Verhuur wifi en internet op evenementen

Wifi verhuur en internet verhuur voor jouw evenement nodig? Betrouwbare internetvoorzieningen op je eventlocatie zijn minstens even belangrijk als goed functionerende elektriciteits- en watervoorzieningen. De juiste partner voor dit huzarenstukje dat event wifi is, vind je in onderstaande lijst.

Allrent IT en AV Solutions

Allrent IT en AV Solutions

Schrijf review Almere

Allrent verhuur voor tijdelijke ICT-oplossingen; voor één uur tot enkele maanden. De nieuwste apparatuur huren tegen concurrerende prijzen, voor aflevering getest en full service IT verhuur.

iBite Events

iBite Events

10 reviews Lokeren

Een betrouwbare netwerkverbinding op evenementen en beurzen speelt altijd een cruciale rol.

Astro Rent

Astro Rent

Schrijf review Zolder

Astro Rent is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in tijdelijke netwerkoplossingen, WiFi en internet.

Venn

Venn

4 reviews Sint-Stevens-Woluwe

Venn levert flexibele internetoplossingen voor events. Binnen de 48h heb je een stand-alone oplossing geleverd om je event van een WiFi te voorzien. Oplossingen klein en groot van 1-5000 personen voor u tijdelijk of permanent van een internetoplossing te

Gigtech bv

Gigtech bv

Schrijf review Duiven

GIGTECH is dé specialist in het leveren van tijdelijke internet verbindingen en WiFi netwerken op evenementen, festivals, beurzen en seminars.

The Safe Group

The Safe Group

Schrijf review Hasselt

Uw gids voor eventtechnologie en meer.

Citymesh nv

Citymesh nv

Schrijf review Oostkamp

Stabiel en snel internet maakt niet alleen je gasten of festivalgangers blij. Het succes van je event of congres staat of valt met een betrouwbare internetverbinding. Als organisator reken je op connectiviteit voor kassa's, cashless payments, ...

Optimal-solutions

Optimal-solutions

Schrijf review poeke

Optimal-Solutions is gespecialiseerd in het verhuren van betaaloplossingen voor evenementen. We hebben de scherpste prijzen op de markt.

TowerEye - DNCS bvba

TowerEye - DNCS bvba

Schrijf review Gierle

Onder het motto 'always light and safety' stellen we u onze TowerEye voor. Een krachtige mobiele licht en camera mast, uitgerust met professionele draadloze netwerktechnologie. Een mast inzetbaar op eender welke locatie en overal via internet toegankelijk

Virtical Events

Virtical Events

Schrijf review Waddinxveen

Virtical Events verzorgt tijdelijke connectiviteit op evenementen. Denk aan betalingen, ticketing, geluidsmetingen en weersvoorspellingen; zaken die de backbone van ieder evenement vormen.

UnIT24

UnIT24

Schrijf review Edegem

UnIT24 is gespecialiseerd in het technisch ondersteunen van evenementen en particulieren met hun IT uitdagingen.

Databox

Databox

Schrijf review Sargé Les Le Mans

Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke internetverbindingsoplossing voor de dekking van een festival, een bouwplaats of zelfs een zakelijk seminar, de Databox 4G is uw alles-in-één oplossing.

VDH Networking

VDH Networking

Schrijf review Ruddervoorde

VDH Networking onderscheidt zich in deze niche-markt door enterprise systemen te standaardiseren voor tijdelijke installaties.

Tecura Technieken

Tecura Technieken

Schrijf review Arendonk

No Photo Available

Lubee bvba

Schrijf review Mechelen

Lubee is een specialist in het tijdelijk verhuren van betaalterminals en transactievewerking. Al vanaf 1 dag een betaalterminal te huur voor slechts EUR 12,95 per dag.

No Photo Available

Tokio Group

Schrijf review Assebroek

Verhuur van radio communicatie, zowel walkie-talkie als mobiele zenders met nationale dekking.

No Photo Available

NetServ

Schrijf review Zellik

NetServ is uw partner voor evenementen in functie van cashless betalingen tot het aanbieden van een netwerk ter plaatse.

No Photo Available

Sepay bv

Schrijf review Den Haag

Steeds minder mensen hebben contant geld op zak. Daarom wilt u elektronische betalingen perfect geregeld hebben, al is het maar voor een dag. Of u nu op een beurs, evenement of festival staat, als u een SEPAY-pinautomaat huurt, kiest u voor zorgeloos tijd

Meer resultaten wereldwijd

WiFi4Rent

WiFi4Rent

Schrijf review Almere

Een draadloos netwerk voor elk evenement. Tijdelijk een (draadloos) netwerk nodig? Tijdelijk een straalverbinding tussen locaties? U wilt draadloos internet aanbieden tijdens een conferentie of evenement? Wij verhuren verschillende draadloze oplossingen.

Event-Wifi

Event-Wifi

Schrijf review Amsterdam

Event Wifi is gegarandeerd goed (draadloos) internet voor evenementen. We bereiden onze projecten goed voor, bouwen snel en netjes en leveren alles werkend op. Tijdens uw evenement leveren we een service monteur of beheer op afstand.

Wifiprofs bv

Wifiprofs bv

16 reviews Utrecht

De Connectors bestaat uit een team van gemotiveerde en gespecialiseerde connectiviteit fanaten. Wij zijn de experts in de aanleg en het onderhoud van (draadloze) verbindingen.

Leni Event Tech

Leni Event Tech

Schrijf review Montreuil

We bieden organisatoren van evenementen een nieuwe generatie SaaS-software voor evenementenbeheer en ERP*, evenals een breed scala aan technische diensten op locatie zoals audiovisuele oplossingen, badges, kiosken, ...

Beheerd Events

Beheerd Events

Schrijf review Flevoland

Wij zijn de specialist op het gebied van ICT voor evenementen zoals festivals, congressen, sportevenementen of zakelijke bijeenkomsten.

Hudson Radios

Hudson Radios

Schrijf review Brooklyn

Het team van Hudson Radios staat te popelen om portofoons te huren voor evenementen, televisie-/filmproducties, cateraars en andere projecten. Naast portofoons zijn wij gespecialiseerd in WiFi Hotspots, iPads en andere communicatiemiddelen.

No Photo Available

WouwLite

Schrijf review Beek-Ubbergen

Verhuur van portofooncommunicatie. Technische horeca- en siteproducties. Horeca producties.

No Photo Available

OnyxAV

Schrijf review Almere

ONYX AV is een full-service audiovisuele dienstverlener voor zakelijke en publieke evenementen. Licht, geluid en video speelt bij alle evenementen een ondersteunende, maar belangrijke rol.

No Photo Available

WiFiTnet

Schrijf review Santa Monica

Welkom in de toekomst van technologie. Met onze Fusion-3 5G Wifi Kit kunt u de snelheid van 3 providers (T-Mobile, AT&T, Verizon) combineren en genieten van veilig, stabiel en snel internet in de VS.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.6/10. Gebaseerd op 30 reviews over bedrijven in de categorie 'Verhuur wifi en internet op evenementen'.

iBite Events

iBite Events

Simply the best

|Bart Mertens (De Fonnefeesten)|01/09/2023

Voor de editie 2023 beroep gedaan op iBite Events voor alle IT gerelateerde zaken op ons terrein. Vooraf goed besproken wat we precies verlangden en het moet gezegd, alles werd netjes op tijd geleverd of in orde gebracht. Ook konden we bij hen steeds terecht voor advies, last minute wijzigingen werden met de glimlach in orde gebracht. Zagen ze ergens punten die volgens hen beter konden, dan brachten ze die ter sprake met onmiddellijk een alternatief. Zonder daarbij al te opdringerig te willen verkopen.
Voor mij is iBite een topper die ondanks het jeugdige voorkomen van Jore, tonnen ervaring en vakmanschap met zich meedraagt.
Een blijvende partner voor de Fonnefeesten!

iBite Events

iBite Events

Samenwerking Ibite

|Celien Eecloo|17/01/2023

Zeer vlotte, rechtstreekse communicatie met het bedrijf Ibite.
De wifi box die ter plaatse werd voorzien werkte perfect! Snelle installatie, zeer goede verbinding en geen enkel probleem ondervonden.

iBite Events

iBite Events

Wifibox @ events

|Anouska Van de Perre (First In Line)|17/01/2023

De WIFI die voorzien was, was top! Geen onderbrekingen, snel!
Ondersteuning was ook top!

iBite Events

iBite Events

Top Service

|Ellen Rigaux (First In Line)|17/01/2023

Weinig It bedrijven waar je zo een snelle en goede service hebt!
Een echte aanrader voor wie op zoek is naar klantvriendelijkheid en kwaliteit!

Verhuur wifi en internet op evenementen

Veilig en snel internet is een van de basisbehoeften op elk evenement, congres of festival. Onbeperkt internet is ook belangrijk op je eventlocatie of je congreslocatie. Wifi verhuur en internet huren is dus een belangrijke taak die hoog op je to-do lijstje zou moeten staan.

Je gasten verwachten natuurlijk een wifi-hotspot om een snel, stabiel wifi-netwerk te hebben. Een simpele wifi-router of 4G-dekking (ondertussen zelfs 5G) voldoen echter niet. En dat geldt voor kleinere evenementen maar evengoed voor mega festivals waar het tijdelijke wifi-netwerk duizenden gebruikers tegelijk online moet kunnen hebben met 100% uptime. Een tip: begin ruim op voorhand met je zoektocht naar een partner in de verhuur van wifi en internet. Zeker voor grotere evenementen is er tijd nodig om te onderzoeken of kan worden voldaan aan alle randvoorwaarden om tot een goede mobiele internetverbinding te komen. En je moet in je eventplanning natuurlijk ook tijd voorzien voor de opbouw en afbraak van de infrastructuur. Voor kleinere, tijdelijke situaties, volstaat het soms dan weer om alleen een wifi-hotspot of een 4G-router te huren.

Waarom wifi op evenementen, festivals, congressen en beurzen?

Waarom is event wifi zo cruciaal? Je gasten willen natuurlijk hun ‘ding’ doen op hun socials, hun e-mail checken, je eventapp gebruiken en je eventwebsite consulteren. Maar wifi is ook handig om je gasten of deelnemers te kunnen registreren (heb je trouwens nog een betrouwbare partner ticketing en registratie nodig?), het mobiele betaalsysteem te gebruiken enzovoort.

Door mobiel internet te huren zorg je natuurlijk ook voor de directe ondersteuning van je hele evenementenorganisatie. Denk bijvoorbeeld aan je medewerkers die vlot aan de slag kunnen met al hun apparaten tegelijkertijd zoals smartphones, laptops, iPads, printers enzovoort.

Maar het gaat zelfs verder! Ook je leveranciers kunnen namelijk van deze dienstverlening gebruik maken. En heb je een persruimte? Dan zorg je met snel en betrouwbaar internet dat berichten over jouw evenement vlot de buitenwereld bereiken. Ook wil je als event organisator rekening houden en voorbereid zijn op alle mogelijke crisissituaties. En dan is het cruciaal om de belangrijke netwerken online te houden.

Wifi verhuur en internet op evenementen

Snel en stabiel internet op evenementen, congressen en festivals aanbieden is cruciaal, maar geen eenvoudige klus. Beroep doen op een specialist in de verhuur van wifi en internet is daarom geen overbodige luxe. Elke toepassing is namelijk anders. Is er bijvoorbeeld een vaste internetaansluiting voor handen? Indien een internetaansluiting aanwezig is, heeft die dan wel voldoende bandbreedte? Hoe is de locatie, een weide van veel vierkante meters of een plek in de stad met dikke muren? Welke draadloze apparaten gaan er gebruikt worden tijdens het evenement? Waar vind je die snelle, accurate en efficiënte partner? Eentje die ook (remote) bijstand kan leveren? Een partner die je helpt zodat alle gebruikers gedurende het hele event een goede mobiele internet verbinding hebben?

Mobiele wifi huren: hoe begin je eraan?

Je wil een partner met veel ervaring en knowhow zodat jouw evenement 24/7 online blijft. En je wil natuurlijk ook dat die partner de deadline haalt, want je evenement even uitstellen is geen optie. Waar vind je die full service partij? Een partner die voor een kort evenement voor je klaarstaat, waar wifi huren vanaf enkele uren mogelijk is, of juist eentje die je ook langere tijd kan ondersteunen. Ga je willekeurig beginnen zoeken op het internet? Of zoek je een efficiëntere manier om een bedrijf in de verhuur van wifi en internet te vinden?

Wij van eventplanner.net hebben al een oplossing voor je: we verzamelden in onderstaande lijst betrouwbare partners voor evenementen wifi en verhuurbedrijven die tijdelijke internetverbindingen plaatsen! Gebruik maken van de filters levert je zelfs nog een extra tijdswinst op. En wil je zeker zijn dat de tijdelijke internetverbindingen in de lucht blijven op jouw evenement, check dan zeker de reviews. Die zijn geschreven door eerdere klanten van de bedrijven en zitten boordevol met interessante info over de huur van tijdelijke wifi.

Is jouw bedrijf gespecialiseerd in internet- en wifi-verhuur?

Zorgt jouw bedrijf voor wifi-verhuur en internetoplossingen voor evenementen? En sta je nog niet in onderstaande lijst? Dan is het dringend tijd om daar verandering in te brengen! Maak jouw bedrijfspagina voor wifi-verhuur aan via onderstaande knop (tip: voeg ook een duidelijke tekst en mooie foto’s toe) en je komt in het vizier van de duizenden eventorganisatoren die onze site elke dag bezoeken. Heel wat van hen zijn op zoek naar tijdelijk internet. Heb je nog bijkomend advies nodig over je marketing? Contacteer onze experts via onze website!

Tags: wifi verhuur, wifi huren, event wifi, congres internet, beurs internet, internet huren, evenement wifi, wifi evenementen, conferentie internet, festival internet, congres wifi, tijdelijke wifi, evenement internet, tijdelijk internet, draadloos internet, gratis draadloos internet, tijdelijk wifi, event internet, mobiel internet verhuur, tijdelijke internet, tijdelijke infrastructuur internet, internet, gratis wifi, draadloos, tijdelijke netwerken, tijdelijke it, wifi op locatie, tijdelijk netwerk, snelle levering internet, mobiel internet, draadloze netwerken, wifi gratis, internetverkoop, internet verkoop, stabiel internet, snel internet, snelle levering wifi, ...