Antwerpen helpt organisatoren

Antwerpen helpt organisatoren

Antwerpen heeft een speciale dienst die organisatoren helpt bij het opzetten van evenementen in de havenstad. Onze redactie sprak met Frank D'Hooge van het district Antwerpen om te kijken wat dit precies inhoudt.

 

Frank D'Hooge maakt deel uit van het evenemententeam van de stad Antwerpen en vertelt: "Op onze dienst komen alle aanvragen voor evenementen die in Antwerpen op publieke plaatsen georganiseerd worden centraal binnen. Wij zorgen er voor dat de 1.200 aanvragen die worden ingestuurd bij de juiste diensten ter advies worden voorgelegd. Als alle diensten zoals brandweer, politie, ... hun advies gegeven hebben zorgen wij ervoor dat de goedkeuring/weigering door de burgemeester ondertekend wordt. Op die manier kunnen we organisatoren heel wat rompslomp uit handen nemen zodat zij zich kunnen focussen op het evenement zelf".

 

"Voor heel grote evenementen stelt de stad één vast aanspreekpunt aan waarmee je als organisator alle details van je evenement kan doornemen", gaat Frank verder. "Er is veel interesse voor onze aanpak vanuit tal van (internationale) steden. Zeker onze flexibiliteit wordt gewaardeerd. Zo hebben we ooit op 29 december een aanvraag voor vuurwerk gekregen die we op amper 2 dagen bij alle betrokken diensten hebben voorgelegd. Het advies was toen negatief, maar als dienst hebben we er wel voor gezorgd dat de organisator in no time antwoord heeft gekregen."

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

eventplanner.be /.nl
Ontvang een persoonlijke video van jouw favoriete artiest en steun de eventsector!
eventplanner.be /.nl|27 May 2020

Hoe kun jij helpen? Deel de campagnewebsite https://www.eventplanner.be/artistsforevents/ (BE) of https://www.eventplanner.nl/artistsforevents/ en tag de Belgische én Nederlandse artiesten die volgens jou absoluut nog mee moeten doen. #artistsforevents #samensterk


Meer background over de actie lees je hier:

https://www.eventplanner.be/nieuws/10016_bekende-artiesten-helpen-de-eventsector-met-artists-for-events.html

Placeholder image
Like Comment

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures