Avenue

Avenue

  • Jan van Rijswijcklaan 191, 2000 Antwerpen, België

Sinds midden december 2019 is Antwerpen een venue rijker: Avenue. Deze gloednieuwe evenementenlocatie van 2000 m² bevindt zich op de site van Antwerp Expo en is perfect voor de organisatie van bedrijfsevents, congressen, productlanceringen, conferenties, enz.


Avenue beschikt over een unieke black box die volledig moduleerbaar is op maat van jouw evenement. De box kun je gebruiken als één grote ruimte of onderverdelen in twee of drie verschillende ruimtes met volledig personaliseerbare afmetingen, goed voor zowel 100 als 2100 personen. We passen het aan naar uw wensen!


De black box wordt gevormd door een achtvoudig flexibel trackingsysteem, wat zorgt voor een heel gebruiksvriendelijke en snelle opbouw.

 

Verder heeft deze kant-en-klare zaal een eigen inkomzone met vestiaire en ontvangstbalie waardoor de zaal autonoom van Antwerp Expo functioneert. Er is bovendien een aparte parking en een groot LED-scherm aanwezig om jouw gasten buiten te verwelkomen.


Wil je het graag wat anders? Geen probleem, er is een ruime mogelijkheid voor eigen creatieve invulling (catering, audiovisueel, rigging, ...).


Avenue is vlot bereikbaar zowel met de auto als openbaar vervoer (tot aan de deur) en beschikt over gratis wifi en de nieuwste technologieën voor geluid en beeldprojectie.


Heb je meer plaats nodig dan 2000 m²? Dan kun je eenvoudig de connectie maken met hal 4 van Antwerp Expo, waardoor je een ruimte krijgt van maar liefst 4000 m² of 8000 m². 

Reviews over Avenue

Er zijn (nog) geen reviews over Avenue. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Avenue

Wifi

gratis 

Aantal personen

20 - 2100 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

parking - gratis 

Omgeving

vlakbij snelweg 

Catering locatie

vrij van catering 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

airco 

blackbox 

geluidsinstallatie 

projectie