events

Beheerd Events

Schrijf review Flevoland

Wij zijn de specialist op het gebied van ICT voor evenementen zoals festivals, congressen, sportevenementen of zakelijke bijeenkomsten.

Hudson Radios

Hudson Radios

Schrijf review New York

Het team van Hudson Radios staat te popelen om portofoons te verhuren voor evenementen, televisie- / filmproducties, cateraars en andere projecten. Naast portofoons zijn wij gespecialiseerd in WiFi Hotspots, iPads en andere communicatieapparatuur.

No Photo Available

ITguy

Schrijf review Asper

Denk hierbij aan een uitgebreid draadloos en bedraad netwerk, firewall, network load balancing, VOIP services met "on site" of "off site" telefooncentrale en on site servers om een vlotte uitwisseling van data mogelijk te maken.

No Photo Available

Lubee bvba

Schrijf review Mechelen

Lubee is een specialist in het tijdelijk verhuren van betaalterminals en transactievewerking. Al vanaf 1 dag een betaalterminal te huur voor slechts EUR 12,95 per dag.

No Photo Available

Tokio Group

Schrijf review Assebroek

Verhuur van radio communicatie, zowel walkie-talkie als mobiele zenders met nationale dekking.

No Photo Available

WouwLite

Schrijf review Beek-Ubbergen

Verhuur van portofooncommunicatie. Technische horeca- en siteproducties. Horeca producties.

No Photo Available

OnyxAV

Schrijf review Almere

ONYX AV is een full-service audiovisuele dienstverlener voor zakelijke en publieke evenementen. Licht, geluid en video speelt bij alle evenementen een ondersteunende, maar belangrijke rol.

No Photo Available

Sepay bv

Schrijf review Den Haag

Steeds minder mensen hebben contant geld op zak. Daarom wilt u elektronische betalingen perfect geregeld hebben, al is het maar voor een dag. Of u nu op een beurs, evenement of festival staat, als u een SEPAY-pinautomaat huurt, kiest u voor zorgeloos tijd

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.47/10. Gebaseerd op 23 reviews over bedrijven in de categorie 'Verhuur wifi en internet op evenementen'.

TymNet

TymNet

Super snelle en correcte service!

|Sanne Snels (MeetingKempen)|07/02/2020

Op 30 januari 2020 verzorgde TymNet onze tijdelijke Wi-Fi connectie in UGC Turnhout. Onze last-minute aanvraag werd snel behandeld en op korte tijd was alles geregeld. De technieker was ruim op tijd om alles in te stellen en gaf de nodige informatie. Onze 175 gasten genoten van een snelle Wi-Fi verbinding gedurende het hele event! Een echte aanrader!

De Connectors

De Connectors

Ambtenaren- en Zorgmarathon happy met WifiProfs

|Stichtibg SPORTLIGHT (Zorgmarathon 2019)|25/09/2019

Op 19 en 20 september jl. hebben weer duizenden mensen gebruik kunnen maken van WifiProfs BV. Alles werkte perfect, plug and play. Handig apparaat, makkelijk te installeren.

De Connectors

De Connectors

Top Bedrijf!

|tom tom baart (max development)|19/09/2019

Hele goede service en heel veel profijt gehad van het product dat zij leverden

TymNet

TymNet

Wanneer het perfect en op maat moet zijn

|Tim Beullens (Delta Technics)|23/07/2019

Alles bespreekbaar, niets is onmogelijk. Er wordt mee nagedacht over oplossingen en de uitvoering is tot in de puntjes verzorgd. Geen twijfel als je zekerheid en een prima service wenst!

Verhuur wifi en internet op evenementen

Snel en stabiel internet op evenementen, congressen en festivals aanbieden is geen eenvoudige klus. Toch verwachten bezoekers een snelle en stabiele wifiverbinding. En liefst gratis. Omdat niet elke eventlocatie of congreslocatie over voldoende bandbreedte beschikt doe je best beroep op een specialist. Die verhuurder van tijdelijke internet netwerken en wifihotspots vind je hier op eventplanner.be.

TIP! - Internet op je event: hoeveel bandbreedte heb je nodig?

Tijdelijk netwerk en wifi huren

Een tijdelijk draadloos netwerk maakt niet alleen je gasten of festivalgangers blij. Ook voor jouw als organisator zorgt de verbinding met het internet ervoor dat kassa's, betaalterminals, ticketsystemen en registratiesystemen, ... vlot kunnen werken. Het huren van een tijdelijk netwerk met acces points, routers, wifi, ... maakt het overigens mogelijk snel en vlot te communiceren met je medewerkers op het terrein en daarbuiten. Heb je een pers corner? Zorg er dan voor dat ook zij over een goede internetverbinding kunnen beschikken.

Mobiel internet op evenementen

Tot slot kan je het netwerk en het draadloze internet ook gebruiken om bijvboorbeeld IP bewakingscamera's te plaatsen of beelden over het netwerk naar schermen en signalisatie te sturen.

Wifi op events, festivals, congressen en beurzen

Elke toepassing is anders. De leveranciers die je op deze pagina kan vinden werken plaatsen een tijdelijk netwerk op maat van jouw evenement. Ook wanneer er geen vaste internetaansluiting voor handen is. Dat kan bijvoorbeeld door het opzetten van een satellietverbinding.

Verhuur jij ook wifi en internet oplossingen?

Biedt jouw bedrijf ook internet oplossingen aan voor evenementen? Voeg jouw link dan meteen gratis toe aan dit overzicht via onderstaande knop.

Tags: wifi verhuur, wifi huren, event wifi, evenement wifi, wifi evenementen, congres internet, beurs internet, internet huren, conferentie internet, congres wifi, festival internet, tijdelijke wifi, evenement internet, tijdelijk internet, draadloos internet, gratis draadloos internet, tijdelijk wifi, mobiel internet verhuur, tijdelijke internet, tijdelijke infrastructuur internet, event internet, internet, gratis wifi, draadloos, wifi op locatie, tijdelijk netwerk, tijdelijke netwerken, tijdelijke it, mobiel internet, draadloze netwerken, wifi gratis, internetverkoop, internet verkoop, stabiel internet, snel internet, snelle levering wifi, snelle levering internet, ...