Schoonmaak en afvalverwerking

Schoonmaakdienst inhuren voor je evenement? Huur een professionele partner in. Deze vinden is een eitje: consulteer onderstaande lijst en over de schoonmaak voor, tijdens en na jouw event moet je je in ieder geval geen zorgen meer maken.

Studio Manhattan

Studio Manhattan

Schrijf review Leuven

De Hoorn in Leuven breidt zijn gamma van inspirerende feestlocaties uit en ontfermt zich nu ook over de iconische club en televisiestudio Studio Manhattan aan de hippe stadswijk, de Vaartkom in Leuven.

Crew Factory

Crew Factory

Schrijf review Bilzen

Stagehandbureau met uitgebreid arsenaal aan crew gespecialiseerd in in op- en afbouw van events.

Radarwerk

Radarwerk

Schrijf review Antwerpen

Radarwerk neemt je crewzorgen uit handen. Wij organiseren crewprojecten met studenten en volunteers. Uniek is onze expertise in crewmanagement op events: van behoefteanalyse over coaching tot nazorg.

Ecofest

Ecofest

9 reviews Berchem

Een eerste activiteit van Ecofest is het afvalbeheer op evenementen. De verschillende stappen hierin zijn het analyseren van de soorten en hoeveelheden afval, het uitwerken van manieren om afval te voorkomen, ...

DustClean Cleaning Services

DustClean Cleaning Services

Schrijf review Everbeek

Familiebedrijf opgericht in 2010 en door mond aan mond reclame uitgegroeid tot een gezond schoonmaakbedrijf met een team van vaste en enthousiaste medewerkers. Wij mikken vooral op recurrente partnerships met organisatoren.

No Photo Available

Vision Hospitality

Schrijf review Keerbergen

Betrouwbare ondersteuning voor jouw event! Schakel onze hulp in voor Ticketscanning, nooduitgangen, opkuis van u event, ....

ICS Services bv

ICS Services bv

Schrijf review Eindhoven

Een evenemententerrein voor, tijdens en na een evenement schoon maken én schoon houden. Dat doet ICS Services door heel Nederland en België.

BIBER Service GmbH

BIBER Service GmbH

Schrijf review Köln

We werken aan duurzame evenementenreiniging. BIBER-service vermindert vuil en complexiteit.

The Cup Street

The Cup Street

Schrijf review Erps-Kwerps

Ben je op zoek naar een afwasoplossing voor jouw event? Wij helpen je met plezier. Van grote festivals tot trouwfeesten, we bieden zowel grote als kleine machines aan.

No Photo Available

XtraVia

Schrijf review Etterbeek

Op zoek naar personeel voor uw restaurant, hotel, B&B of (horeca)evenement? Xtra Via heeft de juiste mensen voor u!

No Photo Available

MM bvba

Schrijf review Opwijk

Wij zorgen voor toiletdames en vestiaire personeel voor alle evenementen. Geen zorgen meer ivm de sanitaire voorzieningen, we take care.

No Photo Available

Orisma

Schrijf review Roosdaal

Orisma profileert zich als toonaangevend bedrijf voor wat betreft schoonmaak- en opruimingswerken. Of het nu gaat om een kleine winkelruimte, een hotelkamer of een industrieel gebouw, schoonmaken is ons vak en onze passie.

No Photo Available

Wanted Flex

Schrijf review Zuidplas

Wanted Flex is een bemiddelingsbureau dat zich richt op het vinden van gekwalificeerde kandidaten voor verschillende functies en industrieën, met een focus op de evenementenbranche.

No Photo Available

Cleaning Professionals nv

Schrijf review Erembodegem

Als organisator van een evenement of een (half)jaarlijkse beurs is het telkens weer vol spanning ‘toeleven naar’. Maar tegelijk is het uiteraard net zo belangrijk om het terrein of de eventlocatie terug netjes achter te laten.

Meer resultaten wereldwijd

Sanirental

Sanirental

Schrijf review Almere

Sanirental verhuurt desinfectiezuilen voor festivals en evenementen Onze desinfectiezuilen zijn gemaakt van Roestvrij staal en 1 meter 50 cm hoog en zeer stabiel. De dispensers zijn van Duitse Ophardt kwaliteit en zijn zeer betrouwbaar.

Envisage Agency Ltd

Envisage Agency Ltd

Schrijf review Coventry

Betrouwbare en ervaren promotiemedewerkers, evenementenmedewerkers, horecamedewerkers, merkambassadeurs, flyeringmedewerkers, marktonderzoeks- of enquêtemedewerkers of hostesses nodig om ervoor te zorgen dat u het beste resultaat uit uw promotie, evenement of beurs haalt?

I'm Studio

I'm Studio

Schrijf review Amsterdam

Onze daglichtstudio bevindt zich in Amsterdam Oost en is verdeeld over twee studio’s.

Soundboy Crew ltd

Soundboy Crew ltd

Schrijf review London

Hallo, ik ben blij je te mogen verwelkomen bij Soundboy Crew, waar het allemaal draait om het creëren van onvergetelijke evenementen. Ik heb er echt een passie voor om van elke gelegenheid een daverend succes te maken.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 9 reviews over bedrijven in de categorie 'Schoonmaak en afvalverwerking'.

Ecofest

Ecofest

Duurzaamheid troef!

|Bert Van Thilborgh (Thomas More University College)|12/11/2021

Ecofest bewijst dat ze met de huidige eventtrends mee zijn. Stijn Lambert inspireert en educeert organisaties en bedrijven dagelijks. Ecofest laat zien hoe ze duurzaamheidsprincipes en ecologie kunnen laten rijmen met eventdoelstellingen en ze bespelen daarbij een gevoelige snaar bij de huidige generatie, voor wie ecologie en duurzaamheid essentieel zijn. Ze steken ook zelf de handen uit de mouwen en realiseren op het terrein ingrepen om de events van vandaag te verduurzamen. Altijd prettig om Stijn en Ecofest aan het werk te zien. Keep up the good work!

Ecofest

Ecofest

Ecofest plant bomen met Faja Lobi.org:

|Jurgen Heytens (Faja lobi)|09/11/2021

Feesten is belangrijk! Maar wat een geweldig idee dat Ecofest niet alleen werkt aan het verminderen van de impact op het klimaat van een goed festival, maar ook met ons samenwerkt om bomen te planten in ons herbebossingsproject in Congo. Met www.fajalobi.org hebben we al duizenden bomen geplant die doorgaan met het zuiveren van lucht en het creëren van nieuw leven en biodiversiteit rond het regenwoud.

Ecofest

Ecofest

Ecocup van Re-uz en Ecofest: historische en gewaardeerde samenwerking

|Maïté Liekens (Ecocup by Re-uz)|30/06/2021

Ecocup by Re-uz en Ecofest werken al jaren samen om evenementen en overheden te helpen in hun zoektocht naar duurzame oplossingen. We brengen elk onze eigen expertise aan tafel om de ander vooruit te helpen.

Ecofest

Ecofest

Ecofest, zeer betrouwbare en kwalitatieve partner!

|Hannes Van Gansen (Klimakkers VZW)|08/06/2021

Ecofest heeft een enorme expertise opgebouwd over duurzame events en weet ook heel goed welke aanpak werkt. Aangename mensen om mee samen te werken! Bedankt en hopelijk tot snel!

Schoonmaak en afvalverwerking

Ben je op zoek naar een professionele schoonmaakploeg die op jouw evenement, festival of bedrijfsfeest wil werken? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres als je een schoonmaakploeg wil inhuren. Van een eenmalige schoonmaak, tot poetsploegen die zich meerdere dagen, per week of zelfs langere tijd ontfermen over de netheid van jouw eventlocatie.

Waarom een schoonmaakdienst inhuren voor evenementen?

De schoonmaak verzorgen en organiseren op evenementen is een vak apart. En dat begint al bij de voorbereiding. Een ervaren team dat de juiste middelen en materialen ter beschikking heeft is goud waard. Die schoonmaakploeg weet hoe ze zich moeten organiseren tussen andere leveranciers die bijvoorbeeld podia aan het opbouwen zijn, soundchecks aan het doen zijn enzovoort. Wanneer je evenement achter de rug is, zorgen deze professionele schoonmaakteams ervoor dat de zaal, omgeving, werkruimte of feestzaal in een handomdraai weer proper is. Er gebeurt Iets onverwachts of extra tijdens je feest? Geen zorgen, huur je een ervaren schoonmaakbedrijf in, dan is dat flexibel genoeg om dat aan te pakken met vaste medewerkers of interim personeel of freelancers.

Wat kost een schoonmaakbedrijf voor een evenement?

Als je schoonmaak gaat inhuren voor je evenement, is de kostprijs afhankelijk van verschillende factoren, bijvoorbeeld het aantal vierkante meters dat het schoonmaakbedrijf moet schoonmaken. Maar ook van het soort schoonmaak. Beperkt zich dat tot stofzuigen of dweilen, of is er specialistische schoonmaak of evenementenreiniging nodig? Sommige bedrijven zijn gespecialiseerd in afvalbeheer, de verhuur of verkoop van hygiënemateriaal zoals desinfectiezuilen of de levering van sanitaire supplies en toiletdiensten.

Een schoonmaakdienst inhuren voor een event is altijd maatwerk. Professionele partijen maken daarom duidelijke afspraken op voorhand over de tarieven en tijdsduur. Soms wordt er ook een prijs per uur afgesproken en jouw regio en het tijdstip van het evenement kunnen eventueel ook bepalende factoren zijn.

Schoonmaakploeg inhuren?

Je bent op zoek naar een professionele partner om jouw event schoon te laten maken? Een bedrijf dat zich inspant en flexibel is om jouw evenement, van groot tot klein, schoon te maken? Consulteer onderstaande lijst. Daar vind je eenvoudig en snel verschillende schoonmaakbedrijven gespecialiseerd in onze branche. Met de groeten van eventplanner.net.

Afvalverwerking voor evenementen

Als organisator van een festival of evenement ben je in veel landen verplicht een selectieve inzameling van het afval te doen. Om de festivalweide, eventlocatie of concertzaal proper te houden, stel je dus best een duurzaam afvalplan op. Verschillende van de bedrijven op deze pagina zorgen voor alle logistiek, van vuilnisbakken tot ophaling en milieuvriendelijke verwerking van de afvalberg.

Gratis jouw schoonmaakdienst toevoegen aan deze lijst?

Staat jouw schoonmaakploeg nog niet in dit overzicht? Druk dan snel op onderstaande knop en maak je bedrijfsfiche aan. Voeg sprekende foto’s toe en een inspirerende tekst. Zo blijf je op het netvlies plakken van de duizenden event organisatoren die elke dag deze website bezoeken en speuren naar de beste event leveranciers en ook het beste schoonmaakbedrijf.

Tags: schoonmaak, schoonmaken, afval, afvalbeheer, papier afval, restafval, glas afval, afval persen, afval sorteren, afvalmanagement, reiniging & afvalverwerking, afvalbak, ...