Gloednieuwe evenementenlocatie in Antwerpen

Gloednieuwe evenementenlocatie in Antwerpen

Easyfairs Belgium is een paradepaardje rijker. De nieuwbouw evenementenlocatie Avenue opent midden december 2019 op de site van Antwerp Expo.

 

Deze ready-to-use zaal beschikt over een unieke black box die volledig moduleerbaar is op maat van jouw evenement. De box kun je gebruiken als één grote ruimte of je kunt deze onderverdelen in twee of drie verschillende ruimtes met volledig personaliseerbare afmetingen. De black box wordt gevormd door een achtvoudig flexibel trackingsysteem. Dat maakt de montagetijd zoveel sneller en gebruiksvriendelijker dat er maar 1 dag opbouw nodig zal zijn, in plaats van 2 of 3.

 

Antwerp Avenue heeft een eigen inkomzone met vestiaire en ontvangstbalie waardoor de zaal autonoom van Antwerp Expo functioneert. Een groot LED-scherm buiten verwelkomt de gasten. Heb je meer plaats nodig dan 2000 m²? Dan kun je eenvoudig de connectie maken met hal 4 van Antwerp Expo, waardoor je een ruimte krijgt van maar liefst 4000 m² of 8000 m². 

 


Eindeloze eventmogelijkheden

Antwerp Avenue biedt eindeloze mogelijkheden met een vrije hoogte van maar liefst 12 meter! Ideaal voor bedrijfsfeesten en ook productlanceringen, congressen, personeelsevents, optredens, gala's, ... 


interior3.jpg

 

De nieuwe zaal ligt op de site van Antwerp Expo, dus buiten de lage emissiezone van Antwerpen. Met een eigen parking voor de deur garandeert Antwerp Avenue een vlotte bereikbaarheid.

www.antwerpexpo.be/organiseer/

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Halito!
Pimp je webinar
Halito!|27 November 2020

Ga voor nog meer beleving en pimp je webinar met eigen opnamestudio, een muzikaal intermezzo, een lachsessie, of ... De mogelijkheden bij Webinarbox zijn eindeloos!


Mag het nog meer zijn? Een volledige totaalbeleving voor, tijdens en na jouw online of hybride event? Laat je inspireren door onze extra's om je webinar te pimpen tot totaalbeleving. Daag ons uit met je specifieke vraag en we ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures