Schoonmaak en afvalverwerking

Geen zin in de schoonmaak na je evenement? Huur dan een professionele schoonmaakploeg via eventplanner.be en alles ziet er in een handomdraai als nieuw uit.

Radarwerk

Radarwerk

Schrijf review Antwerpen

Radarwerk neemt je crewzorgen uit handen. Wij organiseren crewprojecten met studenten en volunteers. Uniek is onze expertise in crewmanagement op events: van behoefteanalyse over coaching tot nazorg.

Ecofest

Ecofest

9 reviews Berchem

Een eerste activiteit van Ecofest is het afvalbeheer op evenementen. De verschillende stappen hierin zijn het analyseren van de soorten en hoeveelheden afval, het uitwerken van manieren om afval te voorkomen, ...

DustClean Cleaning Services

DustClean Cleaning Services

Schrijf review Everbeek

Familiebedrijf opgericht in 2010 en door mond aan mond reclame uitgegroeid tot een gezond schoonmaakbedrijf met een team van vaste en enthousiaste medewerkers. Wij mikken vooral op recurrente partnerships met organisatoren.

ICS Services bv

ICS Services bv

Schrijf review Eindhoven

Een evenemententerrein voor, tijdens en na een evenement schoon maken én schoon houden. Dat doet ICS Services door heel Nederland en België.

BIBER Service GmbH

BIBER Service GmbH

Schrijf review Köln

We werken aan duurzame evenementenreiniging. BIBER-service vermindert vuil en complexiteit.

No Photo Available

MM bvba

Schrijf review Opwijk

Wij zorgen voor toiletdames en vestiaire personeel voor alle evenementen. Geen zorgen meer ivm de sanitaire voorzieningen, we take care.

No Photo Available

Orisma

Schrijf review Roosdaal

Orisma profileert zich als toonaangevend bedrijf voor wat betreft schoonmaak- en opruimingswerken. Of het nu gaat om een kleine winkelruimte, een hotelkamer of een industrieel gebouw, schoonmaken is ons vak en onze passie.

No Photo Available

Cleaning Professionals nv

Schrijf review Erembodegem

Als organisator van een evenement of een (half)jaarlijkse beurs is het telkens weer vol spanning ‘toeleven naar’. Maar tegelijk is het uiteraard net zo belangrijk om het terrein of de eventlocatie terug netjes achter te laten.

Meer resultaten wereldwijd

Sanirental

Sanirental

Schrijf review Almere

Sanirental verhuurt desinfectiezuilen voor festivals en evenementen Onze desinfectiezuilen zijn gemaakt van Roestvrij staal en 1 meter 50 cm hoog en zeer stabiel. De dispensers zijn van Duitse Ophardt kwaliteit en zijn zeer betrouwbaar.

Team4Events

Team4Events

Schrijf review Woerden

Team4Events levert het leukste personeel voor beurzen, events en feesten!

Grinders promotion & traders (Pty) LTD

Grinders promotion & traders (Pty) LTD

Schrijf review Capetown

Het vinden van het juiste evenementenbureau om u te helpen bij uw evenement, kan uw evenement volledig 'maken of breken' ... en dit is inmiddels oud nieuws.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.7/10. Gebaseerd op 9 reviews over bedrijven in de categorie 'Schoonmaak en afvalverwerking'.

Ecofest

Ecofest

Duurzaamheid troef!

|Bert Van Thilborgh (Thomas More University College)|12/11/2021

Ecofest bewijst dat ze met de huidige eventtrends mee zijn. Stijn Lambert inspireert en educeert organisaties en bedrijven dagelijks. Ecofest laat zien hoe ze duurzaamheidsprincipes en ecologie kunnen laten rijmen met eventdoelstellingen en ze bespelen daarbij een gevoelige snaar bij de huidige generatie, voor wie ecologie en duurzaamheid essentieel zijn. Ze steken ook zelf de handen uit de mouwen en realiseren op het terrein ingrepen om de events van vandaag te verduurzamen. Altijd prettig om Stijn en Ecofest aan het werk te zien. Keep up the good work!

Ecofest

Ecofest

Ecofest plant bomen met Faja Lobi.org:

|Jurgen Heytens (Faja lobi)|09/11/2021

Feesten is belangrijk! Maar wat een geweldig idee dat Ecofest niet alleen werkt aan het verminderen van de impact op het klimaat van een goed festival, maar ook met ons samenwerkt om bomen te planten in ons herbebossingsproject in Congo. Met www.fajalobi.org hebben we al duizenden bomen geplant die doorgaan met het zuiveren van lucht en het creëren van nieuw leven en biodiversiteit rond het regenwoud.

Ecofest

Ecofest

Ecocup van Re-uz en Ecofest: historische en gewaardeerde samenwerking

|Maïté Liekens (Ecocup by Re-uz)|30/06/2021

Ecocup by Re-uz en Ecofest werken al jaren samen om evenementen en overheden te helpen in hun zoektocht naar duurzame oplossingen. We brengen elk onze eigen expertise aan tafel om de ander vooruit te helpen.

Ecofest

Ecofest

Ecofest, zeer betrouwbare en kwalitatieve partner!

|Hannes Van Gansen (Klimakkers VZW)|08/06/2021

Ecofest heeft een enorme expertise opgebouwd over duurzame events en weet ook heel goed welke aanpak werkt. Aangename mensen om mee samen te werken! Bedankt en hopelijk tot snel!

Schoonmaak en afvalverwerking

Ben je op zoek naar een professionele schoonmaakploeg voor jouw evenement, bedrijfsfeest of festival? Dan ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres. Hier vind je een overzicht van de beste schoonmaakteams in België en Nederland. Zo ziet je eventlocatie er opnieuw brandschoon uit.

Waarom een schoonmaakploeg?

Na maanden voorbereiding is je feest, concert, beurs, seminarie, ... eindelijk achter de rug. Helaas komt er nu een minder leuk aspect; de schoonmaak. Maar ook dat is geen probleem, want deze schoonmaakploegen zorgen ervoor dat alles in een handomdraai opnieuw proper is. Zo hoef je hier zelf geen energie in te stoppen. Bovendien gebruiken deze schoonmakers professioneel materiaal en producten om het beste resultaat te garanderen.

Gratis een schoonmaakbedrijf toevoegen

Staat jouw schoonmaakfirma nog niet in dit overzicht? Druk dan snel op onderstaande knop en maak een bedrijfsfiche aan. Het is volledig gratis, waar wacht je dus nog op?

Tags: schoonmaak, schoonmaken, afval, afvalbeheer, afvalmanagement, reiniging & afvalverwerking, afvalbak, papier afval, restafval, glas afval, afval persen, afval sorteren, ...