header

Eetkraam

Een eetkraam boeken voor jouw evenement of festival? Dat kan snel en eenvoudig via eventplanner.be. Hier vind je een overzicht van alle eetkramen in België en Nederland.

Eetkraam

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.85/10. Gebaseerd op 20 reviews over bedrijven in de categorie 'Eetkraam'.
 • Sweets & more

  Sweets & more

  Super lekker

  betaalbaar en super lekker

  Brenda Brenda Buys - 21/08/2018

 • Sweets & more

  Sweets & more

  charmant en super lekker!

  Cynneke en Mark zijn twee gepassineerde mensen die weten waarvoor lekker eten staat. elke keer verrassen ze ons met iets nieuws. Hun service en passie vertalen ze in het steeds opnieuw verbeteren van hun recepten! Cynneke en Mark maken steeds onze buikjes blij! :-)

  van Gestel Fanny - Tolevelup - 25/07/2018

 • Sweets & more

  Sweets & more

  Zalige gerechten!

  Sweets & More’s chef verzorgt haar gerechten tot in de kleinste details. Zeer Lekkere gerechten die Cynneke met gezonde ingrediënten maakt, ook aan mensen met allergiëen wordt gedacht. Of t nu pasta’s, stoofschotels of desserten zijn, ze zijn allemaal even lekker en gezond! Regelmatig komt ze met nieuwe gerechten voor de dag!

  Kim Rogge - 25/07/2018

 • Sweets & more

  Sweets & more

  Sweets en more heerlijk lekker

  Super lekker, het eten en de dessertjes worden altijd met heel veel liefde bereid. Je proeft het harde werk het is een echte aanrader voor iedereen hartig of zoet het er altijd goed.

  Nancy Van de putte - 16/01/2018

Eetkraam

Een eetkraam inhuren voor je evenement of festival is altijd een goed idee. Zo kan je jouw gasten op een eenvoudige manier snacks en andere hapjes aanbieden. Neem snel een kijkje naar onderstaande bedrijven en sta versteld van de grote variatie aan mogelijkheden.

Verrassende eetkraam

Wie dacht dat een eetkraam enkel frieten en hamburgers serveerde, is verkeerd. Er is namelijk heel wat variatie. Er zijn zelfs eetkramen die artisanale pizza's aanbieden, Aziatische specialiteiten zoals loempia's maken of verschillende soorten champagne serveren. Voor elke gelegenheid is er een passend eetkraam te vinden.

Een bedrijf toevoegen

Baat je zelf een eetkraam uit? Voeg jouw bedrijf dan toe aan onderstaande lijst. Het is eenvoudig en volledig gratis, dus waarom zou je nog wachten?

Tags: verhuur eetkraam, eetkraam, eetkramen, eetkraam bedrijfsfeesten, eetkraam festivals, mobiele eetkramen, eetkraam festival, eetkraam publieksevenement, kraam, mobiel eetkraam, eetkramen op evenementen, mobiele eetkraam, eetkraam vers, ...

Filters

Reviews

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!