header

Verhuur wifi en internet op evenementen

Nood aan snel internet op jouw evenement, congres of festival? Een overzicht van alle verhuurbedrijven die tijdelijke internet netwerken plaatsen en wifi oplossingen verhuren vind je hier.

Verhuur wifi en internet op evenementen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.3/10. Gebaseerd op 11 reviews over bedrijven in de categorie 'Verhuur wifi en internet op evenementen'.
 • WiFiProfs B.V. / LiveWiFi

  WiFiProfs B.V. / LiveWiFi

  Super Snelle Service

  Voor het tijdelijk uitverhuizen van een huurder moest er snel internet geregeld worden. Via via ben ik bij WiFi Pro uitgekomen. Binnen 5 minuten was alles geregeld en de huurder had de volgende dag internet. ( het had zelfs nog op dezelfde dag gekund!). Na het vertrek van de huurder kon ik de doos gewoon op kosten van WiFi pro retour sturen.
  De service en de vriendelijkheid krijgen een dikke 10!

  rivka van der Oord - Havensteder - 11/03/2019

 • WiFiProfs B.V. / LiveWiFi

  WiFiProfs B.V. / LiveWiFi

  Wifi voor een livestream

  Super goede service en het internet werkte perfect voor ons gedurende de livestream!

  Nard Kokke - Sneakerbaas - 25/02/2019

 • WiFiProfs B.V. / LiveWiFi

  WiFiProfs B.V. / LiveWiFi

  Oplossingsgericht en zeer soepel!

  Ik heb een ingewikkeld vraagstuk neergelegd (stabiele en snelle wifi voor +/- 85 gebruikers op een locatie in the middle of nowhere, om een hele week fulltime op te kunnen werken) en al vanaf het eerste telefoontje voelde het goed. WifiProfs is echt bereid om mee te denken en vooral in óplossingen te denken. Ze hebben echt verstand van zaken. Ik heb er zelf voor gekozen om de installatie op locatie zelf te doen, maar zelfs op dat moment (in de avond) waren ze extreem goed bereikbaar om te troubleshooten.
  Nogmaals bedankt voor jullie dienstverlening, ik heb in deze periode nul complaints gehad dat het internet traag of instabiel was. Dat was heel veel waard!

  Arno Nijhof - United Wardrobe - 28/09/2018

 • WiFiProfs B.V. / LiveWiFi

  WiFiProfs B.V. / LiveWiFi

  gebruik wifi Prof kastje

  al 3 jaar zetten we wifi kastje van Wifi Profs in bij een aantal led schermen, tijdens de Dam tot Dam evenementen. De kastjes werken prima en eigenlijk zijn er nooit problemen met de internetverbinding tussen laptop en led scherm. Prima spul dus :)

  Tom Limmen - Le Champion - 28/09/2018

Verhuur wifi en internet op evenementen

Snel en stabiel internet op evenementen, congressen en festivals aanbieden is geen eenvoudige klus. Toch verwachten bezoekers een snelle en stabiele wifi verbinding. En liefst gratis. Omdat niet elke eventlocatie of congreslocatie over voldoende bandbreedte beschikt doe je best beroep op een specialist. Die verhuurder van tijdelijke internet netwerken en wifi hotspots vind je hier op eventplanner.be.

TIP! - Internet op je event: hoeveel bandbreedte heb je nodig?

Tijdelijk netwerk en wifi huren

Een tijdelijk draadloos netwerk maakt niet alleen je gasten of festivalgangers blij. Ook voor jouw als organisator zorgt de verbinding met het internet ervoor dat kassa's, betaalterminals, ticketsystemen en registratiesystemen, ... vlot kunnen werken. Het huren van een tijdelijk netwerk met acces points, routers, wifi, ... maakt het overigens mogelijk snel en vlot te communiceren met je medewerkers op het terrein en daarbuiten. Heb je een pers corner? Zorg er dan voor dat ook zij over een goede internetverbinding kunnen beschikken.

Mobiel internet op evenementen

Tot slot kan je het netwerk en de het draadloze internet ook gebruiken om bijvboorbeeld IP bewakingscamera's te plaatsen of beelden over het netwerk naar schermen en signalisatie te sturen.

Wifi op events, festivals, congressen en beurzen

Elke toepassing is anders. De leveranciers die je op deze pagina kan vinden werken plaatsen een tijdelijk netwerk op maat van jouw evenement. Ook wanneer er geen vaste internetaansluiting voor handen is. Dat kan bijvoorbeeld door het opzetten van een sateliet verbinding.

Verhuur jij ook wifi en internet oplossingen?

Biedt jouw bedrijf ook internet oplossingen aan voor evenementen? Voeg jouw link dan meteen gratis toe aan dit overzicht via onderstaande knop.

Tags: wifi huren, wifi evenementen, event wifi, wifi verhuur, congres internet, beurs internet, evenement wifi, conferentie internet, festival internet, congres wifi, evenement internet, tijdelijke wifi, tijdelijk internet, draadloos internet, gratis draadloos internet, tijdelijk wifi, tijdelijke internet, tijdelijke infrastructuur internet, event internet, mobiel internet verhuur, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!