De Koninck - Antwerp City Brewery

De Koninck - Antwerp City Brewery

 • Mechelsesteenweg 291, B-2000 Antwerpen

Stadsbrouwerij De Koninck, de smaakmaker voor verfrissende evenementen.  

 

Zin in een inspirerende locatie die bruist van de mogelijkheden? Dan moet je bij Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen zijn!  

 

Al sinds 1833 ontstaat hier de smaak van 't Stad. En nu werd onze brouwsite compleet vernieuwd, met interactieve belevingsruimten, stijlvolle bars, een VIP-kelder en een trendy shop. Kortom: dit is de place to be voor heerlijke evenementen en smaakvolle belevenissen.  

 

Stadsbrouwerij De Koninck opent graag haar deuren voor jouw privé- of business-events. Onze verrassend veelzijdige ruimtes lenen zich uitstekend tot alle soorten gelegenheden: van presentatie tot workshop, van cocktailfeestje tot walking dinner.  

 

Wil je nog dat ietsje meer toevoegen aan je evenement? Dat kan! Wij kunnen zorgen voor een extra toets met een smakelijke dimensie. Een bierdegustatie bijvoorbeeld, of een smaakvolle food pairing. En dan is er nog onze nieuwe brouwerijtour die je compleet onderdompelt in de wereld van Stadsbrouwerij De Koninck.  

 

Benieuwd? Neem dan meteen contact met ons op. Wij luisteren graag naar jouw verwachtingen om vervolgens een voorstel op maat uit te werken.  

 

Tot in de Stadsbrouwerij!

3 reviews over De Koninck - Antwerp City Brewery - 9/10

 • Top locatie voor nieuwjaarsreceptie

  Brouwerij De Koninck was de perfecte locatie voor onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Onze gasten kregen de kans om deel te nemen aan een brouwerijbezoek waar ze op eigen tempo door konden lopen dankzij een audiovisuele guide. Een inspirerende start van de avond! De catering werd verzorgd door een vaste partner van Brouwerij De Koninck, namelijk Culinoir. Heerlijk en verfijnde gerechten. Ook de service ter plaatse en opvolging door de project verantwoordelijke was van uitstekende kwaliteit. Wij komen zeker nog eens terug!

  - Netwerk Ondernemen ()

 • Supergeslaagd & gezellig event voor onze doelgroep, ideale setting op een centrale locatie

  Leuke setting & aangename locatie voor onze -35jr doelgroep. Gemoedelijk, lekker eten, vlotte bediening van spijs én drank, veel plek binnen & buiten, een professionele aanpak en dito opvolging, wat wil een mens nog meer? Ik denk dat we terugkomen.

  - Gimv ()

 • Uitstekende locatie voor inspirerende meeting!

  Enige tijd geleden bij De Koninck - Antwerp City Brewery een off-site team-meeting georganiseerd. Leuk contact met events manger die pro-actief en efficient te werk ging - de begeleding 'on-the-floor' tijdens het evenement was ook erg fijn.
  We hebben in de VIP kelder de meeting gehouden met presentaties middels een beamer. De U-opstelling van de tafels lenen zich uitstekend voor groepsdiscussies en/of brainstorm sessies. Broodjes lunch werd geserveerd in apart gedeelte hetgeen erg prettig was en interactie in het team bevorderde zelfs tijdens de lunch. Als afsluiting de rondleiding gedaan, erg leuk en qua tijd precies goed. Kortom een geslaagde dag!

  - Jaguar Land Rover Benelux ()

  Reactie van De Koninck - Antwerp City Brewery op deze review:

  Hartelijk dank voor deze fijn reactie! Hopelijk tot een volgende keer!

Kenmerken De Koninck - Antwerp City Brewery

Wifi
gratis 
Aantal personen
2 - 250 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - betalend 
Omgeving
vlakbij snelweg 
stad (centrum) 
Catering locatie
vaste cateraar(s) 
Faciliteiten
geluidsinstallatie 
projectie