Fotograaf voor evenement

Fotograaf voor evenement

Op zoek naar een event fotograaf? Beelden zeggen meer dan woorden en dat geldt ook voor jouw event of feest. Voor de beste evenement fotograaf die de unieke momenten van je event vastlegt, kun je bij eventplanner.net terecht. In onderstaande lijst vind je professionele eventfotografen die jouw evenement of feest prachtig in beeld brengen.

Evi Ramaekers Photography

Evi Ramaekers Photography

Schrijf review Leopoldsburg

Zeer ervaren, professionele eventfotograaf gespecialiseerd in VIP, VVIP en andere exlusieve events, klantenevents, product lanceringen, netwerk meetings, personeelsfeesten, congressen, ...

MY Facilities

MY Facilities

Schrijf review Groningen

Van A-merk materiaal tot een flexibele en professionele crew: alles is in huis om jouw evenement kleur te geven.

Photoevents

Photoevents

3 reviews Torrevieja

Voor elke foto-opdracht is Photoevents uw partner. Van reportage tot direct klaar fotografie met capaciteiten tot duizenden foto's afgedrukt op locatie per uur! Covershoots met afdruk op A4 binnen de tien seconden, gepersonaliseerde wijnlabels, ...

Meerskat

Meerskat

18 reviews Tongeren

Met Meerskat zorgen we voor foto-animatie op (bedrijfs)evenementen. Maak kennis met onze green screen foto-animatie met live-fotograaf, onze elegante houten photobooth en Rode loper-fotografie.

Creative Star Full Service Corporate Event Agency

Creative Star Full Service Corporate Event Agency

Schrijf review Antwerpen

Waar een ander event agency stopt, komt Creative Star pas goed op dreef voor het organiseren van uw incentive reis, corporate event, teambuilding, personeelsfeest, het charteren van een privéjet, enz.

Atmosfeer Concept Agency

Atmosfeer Concept Agency

Schrijf review Kruibeke

Ontdek het gevarieerde aanbod van Live muziek, Grammofoon & Allround DJ, Photobooth concepten, caravan podium én onze unieke Volkswagen busjes, die telkens een originele rol vervullen in de omkadering van uw evenement!

Say Cheese Fotomarketing bvba

Say Cheese Fotomarketing bvba

Schrijf review Dilbeek

Events op unieke wijze in beeld brengen is wat wij als geen ander kunnen. Gaande van sfeerreportages tot het uitwerken van volautomatische PhotoBooths, Green Screen en unieke foto animaties op maat.

Bart van Vlijmen Fotografie

Bart van Vlijmen Fotografie

Schrijf review Alphen

Een goede foto... boeit. Hij raakt u. Niemand weet waarom. Maar sommigen hebben wel het talent precies het juiste moment te pakken. De sfeer te grijpen. Het juiste gevoel weer op te roepen.

Shottakers

Shottakers

Schrijf review Beigem

Wij specialiseren ons in interactieve photobooths 360° video's, al dan niet met green screens voor een nòg persoonlijker ervaring.

No Photo Available

Funpix - foto en video entertainment

Schrijf review Alphen aan den Rijn

Foto- en video entertainment is waar Funpix zich in gespecialiseerd heeft. Met de green screen fotografie techniek zijn we in staat om snel van achtergrond te wisselen terwijl je voor het green screen wordt gefotografeerd of gefilmd.

No Photo Available

Riezz van der Krogt fotografie

Schrijf review Haarlem

Riezz van der Krogt Fotografie: Vakfotografie in diverse disciplines van de digitale fotografie.

Instant fotobox

Instant fotobox

Schrijf review Aalter

Een photobooth, leuke selfies voor je gasten. Een foto, gif met contactloze (corona proof) sharing mogelijkheid.

Radja

Radja

3 reviews Zoersel

Radja is gediplomeerd en gepassioneerd fotograaf en beschikbaar voor al uw events. Reeds sinds hij nog een kleine jongen was liep hij met een fototoestel in de hand.

SENZ. Event Photos

SENZ. Event Photos

6 reviews Ruddervoorde

SENZ. biedt kwaliteitsvolle (event)reportages aan voor zowel particulieren als bedrijven. SENZ. is er voor bedrijfsfeesten, festivals, jubileums, en zoveel meer!

Photoboothfactory

Photoboothfactory

Schrijf review Westerlo

Unieke photobooths en videoaplicaties voor de entertainment industrie.

Click & Shoot cv

Click & Shoot cv

Schrijf review Humbeek

Op zoek naar een gepassioneerde en gedreven fotograaf? U kan bij mij terecht voor zowat alle fotoprojecten.

Ibooth

Ibooth

Schrijf review Sint-Truiden

Ibooth, de foto/video/GIF booth voor jouw feest. Ibooth mag zeker niet ontbreken op jouw feest of event. Met de Ibooth kan je foto's printen op fotostrookjes of op de normale standaard postkaart, je kan een videoboodschap opnemen of een GIF maken.

Elvic Video-Digitizing-Foto

Elvic Video-Digitizing-Foto

Schrijf review Emmerich am Rhein (D)

Elvic HD Videoproducties staat al ruim 30 jaar garant voor broadcast kwaliteit video tegen lage tarieven. Alle apparatuur en know-how is in-house aanwezig wat garant staat voor snelle levertijden met behoud van maximale kwaliteit.

Creative Studio - PhotoShoots

Creative Studio - PhotoShoots

5 reviews Antwerpen

Ervaren evenementen fotograaf te Antwerpen, snelle levering van de beelden voorzien van de nodige processing.

Black Roses Photography

Black Roses Photography

Schrijf review Turnhout

Onvergetelijke momenten vastleggen dat is waar Black Roses Photography voor gaat! De mooiste, emotioneelste en pakkendste momenten van uw evenement, feest of huwelijk leggen we op beeld vast.

Koen Mutton Photography

Koen Mutton Photography

Schrijf review Schiplaken

Als gediplomeerd en gepassioneerd fotograaf zorgt Koen Mutton Photography voor de juiste klik. Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen of ben je eerder op zoek naar een fotograaf die een prachtige bedri

Compagnie Gagarine

Compagnie Gagarine

Schrijf review Blanden

ItsYves Fotografie

ItsYves Fotografie

Schrijf review Kessel

Ik ben een event fotograaf gevestigd in Nijlen, een gemeente in de mooie Vlaamse Kempen. Gepassioneerd in het fotograferen van alle soorten evenementen, van hapjes en drankjes op bedrijfsfeesten tot discotheken en festivals.

Moxy bv

Moxy bv

Schrijf review Laken

Brussels based video(post-)production company - Production, editing, online and offline, animation, compositing and color grading for corporate, event and commercials.

Fotograaf Michel Nulens

Fotograaf Michel Nulens

Schrijf review Hasselt

Een fotograaf met meer dan 10 jaar ervaring voelt aan welke foto's belangrijk zijn en op welk moment hij op het knopje moet drukken.

mBARGO photography

mBARGO photography

Schrijf review Herk-de-stad

mbargo biedt intensieve fotografie op uw evenementen of incentives. Reportages met daarna meteen afdrukken/usb-sticks voor de gasten is mogelijk. We fotograferen zeer intens, ook de momenten die u zelf niet waren opgevallen, staan op foto!

Kris Jacobs Photography

Kris Jacobs Photography

Schrijf review Haacht

Kris Jacobs Photography staat voor een gepassioneerd freelance fotograaf met uitgebreide ervaring in event- en bedrijfsfotografie, productfotografie en portretten. Creativiteit, flexibiliteit en klanttevredenheid zijn keywords voor het werk van Kris.

Huwelijksfotograaf De Backer Michel

Huwelijksfotograaf De Backer Michel

Schrijf review Lede

Huwelijksfotograaf, De Backer Michel staat voor originele en niet klassieke huwelijksreportages. U bent hier naar op zoek. Twijfel dan niet me te contacteren.

Buildings Technics Services & Training (BTST)

Buildings Technics Services & Training (BTST)

Schrijf review Heusden-Zolder

Drones om mee te spelen, maar ook voor het echte werk! Teambuilding, animatie, special effects, ... maar ook prachtige luchtfoto's of video van uw bedrijf of evenement. We brengen uw feestje op ongekende hoogte.

Hilderson Foto

Hilderson Foto

Schrijf review Mechelen

Experienced owners with a demonstrated history of working in the photography industry. Skilled in Photography, Drone, Event Photography, Video, Camera, and Commercial Photography.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.74/10. Gebaseerd op 63 reviews over bedrijven in de categorie 'Fotograaf voor evenement'.

Meerskat

Meerskat

Zeer tevreden

|Tess Desmecht (Oleon)|04/09/2023

Michael kwam foto's nemen tijdens onze familiedag. Binnen de 24u kregen we alle foto's aangeleverd. Zeer tevreden met het resultaat!

Meerskat

Meerskat

Photobooth galabal 2023

|Atheneum Tungrorum (Atheneum Tungrorum Campus Ambiorix)|28/08/2023

Dankzij Meerskat stond er een fantastische Photobooth op ons Galabal op einde van het schooljaar. Zowel de leerlingen als leerkrachten hebben verschillende mooie momenten kunnen vastleggen. We zijn er zeker van dat vele fotostrookjes nu op hangen in de Tongerse huizen.
Groeten, leerlingeraad Campus Ambiorix

SENZ. Event Photos

SENZ. Event Photos

Uitstekende service!

|Gilles Vandegehuchte (Diètro Music)|04/08/2023

SENZ heeft het duidelijk voor de persoonlijke aanpak. Na een eerste shoot voelde het meteen aan alsof we elkaar al jaren kenden. Bovendien een uitstekend resultaat!

SENZ. Event Photos

SENZ. Event Photos

Fotograaf sweet18

|Pierre Janssen (/)|03/08/2023

eerst en vooral zeer tevreden van de gemaakte foto’s die erna bewerkt zijn geweest en in een tof handig album zijn gestoken. De communicatie vooraf en achteraf liep zeer vlot. Voor de prijs die we betaald hebben was het een subliem album.

Fotograaf voor evenement

Een ervaren eventfotograaf heeft een speciale skill: het is een fotograaf die heel goed kan voorspellen welke dingen er gaan gebeuren op jouw event om daar dan net foto's van te maken: wie doet er iets, wat gebeurt er en wanneer. Zo kan een eventfotograaf in elk geval de juiste plek zoeken die een goed uitzicht biedt op het gebeuren. Foto's van evenementen zijn daarom altijd een leuk en verrassend aandenken, of het nu voor een beurs, personeelsfeest, sportevenement, festival, productlancering of privé-evenement is. Maar er is meer.

Waarom een fotograaf inhuren voor je evenement

Eerst en vooral, een professionele event fotograaf legt het verhaal van je evenement vast in kwaliteitsvolle foto's. Hij of zij slaagt erin om de magie van het moment vast te leggen. Door die beelden blijven de herinneringen aan deze magische momenten bestaan, in het privéleven, maar zeker ook in de bedrijfswereld. Door je event foto's te laten maken door een evenementenfotograaf, kun je achteraf de beste momenten van je evenement delen. Denk maar aan de genomen foto's gebruiken voor je website, mailings die je uitstuurt, advertenties in vakbladen, en zeker ook voor posts op social media zoals Facebook, Instagram en Pinterest. Vergeet ook niet om met die mooie foto's aan de slag te gaan in je posts op eventplanner.net

Een echte eventfotograaf beschikt over het juiste materiaal: van camera's van hoge kwaliteit tot lenzen en belichtingsopties en zelfs een serie filters. Hij of zij staat ook in voor een professionele nabewerking van het fotomateriaal en het opleveren in het gewilde formaat. Een eventfotograaf is een ervaren editor die er bovendien voor zorgt dat je niet te lang op het eindmateriaal moet wachten. En de social skills bij de fotografie van een evenement tellen ook: een ervaren evenementfotograaf kan je gasten of deelnemers geruststellen voor de camera, of het nu groepen zijn of individuen (want wie staat er nu graag voor een camera?).

Je merkt het meteen; geen enkele uitdaging is te groot voor een professional die gespecialiseerd is in evenementenfotografie! Wil je naast prachtige foto's van professionele fotografen, ook bewegende beelden van je evenement? Dan kun je beroep doen op partijen die videoreportages maken. 'Live' gaan met je evenement kan natuurlijk ook. Roep dan de hulp in van bedrijven die gespecialiseerd zijn in live video-opname en streaming van events.

Jij zoekt een eventfotograaf?

Hoe vind jij snel en efficiënt de juiste eventfotograaf? En vooral, hoe ben je zeker dat je een professionele partner kiest? Lees de reviews. Zo huur je de juiste fotograaf in. De event fotografen op onderstaande lijst zijn van alle markten thuis. Ze maken prachtige foto's van evenementen zoals een bedrijfsfeest, receptie, productlancering, beurs of teambuilding. Ga je trouwen en wil je je mooiste dag vastleggen? Dan kun je beroep doen op een gespecialiseerde huwelijksfotograaf.

Jij bent eventfotograaf en je staat nog niet op onderstaande lijst?

Dan is het dringend tijd om als eventfotograaf in actie te schieten en jouw persoonlijke bedrijfspagina aan te maken! Dat is gratis en heel eenvoudig. Met een wervende tekst en mooie foto's ben je al een eind. Je bedrijfspagina met prachtige foto's is vanaf dan zichtbaar voor onze community, duizenden event planners die elke dag vanuit verschillende werelddelen onze site bezoeken en op zoek zijn naar een professionele eventfotograaf.

Je kunt bovendien gratis een beperkt aantal 'posts' plaatsen op je bedrijfspagina en een onbeperkt aantal reviews geven en foto's plaatsen die aandacht trekken van je bezoekers. Ben je daarnaast op zoek naar extra marketingmogelijkheden die jouw evenementfotografiediensten in the picture zetten? Contacteer onze marketingexperts en zij leggen je een plan voor die de groei van je bedrijf boost.

Tags: fotograaf, evenementenfotografie, evenementen fotograaf, fotografen, evenementen fotografie, fotoreportages, eventfotograaf, eventfotografie, event fotograaf, fotograaf evenement, event fotografie, evenementfotografie, evenementenfotograaf, evenementfotograaf, evenement fotografie, fotograaf op evenement, eventfotograaf prijzen, fotograaf evenementen, fotografie evenementen, fotografie feesten, fotografie, foto reportages, fotoreportage, foto reportage, fotograaf antwerpen, evenement fotograaf, feestfotograaf, fotograaf limburg, fotograaf voor evenementen, fotografe, fotograaf bedrijfsevenement, fotograaf vlaams brabant, theaterfotograaf, fotograaf voor events, fotografie bedrijfsfeest, fotograaf events, evenementen fotograaf gezocht, betaalbare fotograaf, prijs fotograaf, jubileum fotograaf, professionele fotograaf, fotograaf personeelsfeest, feest fotograaf, freelance fotograaf, fotograaf communie, fotostrookje, fotograaf bedrijfsfeest, fotograaf jubileum, picture, professioneel fotograaf, ...

Artikels

TIP! - Waar op letten als je een fotograaf inhuurt?

TIP! - Waar op letten als je een fotograaf inhuurt?

Een fotograaf of cameraman heeft net zoals andere leveranciers een goede briefing nodig. Anders loop je het risico dat de reportage niet aan je verwachtingen voldoet.