White Rabbit coördineert milieufilm

White Rabbit coördineert milieufilm

Eventbureau White Rabbit coördineerde volledig gratis de nieuwe milieufilm 'The Big Ask' van regisseur Nic Balthazar.

 

Op 27 november lanceerde Nic Balthazar zijn milieufilm 'The Big Ask'. De kortfilm wil politici aanzetten tot een bindende klimaatwet. Nic draaide de film in opdracht van één van de grootste milieu-organisaties ter wereld: 'Friends Of The Earth'.


De film zelf werd al op 10 augustus opgenomen op het strand van badstad Oostende. Duizenden figuranten namen deel aan de opnames. Om alles in goede banen te leiden stelde het  Gentse Evenementenbureau White Rabbit hun ervaring, kennis, diensten en personeel gratis ter beschikking tijdens de voorbereiding en op de shoot.

De maanden en weken voor de shoot werd de expertise van White Rabbit aangewend om samen met Friends of the Earth het hele event te organiseren. Op de dag van de shoot stelde White Rabbit hun event-directors en hun eigen event-medewerkers ter beschikking om de meer dan 6000 figuranten aan te sturen. Die moesten allemaal via een strikt scenario enorme menselijke letters op het strand maken en de regie-aanwijzingen opvolgen. Een aartsmoeilijke karwei die dankzij de inzet, ervaring en vlotte communicatie tussen de White Rabbit-medewerkers tot een goed einde is gebracht.

 

 

Zowel Nic Balthazar, Friends of the Earth als White Rabbit zijn zeer trots op het resultaat.


White Rabbit heeft bovendien net een nieuwe site. Neem snel een kijkje!

www.white-rabbit.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures