Avenue, multi-format blackbox op Antwerp Expo

Avenue, multi-format blackbox op Antwerp Expo

De recentste uitbreiding op de site van Antwerp Expo - Avenue - is in tegenstelling tot de rest van het complex geen beurshal, maar een event blackbox. Met haar 2000 m2 is deze eventlocatie volledig aangepast aan alle soorten events, voor eender welke doelgroep.


Deze kant-en-klare evenementenhal is zowel geschikt voor een bedrijfsfeest, een cultureel of muzikaal event, een tv-opname, een awardshow, en ja ook beurzen.


In Avenue kunnen ruim 2.000 personen terecht. Zie je het nog grootser? Dan kun je Avenue uitbreiden met hal 4, om zo de evenementenlocatie te vergroten tot maar liefst 8.000 m2. Avenue fungeert volledig autonoom van Antwerp Expo. Zo beschikt de hal over een eigen inkomruimte, receptie, bezoekers- en crewparking. Bovendien is er een aparte productieruimte met douche en keuken én de mogelijkheid om een cateringruimte in te richten. Can it get any better?


Avenue is gebouwd volgens de noden van de evenementensector, met als belangrijkste troef het technisch grid aan het plafond van maar liefst 10,5 meter vrije hoogte. "Hieraan kunnen de 8 trussen aan opgehangen worden, die verstelbaar zijn in hoogte en makkelijk verplaatsbaar in de zaal. Zo gaan er geen opbouwtijd, hall rental of personeelskosten verloren omdat de basisinfrastructuur al aanwezig is. De zwarte doeken laten geen daglicht door en creëren een blackbox die makkelijk in te delen is in kleinere ruimtes."

 

Op zoek naar een exclusieve eventlocatie met de juiste infrastructuur en uitstekende akoestiek? Dan is de evenementenlocatie Avenue echt iets voor jou! Neem alvast een digitaal een kijkje.

www.antwerpexpo.be/avenue/

Bron: Foto: DPG, Philippe Wuyts

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties