Koetsen

Wil je een klassieke koets huren voor je huwelijk? Of zoek je een huifkar, paardentram of andere koetsen? Dankzij eventplanner.be is een koets huren super eenvoudig.

Partyfun by kwadraad

Partyfun by kwadraad

Schrijf review Diepenbeek

Party-Fun is het meest actieve artiestenbureau op vlak van animaties en artiesten voor bedrijfsfeesten, shoppingcentra, evenementen en privéfeesten. Party-Fun is een erkend artiestenbureau met een zeer groot aanbod.

Bert's Animal Verhuur

Bert's Animal Verhuur

Schrijf review Appeltern

Bij Animal Verhuur kunt u dieren huren voor allerlei gelegenheden. Dit kan zowel bij ons op de boerderij, als bij u op locatie. Onze dieren zijn overal inzetbaar. Bijvoorbeeld bij bruiloften en braderieën, promotieacties, ...

Ferme-Troubadour

Ferme-Troubadour

Schrijf review Saint-Sauveur

De multi-functionele locatie Troubadour beschikt over een zaal van ongeveer 100 vierkante meter met een vernieuwde moderne keuken, ruime parking en ook een ruime tuin die voor zowel formele, culturele als familiale evenementen gebruikt kan worden.

No Photo Available

Koetsenbedrijf Eddy Delissen

Schrijf review Kontich

No Photo Available

Koetsen Johan Verdonckt

Schrijf review Maarkedal

No Photo Available

Het Gouden wiel

Schrijf review Dilsen-Stokkem

Koetsenbedrijf - Verkoop, verhuur en restauratie van antieke koetsen, marathonwagens en ceremoniewagens.

No Photo Available

Koetsenverhuur-Foubert

Schrijf review Duffel

De juiste koets bij de juiste gelegenheid, verhuur van koetsen Jan Foubert.

Meer resultaten wereldwijd

Reno Entertainment

Reno Entertainment

Schrijf review Hellevoetsluis

RENO Entertainment is in de begin jaren 90 gestart met het kleinschalig verhuren van Sinterklazen en Zwarte Pieten voor huisbezoeken. AL snel kwamen er ook boekingen van bedrijven, verenigingen en winkelcentra.

No Photo Available

P.H.B. Nouwen

Schrijf review Koningslust

Wij verzorgen koetsenverhuur. Te huur hebben wij een prachtige Victoria Mylord. Dit is een antieke koets met fluwelen bekleding, deze koets koets kan open of dicht gereden worden.

No Photo Available

Stalhouderij Van Roekel

Schrijf review Ederveen

Trouwkoetsen - Op de mooiste dag van je leven trouwen in romantische stijl met koetsen of paardentrams.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Koetsen

Koetsen zorgen altijd voor een statige indruk. Ze zijn dan ook uiterst geschikt voor huwelijken, plechtige ceremonies en andere formele evenementen. Om snel en eenvoudig een koets te huren, ben je bij eventplanner.be aan het juiste adres.

Antieke koetsen, huifkarren en meer

Voor elk type evenement is er op deze pagina een mooie koets te vinden. Voor huwelijken hebben we bijvoorbeeld een heleboel prachtige antieke koetsen. Zo verplaats je jezelf in stijl op de mooiste dag van je leven. Daarnaast kan je via onze website een huifkar of paardentram huren. Deze zijn erg handig om grote groepen mensen te vervoeren of als randanimatie op je evenement. En als kers op de taart dragen de koetsiers telkens een bijpassende outfit.

Gratis een bedrijf toevoegen

Vanaf nu kan je gratis een bedrijf toevoegen aan dit overzicht. Maak simpelweg een bedrijfsfiche aan en bereik duizenden mensen die een koets willen huren.

Tags: koetsenverhuur, koets huren, koetsverhuur, verhuur koetsen, koetsen huren, verhuur koets, koets verhuren, koetsen verhuren, koetsen, koets, paard en kar, paard en koets, ...