header

Verhuur wifi en internet op evenementen

Nood aan snel internet op jouw evenement, congres of festival? Een overzicht van alle verhuurbedrijven die tijdelijke internet netwerken plaatsen en wifi oplossingen verhuren vind je hier.

Verhuur wifi en internet op evenementen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.45/10. Gebaseerd op 18 reviews over bedrijven in de categorie 'Verhuur wifi en internet op evenementen'.
 • WiFiProfs bv

  WiFiProfs bv

  Super service

  WiFiProfs heeft voor het Italië Evenement geweldig werk geleverd. De locatie van het evenement is een lastige, er is daar namelijk weinig tot geen signaal. Dit jaar waren alle standhouders die Wi-Fi afgenomen hebben echter meer dan tevreden. WiFiProfs levert zonder twijfel service op maat, ze gaan niet weg voordat écht alles goed werkt.

  Danny Van den Berg - Dalmonte Events - 04/06/2019

 • WiFiProfs bv

  WiFiProfs bv

  Top!

  Top service, snelle wifi en gemakkelijk zelf te installeren!

  Denise Visser - PinkOrange - 03/06/2019

 • WiFiProfs bv

  WiFiProfs bv

  Topservice!

  Christiaan van Wifiprofs belde om te zeggen dat er iets was met het netwerk, nog voor wij iets in de gaten hadden. Super dat hij zo adequaat handelde en iedereen goed bereikbaar was. Los van het snelle internet een goede service!

  Niels Timmermans - 27/05/2019

 • WiFiProfs bv

  WiFiProfs bv

  Super service!

  Met behulp van WiFiProfs hebben we op zeer korte termijn een tijdelijke internet verbinding weten te realiseren op een nieuwe locatie. We hebben de verbinding naar volledige tevredenheid gebruikt voor een periode van 2 maanden met 50 medewerkers. Ondersteuning vanuit WiFiProfs bij het installeren en optimaliseren van de verbinding was uitmuntend .

  Reinoud van Santen - Withlocals - 09/05/2019

Verhuur wifi en internet op evenementen

Snel en stabiel internet op evenementen, congressen en festivals aanbieden is geen eenvoudige klus. Toch verwachten bezoekers een snelle en stabiele wifi verbinding. En liefst gratis. Omdat niet elke eventlocatie of congreslocatie over voldoende bandbreedte beschikt doe je best beroep op een specialist. Die verhuurder van tijdelijke internet netwerken en wifi hotspots vind je hier op eventplanner.be.

TIP! - Internet op je event: hoeveel bandbreedte heb je nodig?

Tijdelijk netwerk en wifi huren

Een tijdelijk draadloos netwerk maakt niet alleen je gasten of festivalgangers blij. Ook voor jouw als organisator zorgt de verbinding met het internet ervoor dat kassa's, betaalterminals, ticketsystemen en registratiesystemen, ... vlot kunnen werken. Het huren van een tijdelijk netwerk met acces points, routers, wifi, ... maakt het overigens mogelijk snel en vlot te communiceren met je medewerkers op het terrein en daarbuiten. Heb je een pers corner? Zorg er dan voor dat ook zij over een goede internetverbinding kunnen beschikken.

Mobiel internet op evenementen

Tot slot kan je het netwerk en de het draadloze internet ook gebruiken om bijvboorbeeld IP bewakingscamera's te plaatsen of beelden over het netwerk naar schermen en signalisatie te sturen.

Wifi op events, festivals, congressen en beurzen

Elke toepassing is anders. De leveranciers die je op deze pagina kan vinden werken plaatsen een tijdelijk netwerk op maat van jouw evenement. Ook wanneer er geen vaste internetaansluiting voor handen is. Dat kan bijvoorbeeld door het opzetten van een sateliet verbinding.

Verhuur jij ook wifi en internet oplossingen?

Biedt jouw bedrijf ook internet oplossingen aan voor evenementen? Voeg jouw link dan meteen gratis toe aan dit overzicht via onderstaande knop.

Tags: wifi verhuur, wifi huren, wifi evenementen, event wifi, internet huren, evenement wifi, congres internet, beurs internet, conferentie internet, festival internet, congres wifi, evenement internet, tijdelijke wifi, tijdelijk internet, draadloos internet, gratis draadloos internet, tijdelijk wifi, mobiel internet verhuur, tijdelijke internet, tijdelijke infrastructuur internet, event internet, gratis wifi, internet, draadloos, wifi op locatie, tijdelijk netwerk, tijdelijke netwerken, tijdelijke it, mobiel internet, draadloze netwerken, tijdelijk datacenter, wifi gratis, internetverkoop, internet verkoop, stabiel internet, snel internet, snelle levering wifi, snelle levering internet, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!