Bestelwagens verhuur


Een bestelwagen huren is een fluitje van een cent. Neem een kijkje naar onderstaande overzicht, vergelijk de verhuurbedrijven en contacteer hen voor meer informatie. Het is zo eenvoudig dat zelfs een kind het kan!

Super praktische bestelwagens

Bestelwagens kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Tijdens een verhuis hebben ze hun meerwaarde al meermaals bewezen, maar ook tijdens concerten, festivals, seminaries, video-opnames … kan een bestelwagen van pas komen.

 

De grootte van deze bestelwagen is afhankelijk van het type opdracht. Er zijn compacte bestelwagens met een laadvermogen van 500 kg, maar er zijn ook modellen die dubbel zoveel vracht aankunnen. Je kan zelfs kiezen voor een bestelwagen met een open laadklep of een koelwagen.

Voeg jouw bedrijf toe

Verhuurt jouw bedrijf bestelwagens? Maak dan snel een bedrijfsfiche aan. Het neemt slechts enkele minuten in beslag en het is volledig gratis, waar wacht je dus nog op?Link toevoegen / Bedrijf aanmelden


Tags: verhuur vrachtwagen, vrachtwagens verhuur, verhuur vrachtwagens, huren vrachtwagen, vrachtwagen, bestelwagen verhuur, bestelwagen huren, camionette verhuur, bestelwagens, vrachtwagens, vrachtwagen event, ...

Bedrijven - Bestelwagens verhuur

Zoeken verfijnen

Regio's Regio waar je event zal plaatsvinden.

Advertenties

In de kijker

VIPtruck

VIPtruck

Luxueuze top VIP ontvangstruimte.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!