Boot verhuur

Wil je een boot huren als locatie voor jouw feest of evenement? Neem een kijkje op deze pagina, zoek je favoriete boot en contacteer de uitbater voor meer informatie.

Boot verhuur

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 10/10. Gebaseerd op 8 reviews over bedrijven in de categorie 'Boot verhuur'.
 • Benelux Rederij nv

  Verjaardagsfeest

  Wij mochten onlangs genieten van een verjaardagsfeest aan boord. Topsfeer en veel ambiance. Zeker een aanrader!!!

  Sarah DE RYCK - 09/08/2018

 • Benelux Rederij nv

  Cruisegevoel vanuit het centrum van Gent. Top-ervaring

  We vaarden met de Benelux van het centrum van Gent naar Sint Martens latem. Geweldig om alle mooie huizen vanop het water te kunnen bekijken, en intussen te kunnen genieten van een lekker buffet. We vaarden met de ganse familie en de samenhorigheid en gebondenheid die je voelt wanneer je samen op het water zit is onbeschrijfelijk. Alle voor en-na communicatie was perfect. Voor ons een absolute aanrader.

  Dries Henau - 31/07/2018

 • Benelux Rederij nv

  aangenaam en verzorgd

  Een vaart op de Leie met de Benelux rederij is een waar genot ! accommodatie en bediening perfect in orde !
  een echte aanrader..

  CAROLINE DE BRACKELEER - HENAU-DB - 25/07/2018

 • OCEANDIVA

  OCEANDIVA

  Een unieke varende locatie

  All Star Entertainment werkte al diverse malen met de Ocean Diva. Steeds is er goed overleg samen en zodoende is er een vlekkeloze productie mogelijk. Een genot om zo te mogen samenwerken. Ocean Diva is in het bijzonder geschikt voor unieke productpresentaties, bedrijfsfeesten en private parties.

  Erwin Roosenstein - All Star Entertainment - 26/02/2018

Boot verhuur

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw bedrijfsfeest of evenement? Heb je al eens aan een boot gedacht? Deze varende evenementruimtes zijn ideaal om van jouw festiviteit een onvergetelijke ervaring te maken!

Varende eventlocatie

Een boot huren is makkelijker dan je denkt. Neem een kijkje naar onderstaande lijst en klik op een link voor meer informatie. Je zal meteen merken dat er enorm veel variatie is. Er zijn namelijk boten voor een tiental personen, maar ook schepen die plaats bieden aan duizenden gasten. Salesmeetings, BBQ's, walking diners, teambuilding events, ... behoren allemaal tot de mogelijkheden. Er is dus voor elk wat wils.

Verhuur je een boot?

Verhuur je zelf een boot voor feesten en evenementen? Dag mag jouw link niet ontbreken op deze pagina. Maak snel een bedrijfsfiche aan en schrijf jezelf gratis in!

Tags: rederijen, verhuur boten, boot verhuur, boten verhuur, schepen verhuur, schip huren, boot huren, rederij, bootverhuur, boten, boothuur, boot huren amsterdam, boot huur, bootlocatie, ...

Filters

Reviews

Vergaderhamers

Aantal personen

Bereikbaarheid

Catering locatie

Faciliteiten

Omgeving

Wifi

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!