Nekkerhal - Brussels North

Nekkerhal - Brussels North

  • Plattebeekstraat , B-2800 Mechelen, België

Nekkerhal Brussels North is een multifunctionele beurshal met een oppervlakte van meer dan 18.000 m². In 2018 nog kreeg deze Mechelse evenementen hal een nieuw jasje aangetrokken. Met een nieuwe huisstijl en naam wil Easyfars, uitbater van de hal, de Nekkerhal en Mechelen als bestemming internationaal gaan positioneren. De gloednieuwe Nekkerbox, een instapklare blackbox, kan met zijn 2.400 m² omgebouwd worden in 3 aparte zones van 800 m² waar allerlei evenementen - van klein tot groot - kunnen plaatsvinden.

 

De flexibiliteit van de Nekkerhal maakt maatwerk mogelijk: wil de organisator een totaalconcept, dan verzorgt de Nekkerhal de totaliteit, maar even goed kan hij opteren om enkel een deel van de locatie te gebruiken voor een conferentie, (kleinere) beurs, modeshow, bedrijfsevenement... Daarbovenop kunnen meerdere events tegelijk plaatsvinden.

 

De Nekkerhal is gelegen net buiten de ring van de historische, culturele, en aantrekkelijke stad Mechelen en is vlot bereikbaar via de E19. De eigen parking biedt plaats aan 1.700 wagens, maar ook op de omliggende parkings is plaats voor 750 wagens.

1 review over Nekkerhal - Brussels North

Kevin Van der Straeten
Leader|eventplanner.net|

Top-locatie, ook voor bedrijfsevents

Met de 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Network Night 2016' waren we te gast in de blackbox van de Nekkerhal. Een verassend veelzijdige opstelling die voor elk event oplossingen biedt. Wij konden makkelijk een indrukwekkend podium met band en DJ plaatsen, terwijl we in de ruimte ernaast een rustig netwerk gedeelte met foodtrucks konden inrichten. Alle doorgangen, ingangen, ... werden 'op maat' ingesteld. Niet veel locaties waar je de 'deuren' kan verplaatsen :-) Dat in combinatie met de professionele ondersteuning van de mensen van de Nekkerhal maakt dat wij terugkijken op een erg geslaagd event!

Like1 like

Kenmerken Nekkerhal - Brussels North

Wifi

gratis 

Aantal personen

200 - 7000 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

parking - gratis 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

Catering locatie

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

blackbox 

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten Nekkerhal - Brussels North

Nieuws