Discotheek en club

Party time? Knaldrang? Hier vind je snel en eenvoudig de beste discotheken en clubs om jouw feest te organiseren. Maak hiervoor gebruik van onze database. Een discotheek afhuren was nog nooit zo gemakkelijk!

Bocadero

Bocadero

Schrijf review Antwerpen

De coolste zomerbar en warmste winterbeleving vindt u op (Aspen) Bocadero. Deze pop-up bars vormen de ideale locatie voor al uw grote en kleine evenementen.

Willy's Moustache

Willy's Moustache

Schrijf review Willebroek

Samen met Brasserie ’t Kasteeltje, biedt Willy’s Moustache een uniek kader aan voor al uw evenementen. Met een capaciteit van 50 tot 1000 personen.

Het Fabriek

Het Fabriek

Schrijf review Dendermonde

Feesten met alle faciliteiten voorhanden, daarvoor kan je in het Fabriek terecht.

Radar

Radar

Schrijf review Lokeren

In het gebouw waar ooit de iconische club Cherry Moon geschiedenis schreef, opende een spiksplinternieuwe eventlocatie genaamd Radar.

Antwerp Engineering Company

Antwerp Engineering Company

Schrijf review Antwerpen

Antwerp Engineering Company is gelegen op het eilandje in Antwerpen. Omstreeks 1890 begon het hier allemaal als een bedrijf in scheepsherstelling. Ruim een eeuw later werd het hele gebouw omgetoverd tot een entertainment en business center.

De Serre

De Serre

Schrijf review Antwerpen

De Serre is een prachtige, groene eventlocatie die geschikt is voor huwelijksfeesten, bedrijfs- en productpresentaties, seminaries en meetings tot 180 personen.

Cafe Local

Cafe Local

Schrijf review Antwerpen

Café Local is dé plek in het bruisende Antwerpen waar je business event of private party gegarandeerd een succes wordt. Je kan van 20 tot 1000 gasten ontvangen.

No Photo Available

KVC Westelo

Schrijf review Westerlo

Unieke locatie, voetbalstadion, ideaal voor al uw grote en kleinere feesten en seminaries of exposities.

Kusttheater 't Colisée

Kusttheater 't Colisée

Schrijf review Blankenberge

Het Kusttheater 't Colisée is een opvallende en speciale locatie in Blankenberge die tot de verbeelding spreekt. Deze in eer herstelde theaterzaal is zoveel meer dan een gewoon theater, het is feestlocatie met twee polyvalente zalen.

No Photo Available

Viage productions sa

Schrijf review Brussel

Viage is het gloednieuwe Entertainment Centre gelegen in het hart van Brussel. Met haar casino, bars, concertzaal en gastronomisch restaurant, is dit complex volledig gewijd aan gaming, show en spektakel. Viage staat garant voor een leuke tijd!

Joan antwerp

Joan antwerp

Schrijf review Antwerpen

Door ons intiem karakter zijn we de perfecte locatie voor jouw event. We laten je helemaal wegdromen in ons fabelachtig interieur.

Red&Blue Cargo Club Antwerp

Red&Blue Cargo Club Antwerp

Schrijf review Antwerpen

Cargo Club Antwerp is een evenementenlocatie die voor verschillende soorten events van toepassing kan zijn. Doordat het Industriële van vroeger behouden is zorgt dit voor een unieke ervaring. Alsook parking en bereikbaarheid zijn ideaal.

Kingstreet

Kingstreet

Schrijf review Gent

Kingstreet is a typical old Disco *Club* just like the late 70'S & 80'S (Musea). A Cozy Bar, people come toghether for a conversation and going Crazy at midnight!

Versuz

Versuz

Schrijf review Hasselst

Are you looking for a stylish venue for your event, with the right facilities and comfort?

KASKO

KASKO

Schrijf review Antwerpen

Kasko belongs to the most unconventional locations of Antwerp. The industrial architecture of the building underneath the railways gives your event a unique and imposing charisma.

La Gare 27

La Gare 27

Schrijf review Antwerpen

In het noorden van Antwerpen, vlakbij het bruisende Park Spoor Noord ligt La Gare 27. Dit voormalig treinstation in neogotische stijl is erkend als beschermd monument en daardoor hetindrukwekkende decor voor diverse evenementen.

Plein Publiek Antwerpen

Plein Publiek Antwerpen

Schrijf review Antwerpen

Plein Publiek is een duurzame plek om te eten, dansen en genieten!

The Max Venues

The Max Venues

Schrijf review Heusden-Zolder

'The Max' is wel dé nieuwe hotspot van Limburg, zeg gerust België en bevindt zich op de voormalige mijnsite van Heusden-Zolder.

Asiat Park

Asiat Park

Schrijf review Vilvoorde

5000m² van de 20.000m² oude legerhallen en gebouwen, verhuren we als evenementenlocatie. Elke zaal heeft haar eigen grootte, karakter en geschiedenis.

Decadance

Decadance

Schrijf review Gent

Een authentieke en legendarische locatie met 2 polyvalente en multifunctionele zalen en een buitenterras, ideaal voor al jouw events, meetings, personeelsfeesten, fuiven,…!

No Photo Available

Antwerp Piano Bar (A.P.B. BVBA)

Schrijf review Antwerpen

Antwerp Piano Bar is sinds 1986 de plaats bij uitstek voor een unieke, stijlvolle avond live muziek. Eigenaar en gerenommeerd pianist Tomas Bene richt zich tot een volwassen en smaakvolle publiek die de verfijnde ambiance van Piano Bar muziek apprecieert.

No Photo Available

Highstreet nv

Schrijf review Hoogstraten

Highstreet complete, not 1 but 3 rooms to dance and enjoy. Highstreet staat voor bijna 25 jaar ervaring in het verkopen van plezier, gaande van het moderne uitgaan tot en met bedrijfsfeesten, presentaties, productvoorstellingen, trouwfeesten, verjaardagen

No Photo Available

Le CirQ bvba

Schrijf review Hoogstraten

Le Cirq is zowel in de week als in het weekend exclusief af te huren! Mogelijkheden: Bedrijfsfeest, trouwfeest, babyborrel, verjaardagen, jubileums, optreden, theater, comedy cup, ...

No Photo Available

Club Cabane

Schrijf review Antwerpen-Linkeroever

Aan de meest groene oeverkant van de Schelde, die dwars door de havenstad Antwerpen stroomt, ligt deze unieke event locatie: Club Cabane. Deze originele plek, ooit een bekende tennisclub, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gekende feest locatie.

No Photo Available

Lybaert

Schrijf review gent

Gebouw voor korte periode beschikbaar. Gebouw heeft een opp van 1400 in verschillende verdiepingen, een ware doolhof. Het terrein is totaal 2600m² groot.

No Photo Available

LOKO Leuven

Schrijf review Leuven

Fuifzaal Albatros Leuven. Grootte zaal: 140 vierkante meter.

No Photo Available

Muziekodroom vzw

Schrijf review Hasselt

Forty Five is sinds 2012 de Limburgse electronic music hotspot met een rock 'n roll attitude.

Carré

Carré

Schrijf review Willebroek

Ideale locatie tussen Brussel & Antwerpen (op de A12 ). Geschikte zaal voor groepen vanaf 100 tem 2000 personen. Er is een professionele licht –en geluidsinstallatie aanwezig.

No Photo Available

Club Luxx Karmaloog

Schrijf review Rumst

De feestzaal van Club Luxx Karmaloog is de perfecte locatie voor jouw evenement of concept.

Meer resultaten wereldwijd

LAB-1

LAB-1

Schrijf review Eindhoven

LAB-1 is de eerste bioscoop in Europa die naast officieel geaccrediteerde bioscoopzalen en programmering van bioscoopfilms, ook twee professionele evenementenruimtes, een club/danceclub en bar huisvest.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Discotheek en club

Discotheek en club huren voor een feest

Er is geen betere plaats voor een feest dan een discotheek of club. Zoek je een locatie om met je bedrijf uit de bol te gaan, of is het tijd voor een privéparty voor een speciale verjaardag, een vrijgezellenfeest of een bruiloft met je familie en beste vrienden? Eens iets anders dan een feestzaal of traditionele trouwlocatie? Discotheken en clubs hebben alles in huis voor een onvergetelijk evenement.

Waarom zou je een discotheek huren om jouw feest in te organiseren?

Om te beginnen is er in een discotheek of club altijd een professionele licht en geluid installatie aanwezig. En bij een installatie hoort een energieke show van een professionele dj. Die is vast verbonden aan de locatie, of je huurt zelf een dj. Hierdoor geniet je niet alleen van muziek van vroeger en nu van de hoogste kwaliteit, een allround dj weet vooral welke muziek er wanneer gedraaid moet worden om de gewenste partysfeer te creëren. 'God is a dj', weet je nog?

Met de indrukwekkende lichtinstallaties die in discotheken aanwezig zijn, zorg je verder voor de passende ambiance voor jouw feest of evenement. Discotheken en clubs beschikken ook over creatieve decoratiestukken zodat jouw themafeest - denk aan 80 s & 90 s feesten, de roaring twenties, black & white, 1001 nacht, Ibiza, Hawaii enzovoort - baadt in de juiste sfeer. Denk ook eens na over passende live acts en extra fun op jouw party, zoals vuurwerk, een rookmachine, confetti of verrassende projecties of video’s en zelfs dynamische dansvloeren. Zo is jouw feest een succes waar nog lang wordt over nagepraat.

Een discotheek of club kan ook de ideale eventlocatie zijn voor een professioneel event zoals een seminar, productpresentatie, persconferentie of klantenevent. De exploitant weet je vast en zeker te inspireren met diverse catering- en entertainment mogelijkheden en een bijzondere inrichting.

Vind de beste clubs om te huren

Maak gebruik van onze complete database om snel een discotheek of club te vinden die bij jouw feest past. Heel eenvoudig neem je contact op met de uitbaters voor meer informatie. Ze helpen je maar al te graag om van jouw feest, fuif of TD een meer dan geslaagd feest te maken.

Voeg snel jouw discotheek of club toe als ze nog niet in onze database staan te schitteren

Ontbreekt er een discotheek of club in dit overzicht? Jouw zaak? Maak dan snel een bedrijfsfiche aan, dat is helemaal gratis. Vergeet niet fraaie foto's en een passende tekst toe te voegen. Wens je daarnaast nog meer marketing mogelijkheden om jouw discotheek of club onder de aandacht te brengen en te verhuren in onze eventcommunity? Contacteer ons snel!

Tags: dancings, discotheek huren, discotheken, dancing, discotheek antwerpen, club, discotheek, discotheek verhuur, nightlife, discotheek hoogstraten, discotheek hasselt, discotheek sint katelijne waver, ...