Fanfares

Ben je al langer op zoek naar een fanfare of drumband voor jouw feest of evenement? Dan kunnen wij jou helpen. Hier vind je de beste fanfares in België en Nederland.

No Photo Available

Drum Cafe

Schrijf review Nijmegen

Interactieve drumsessies, workshops en shows waar je energie van krijgt! Wij voegen de ‘WAUW’-factor toe aan teambuilding en (bedrijfs)evenementen.

Musicbands

Musicbands

Schrijf review Deftinge

We hebben verschillende bands. Deze spelen veschillende genres, zoals klassiek, jazz, rock, wereldmuziek, ...

De Muzieksommelier

De Muzieksommelier

Schrijf review Rupelmonde

Book, play & go? De Muzieksommelier is zoveel meer dan een boekingskantoor voor muzikanten. Muziek is puur, intens, geluk, ontspanning, feest, … Dit palet aan emoties willen we versterken met livemuziek op het juiste event op het juiste moment.

Keuken Percussie  aka Van Slag Percussieduo

Keuken Percussie aka Van Slag Percussieduo

Schrijf review Emblem

De twee chef koks, Piet Muizenkruid en Wout Brubbel, zijn het beu om in de potten en pannen te roeren. Vanaf nu meppen ze er op!

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

ArtiWorld

ArtiWorld

Schrijf review Lent

Jaarlijks zoeken en boeken vele honderden particulieren en bedrijven via de site van ArtiWorld naar een passende spreker, dagvoorzitter, presentator, artiest of band.

Yorokai

Yorokai

Schrijf review Brecht

Yorokai verspreidt het plezier en de magie van het japanse drummen (taiko). We doen dit op verschillende manieren. Voor uw bedrijf kan dit in de vorm van een gepersonaliseerde teambuilding of workshop zijn.

Feniks Taiko / Araumi Daiko

Feniks Taiko / Araumi Daiko

Schrijf review Antwerpen

Araumi Daiko vzw beoefent taiko, de kunst van het Japans drummen. Ze heeft als doel de levensvreugde en energie van de taiko te verspreiden.

No Photo Available

De Oppenheimers Blaaskapel

Schrijf review Borlo

De Oppenheimers is niet alleen een typische Blaaskapel die in Sint-Truiden en omgeving optreedt, maar ook een synoniem voor een groep lustige kerels afkomstig uit de dorpen rondom de fruitstad.

No Photo Available

Muac Productions bv

Schrijf review Rotterdam

MUAC (Musique Acoustique) heeft een exclusief aanbod professionele musici, kleine muziekformatie’s, bands en orkesten met een zeer eigen karakter.

No Photo Available

Brassband Bovekerke vzw

Schrijf review Koekelare

BrassBand Bovekerke (verder BBB) vormt een muzikale groep bestaande uit zeer gemotiveerde koperblazers en slagwerkers. Het repertorium dat zij in hun mars hebben varieert van klassiek tot modern. Muziek brengen op maat is hun dan ook credo en sterkte!

No Photo Available

Tambor Percussieschool

Schrijf review Gent

Voor een verjaardags-, familie- of vrijgezellenfeest? Of voor een event van een organisatie? Met een drumworkshop zet je onmiddelijk een feestelijke sfeer!

No Photo Available

Concertband Sint-Niklaas

Schrijf review Sint-Niklaas

No Photo Available

NAB EvenementenCreatie

Schrijf review Capelle aan den Ijssel

Organisatie van bedrijfsevenementen.

No Photo Available

Sena Productions

Schrijf review Valencia

Fanfares

Ben je al een tijdje op zoek naar een leuke fanfare voor jouw feest of evenement? Dan kunnen wij jou helpen. Op eventplanner.be is namelijk een overzichtelijke lijst te vinden met de beste fanfares in België en Nederland. Zo hoef je niet heel het internet af te speuren.

Een onvergetelijk optreden

Fanfares zijn verrassend veelzijdig. Ze kunnen namelijk voor allerlei evenementen gebruikt worden. Je kan bijvoorbeeld een fanfare huren voor de feestelijke opening van een nieuw kantoorgebouw. Maar ook tijdens een bedrijfsfeest, productlancering, huwelijk, ... is het een meerwaarde.

Bovendien is er ook op het vlak van samenstelling heel wat variatie. Je kan een volledige fanfare huren met alles op en aan, of bijvoorbeeld enkel een drumgroep. Welke opstelling je ook kiest, het wordt gegarandeerd een onvergetelijk optreden.

Gratis een fanfare of drumband toevoegen

Wist je al dat je vanaf nu gratis een fanfare of drumband aan deze pagina kan toevoegen? Het is snel en eenvoudig, waar wacht je dus nog op?

Tags: drumband, fanfare, ...