Verhuur wifi en internet op evenementen

Nood aan snel internet op jouw evenement, congres of festival? Een overzicht van alle verhuurbedrijven die tijdelijke internet netwerken plaatsen en wifi oplossingen verhuren vind je hier.

Verhuur wifi en internet op evenementen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.2/10. Gebaseerd op 7 reviews over bedrijven in de categorie 'Verhuur wifi en internet op evenementen'.
 • WiFiProfs B.V. / LiveWiFi

  WiFiProfs B.V. / LiveWiFi

  Uitstekend product en service

  Wij hebben afgelopen weekend voor het eerst gebruik gemaakt van een tijdelijke Wifi verbinding vanuit WifiProfs. Wij als ticketplatform hebben deze verbinding nodig om evenementkaarten te kunnen scannen met onze scanners. Ondanks dat er + 10 apparaten op de verbinding hebben gezeten, is hier qua snelheid niets van te merken geweest.
  Erg tevreden over het product en de geboden service vooraf.

  Roel Postma - Outix - 29/08/2017

 • Venn

  Venn

  Bliksemsnel

  We hadden last minute een oplossing nodig om op ons evenement over internet te beschikken. Amper 2 dagen later waren we up and running, en dit alles zonder verplaatsingen, alles netjes per post afgeleverd en voorgeconfigureerd. Telefonisch en per mail steeds bereikbaar. De internetconnectie was ook perfect, met perfecte dekking. Aanrader!

  Steven Verlaet - Effective Media - 26/01/2017

 • WiFiProfs B.V. / LiveWiFi

  WiFiProfs B.V. / LiveWiFi

  Service, advies en werking perfect

  Fijne partij om mee samen te werken. Zowel het advies vooraf als de service ter plaatse hebben gezorgd voor een perfecte werking. Een betrouwbare partner in tijdelijke aanleg in een tijdelijk complex. Bovendien gaan ze net iets verder in advisering en service dan de klant mag verwachten, kortom ze denken mee en verder, de betrokkenheid is perfect!

  Chantal van Kuyck - Groot Groen Plus - 07/11/2016

 • WiFiProfs B.V. / LiveWiFi

  WiFiProfs B.V. / LiveWiFi

  WifiProfs, niet zomaar een naam!

  Erg tevreden over de Pro manier waarop men e.e.a. voor ons event heeft geregeld. Absoluut een aanrader.

  Simon de Boer - NL-ix - 07/11/2016

Verhuur wifi en internet op evenementen

Snel en stabiel internet op evenementen, congressen en festivals aanbieden is geen eenvoudige klus. Toch verwachten bezoekers een snelle en stabiele wifi verbinding. En liefst gratis. Omdat niet elke eventlocatie of congreslocatie over voldoende bandbreedte beschikt doe je best beroep op een specialist. Die verhuurder van tijdelijke internet netwerken en wifi hotspots vind je hier op eventplanner.be.

TIP! - Internet op je event: hoeveel bandbreedte heb je nodig?

Tijdelijk netwerk en wifi huren

Een tijdelijk draadloos netwerk maakt niet alleen je gasten of festivalgangers blij. Ook voor jouw als organisator zorgt de verbinding met het internet ervoor dat kassa's, betaalterminals, ticketsystemen en registratiesystemen, ... vlot kunnen werken. Het huren van een tijdelijk netwerk met acces points, routers, wifi, ... maakt het overigens mogelijk snel en vlot te communiceren met je medewerkers op het terrein en daarbuiten. Heb je een pers corner? Zorg er dan voor dat ook zij over een goede internetverbinding kunnen beschikken.

Mobiel internet op evenementen

Tot slot kan je het netwerk en de het draadloze internet ook gebruiken om bijvboorbeeld IP bewakingscamera's te plaatsen of beelden over het netwerk naar schermen en signalisatie te sturen.

Wifi op events, festivals, congressen en beurzen

Elke toepassing is anders. De leveranciers die je op deze pagina kan vinden werken plaatsen een tijdelijk netwerk op maat van jouw evenement. Ook wanneer er geen vaste internetaansluiting voor handen is. Dat kan bijvoorbeeld door het opzetten van een sateliet verbinding.

Verhuur jij ook wifi en internet oplossingen?

Biedt jouw bedrijf ook internet oplossingen aan voor evenementen? Voeg jouw link dan meteen gratis toe aan dit overzicht via onderstaande knop.

Tags: wifi verhuur, wifi huren, wifi evenementen, evenement wifi, event wifi, congres internet, beurs internet, evenement internet, conferentie internet, festival internet, congres wifi, tijdelijke wifi, tijdelijk internet, draadloos internet, gratis draadloos internet, tijdelijk wifi, mobiel internet verhuur, tijdelijke internet, tijdelijke infrastructuur internet, event internet, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!