Schoonmaak en afvalverwerking

Geen zin in de schoonmaak na je evenement? Huur dan een professionele schoonmaakploeg via eventplanner.be en alles ziet er in een handomdraai als nieuw uit.

Schoonmaak en afvalverwerking

Ecofest

Ecofest

Schrijf review Berchem

Een eerste activiteit van Ecofest is het afvalbeheer op evenementen. De verschillende stappen hierin zijn het analyseren van de soorten en hoeveelheden afval, het uitwerken van manieren om afval te voorkomen, ...

Radarwerk

Radarwerk

Schrijf review Berchem

Radarwerk neemt je crewzorgen uit handen. Wij organiseren crewprojecten met studenten en volunteers. Uniek is onze expertise in crewmanagement op events: van behoefteanalyse over coaching tot nazorg.

DustClean Cleaning Services

DustClean Cleaning Services

Schrijf review Everbeek

Familiebedrijf opgericht in 2010 en door mond aan mond reclame uitgegroeid tot een gezond schoonmaakbedrijf met een team van vaste en enthousiaste medewerkers. Wij mikken vooral op recurrente partnerships met organisatoren.

Sanirental

Sanirental

Schrijf review Almere

Sanirental verhuurt desinfectiezuilen voor festivals en evenementen Onze desinfectiezuilen zijn gemaakt van Roestvrij staal en 1 meter 50 cm hoog en zeer stabiel. De dispensers zijn van Duitse Ophardt kwaliteit en zijn zeer betrouwbaar.

Team4Events

Team4Events

Schrijf review Woerden

Team4Events levert het leukste personeel voor beurzen, events en feesten!

ICS Services bv

ICS Services bv

Schrijf review Eindhoven

Een evenemententerrein voor, tijdens en na een evenement schoon maken én schoon houden. Dat doet ICS Services door heel Nederland en België.

Grinders promotion & traders (Pty) LTD

Grinders promotion & traders (Pty) LTD

Schrijf review Capetown

Het vinden van het juiste evenementenbureau om u te helpen bij uw evenement, kan uw evenement volledig 'maken of breken' ... en dit is inmiddels oud nieuws.

No Photo Available

MM bvba

Schrijf review Opwijk

Wij zorgen voor toiletdames en vestiaire personeel voor alle evenementen. Geen zorgen meer ivm de sanitaire voorzieningen, we take care.

No Photo Available

Beelen Event Services

Schrijf review Nieuwe Wetering

Alles voor een schoon evenement. CT Event Services is uw totaalpartner bij indoor en outdoor evenementreiniging.

No Photo Available

Schoonmaakbedrijf HVT

Schrijf review Rotterdam

Heeft u een schoonmaakpersoneel nodig voor u kantoor? Heeft u een feestje? geen enkel probleem daar zijn wij ook voor!

No Photo Available

Orisma

Schrijf review Roosdaal

Orisma profileert zich als toonaangevend bedrijf voor wat betreft schoonmaak- en opruimingswerken. Of het nu gaat om een kleine winkelruimte, een hotelkamer of een industrieel gebouw, schoonmaken is ons vak en onze passie.

No Photo Available

Cleaning Professionals nv

Schrijf review Erembodegem

Als organisator van een evenement of een (half)jaarlijkse beurs is het telkens weer vol spanning ‘toeleven naar’. Maar tegelijk is het uiteraard net zo belangrijk om het terrein of de eventlocatie terug netjes achter te laten.

Schoonmaak en afvalverwerking

Ben je op zoek naar een professionele schoonmaakploeg voor jouw evenement, bedrijfsfeest of festival? Dan ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Hier vind je een overzicht van de beste schoonmaakteams in België en Nederland. Zo ziet je eventlocatie er opnieuw brandschoon uit.

Waarom een schoonmaakploeg?

Na maanden voorbereiding is je feest, concert, beurs, seminarie, ... eindelijk achter de rug. Helaas komt er nu een minder leuk aspect; de schoonmaak. Maar ook dat is geen probleem, want deze schoonmaakploegen zorgen ervoor dat alles in een handomdraai opnieuw proper is. Zo hoef je hier zelf geen energie in te stoppen. Bovendien gebruiken deze schoonmakers professioneel materiaal en producten om het beste resultaat te garanderen.

Gratis een schoonmaakbedrijf toevoegen

Staat jouw schoonmaakfirma nog niet in dit overzicht? Druk dan snel op onderstaande knop en maak een bedrijfsfiche aan. Het is volledig gratis, waar wacht je dus nog op?

Tags: schoonmaak, schoonmaken, afval, afvalbeheer, afvalmanagement, reiniging & afvalverwerking, afvalbak, papier afval, restafval, glas afval, afval persen, afval sorteren, ...

Filters

Reviews

Advertenties