De Koninck - Antwerp City Brewery

De Koninck - Antwerp City Brewery

 • Mechelsesteenweg 291, B-2000 Antwerpen, België

Stadsbrouwerij De Koninck, de smaakmaker voor verfrissende evenementen.  

 

Zin in een inspirerende locatie die bruist van de mogelijkheden? Dan moet je bij Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen zijn!  

 

Al sinds 1833 ontstaat hier de smaak van 't Stad. En nu werd onze brouwsite compleet vernieuwd, met interactieve belevingsruimten, stijlvolle bars, een VIP-kelder en een trendy shop. Kortom: dit is de place to be voor heerlijke evenementen en smaakvolle belevenissen.  

 

Stadsbrouwerij De Koninck opent graag haar deuren voor jouw privé- of business-events. Onze verrassend veelzijdige ruimtes lenen zich uitstekend tot alle soorten gelegenheden: van presentatie tot workshop, van cocktailfeestje tot walking dinner.  

 

Wil je nog dat ietsje meer toevoegen aan je evenement? Dat kan! Wij kunnen zorgen voor een extra toets met een smakelijke dimensie. Een bierdegustatie bijvoorbeeld, of een smaakvolle food pairing. En dan is er nog onze nieuwe brouwerijtour die je compleet onderdompelt in de wereld van Stadsbrouwerij De Koninck.  

 

Benieuwd? Neem dan meteen contact met ons op. Wij luisteren graag naar jouw verwachtingen om vervolgens een voorstel op maat uit te werken.  

 

Tot in de Stadsbrouwerij!

7 reviews over De Koninck - Antwerp City Brewery - 9.2/10

 • Trouwfeest

  Mijn vrouw en ik hebben deze locatie gekozen voor het avondfeest van onze trouwdag, voor zoveel redenen.. Een industriële look, super modern, het kleine steegje leent zich tot een gezellige en intieme setting, een ongedwongen sfeer, en ook gemakkelijk te bereiken.
  Onze communicatie met Chiara verliep erg duidelijk en vlot, en zij was de hele avond subtiel aanwezig om te zien dat alles liep zoals het hoort. Zij en haar hele crew van die avond waren bijzonder vriendelijk en beleefd voor alle gasten! De inkleding van het steegje en de feestzaal (De Koninck bar) was geweldig. Je kan aan alles zien dat ze ervaring hebben met evenementen. Tot nu voornamelijk voor bedrijven, maar ze willen zich ook (meer) toegankelijk maken voor trouwfeesten.
  Wij kozen voor een catering die niet aan de brouwerij was verbonden, maar dit leverde hoegenaamd geen probleem op.
  De zaal nodigt gewoon uit tot een dansfeest, en laten we zeker niet vergeten de uitgebreide opties aan bier te vermelden!
  Het was voor ons echt een topavond op een superlocatie, we kunnen alleen maar erg tevreden zijn. Bedankt om onze avond zo mooi te maken!

  ()

 • Antwerpse cultuur opsnuiven

  De Koninck brewery is een top locatie waar je zakelijk kan 'meeten en genieten' onder het genot van een 'bolleke'.

  - Easy2Rent Belgium ()

 • Bedrijfsevent

  Ideale locatie voor een bedrijfsevent. Prachtige plenaire ruimte met mogelijkheid voor breakout-sessies. Ontspannen en informeel kader wat ook wordt doorgetrokken in de vergaderruimtes. Je waant je in een klein dorp mits de aanwezigheid van een bakker, een butcher, een chocolaterie, een souvenierwinkel, een restaurant en natuurlijk niet te vergeten een super gezellige bar met vriendelijk personeel.
  Zeer professioneel event team. Alles was tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgt: breaks, lunch, flipcharts, parking en andere adhoc zaken. Niets is teveel en alles gebeurt met de glimlach.
  Een absolute aanrader!

  - t-groep ()

 • Personeelsfeest

  Wij hadden vrijdag jl. ons personeelsfeest bij De Konick Brewery. Meer dan 70 enthousiaste medewerkers waren aanwezig en vol verwachting wat de avond zou bieden.
  Voor de vroege vogels die recht van het werk kwamen hadden we een bezoek aan het museum ingepland.
  Bij hun terugkomst stonden de hapjes klaar en werden we bediend door vriendelijke barmannen.
  Na de speech zorgde 'Traiteur DE Butcher' voor een heerlijk walking diner.
  De hele avond werd schitterend opgevolgd door Mo de coördinator van dienst.
  Om middernacht hebben we moe, voldaan de zaak gesloten.
  Natuurlijk willen we ook nog vermelden dat we hebben genoten van de verschillende (nieuwe) bieren van De brouwerij.

  - Bonache ()

 • Top locatie voor nieuwjaarsreceptie

  Brouwerij De Koninck was de perfecte locatie voor onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Onze gasten kregen de kans om deel te nemen aan een brouwerijbezoek waar ze op eigen tempo door konden lopen dankzij een audiovisuele guide. Een inspirerende start van de avond! De catering werd verzorgd door een vaste partner van Brouwerij De Koninck, namelijk Culinoir. Heerlijk en verfijnde gerechten. Ook de service ter plaatse en opvolging door de project verantwoordelijke was van uitstekende kwaliteit. Wij komen zeker nog eens terug!

  - Netwerk Ondernemen ()

 • Supergeslaagd & gezellig event voor onze doelgroep, ideale setting op een centrale locatie

  Leuke setting & aangename locatie voor onze -35jr doelgroep. Gemoedelijk, lekker eten, vlotte bediening van spijs én drank, veel plek binnen & buiten, een professionele aanpak en dito opvolging, wat wil een mens nog meer? Ik denk dat we terugkomen.

  - Gimv ()

 • Uitstekende locatie voor inspirerende meeting!

  Enige tijd geleden bij De Koninck - Antwerp City Brewery een off-site team-meeting georganiseerd. Leuk contact met events manger die pro-actief en efficient te werk ging - de begeleding 'on-the-floor' tijdens het evenement was ook erg fijn.
  We hebben in de VIP kelder de meeting gehouden met presentaties middels een beamer. De U-opstelling van de tafels lenen zich uitstekend voor groepsdiscussies en/of brainstorm sessies. Broodjes lunch werd geserveerd in apart gedeelte hetgeen erg prettig was en interactie in het team bevorderde zelfs tijdens de lunch. Als afsluiting de rondleiding gedaan, erg leuk en qua tijd precies goed. Kortom een geslaagde dag!

  - Jaguar Land Rover Benelux ()

  Reactie van De Koninck - Antwerp City Brewery op deze review:

  Hartelijk dank voor deze fijn reactie! Hopelijk tot een volgende keer!

Kenmerken De Koninck - Antwerp City Brewery

Wifi
gratis 
Aantal personen
2 - 250 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - betalend 
Omgeving
vlakbij snelweg 
stad (centrum) 
Catering locatie
vaste cateraar(s) 
Faciliteiten
geluidsinstallatie 
projectie