header

Antwerpen

Op zoek naar 'antwerpen'? Op deze pagina vind je toeleveranciers die antwerpen aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Antwerpen

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.79/10. Gebaseerd op 87 reviews over bedrijven in de categorie 'antwerpen'.
 • DJ Eddy

  DJ Eddy

  Top DJ !!!

  Onlangs een huwelijksfeest gehad van een bevriend koppel, waarbij DJ Eddy muziek draaide. Dit was echt fantastisch! Hij kreeg jong en oud aan het dansen. Onze avond was zeker en vast meer dan geslaagd, mede dankzij DJ Eddy.

  Gerdje Vlaminckx - 13/08/2019

 • DJ Eddy

  DJ Eddy

  Top DJ

  Eddie dj heeft gespeeld op familiefeest, was zeer goed

  Theo Huysmans - 05/08/2019

 • DJ Eddy

  DJ Eddy

  DJ EDDY is top !

  DJ EDDY was onze dj op ons jubileum feest en wist iedereen zowel jong als oud op de dansvloer te krijgen. Een echte aanrader en zeker niet duur !

  Lutgarde Horiond - 04/08/2019

 • DJ Eddy

  DJ Eddy

  Fantastisch , ambiance

  Al enkele keren beziggehoord , altijd ambiance !

  Karel Dufraing - 04/08/2019

Antwerpen

Zoek je 'antwerpen'? Dan ben je aan het juiste adres. Op eventplanner.be vind je niet minder dan eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze leveranciers helpen je graag bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Antwerpen: alles op één pagina

Wij hebben alle leveranciers van antwerpen in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als antwerpen, antwerpen centrum, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Link aanmelden

Je kan zelf gratis een bedrijf toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar antwerpen.

Tags: antwerpen centrum, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!