header

Standenbouw

Deze standenbouwers maken voor jouw een originele bedrijfsstand. Je kan bij hen terecht voor een modulaire oplossing of standbouw op maat.

Standenbouw

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 3 reviews over bedrijven in de categorie 'Standenbouw'.
 • beMatrix

  beMatrix

  Top Product!

  beMatrix levert super degelijk materiaal, het werkt fijn, snel en ze bieden uitstekende service. Zeer aan te bevelen aan anderen, die kwaliteit hoogstaand product willen werken.

  Stefan van Baalen - Zichtbaar - 09/10/2018

 • beMatrix

  beMatrix

  Uitstekende kwaliteit, persoonlijke service

  Wij kennen Bematrix als een bedrijf dat systemen van uitstekende kwaliteit produceert, en dit combineert met een persoonlijke, klant- en oplossingsgerichte instelling.

  Laura De Boelpaep - Expo-Etcetera - 16/05/2018

 • beMatrix

  beMatrix

  Prettig bedrijf om mee te werken

  Professioneel no nonsense bedrijf waarmee het erg prettig samenwerken is. Zij zoeken altijd mee naar een juiste oplossing en proberen daar waar nodig te ontzorgen. Bovendien zijn ze in staat om u over de hele wereld van dienst te zijn door hun uitgebreide netwerk.

  John Otten - Van der Honing & Dane - 26/02/2018

Standenbouw

Hoe kan je tijdens een expo of beurs jezelf onderscheiden van de concurrentie? Met een opvallende beursstand natuurlijk! Onderstaande bedrijven helpen jou maar al te graag met het ontwerp en de standbouw van een originele bedrijfsstand.

Beursstand voor elk budget

Geen enkele uitdaging is te groot voor deze standenbouwers. Je kan bij hen terecht voor zowel een eenvoudige modulaire beursstand als een op maat gemaakte expositieruimte. Zo heb je altijd een stapje voor op de andere exposanten. Maar dat is nog niet alles. Onze partners zijn niet alleen gespecialiseerd in standenbouw voor beurzen en expo's, ook voor een shop-in-shop of pop-up store kan je op hen rekenen.

Gratis standbouw bedrijf toevoegen

Ontbreekt er een bedrijf in deze lijst? Voeg dit dan gratis toe via onderstaande knop. Zo bereik je meer dan 125.000 bezoekers die op zoek zijn naar een standenbouwer.

Tags: standenbouw, standbouw, standdecoratie, stands, standen, systeembouw, expostand, expostanden, standbouwbedrijf, modulaire beurstand, mobiele standbouw, stand, houtbouw, generale standbouw, stand opstellen, duurzame standbouw, uniforme standbouw, sfeervolle standbouw, standopbouw, standdecors, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!