Opening Safari Meeting Centre

Opening Safari Meeting Centre

Op vrijdag 19 oktober heeft de Commissaris van de Koningin van Gelderland in Burgers' Zoo het vernieuwde savannelandschap, de nieuwe giraffenstallen en het 'Safari Meeting Centre' officieel geopend.

 

Het 'Safari Meeting Centre' is een modern congrescentrum dat bestaat uit de Foyer (550 personen), het Auditorium (450 personen), het Safari Restaurant (550 personen) en vijf aangrenzende luxe vergaderlocaties (variërend van 50 tot 100 personen). Het congrescentrum is geheel in Afrikaanse stijl vormgegeven. In de Foyer bevindt zich de Longneckbar met zijn kenmerkende giraffeprint. In het Auditorium ernaast waant de bezoeker zich in een modern theater, waarbij het comfort voor de gasten extra aandacht heeft gekregen. Het Safari Restaurant biedt de zakengast volop variatie aan Afrikaanse gerechten en dranken. In dit restaurant bevinden zich de Kilimanjaro Lodge en de Mount Kenia Lodge (uitzicht op savanne) en de Canopy Lodge en de Tree Tops Lodge (uitzicht op de Bush). De Knoefzaal completeert de mogelijkheden.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

Virtuele meeting of teambuilding? Shaken or stirred?

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

32 miljoen euro voor hypermodern congrescentrum in Hasselt

32 miljoen euro voor hypermodern congrescentrum in Hasselt

Advertenties