Avant-première - Ontdek Stadsbrouwerij De Koninck

Avant-première - Ontdek Stadsbrouwerij De Koninck

Zin in een inspirerende locatie die bruist van de mogelijkheden? Dan moet je bij Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen zijn. De verrassende eventlocatie nodigt je uit om de vernieuwde mogelijkheden voor events te ontdekken!

 

Al sinds 1833 ontstaat in Stadsbrouwerij De Koninck de smaak van 't Stad. En nu werd de brouwsite compleet vernieuwd, met interactieve belevingsruimten, stijlvolle bars, een VIP- kelder en een trendy shop. Kortom: dit is de place to be voor heerlijke evenementen en smaakvolle belevenissen.

 

"Stadsbrouwerij De Koninck opent graag zijn deuren voor jouw privé- of business-events. Onze verrassend veelzijdige ruimtes lenen zich uitstekend tot alle soorten gelegenheden: van presentatie tot workshop, van cocktailfeestje tot walking dinner. Wil je nog dat ietsje meer toevoegen aan je evenement? Dat kan! Wij kunnen zorgen voor een extra toets met een smakelijke dimensie. Een bierdegustatie bijvoorbeeld, of een smaakvolle food pairing. En dan is er nog onze nieuwe brouwerijtour die je compleet onderdompelt in de wereld van Stadsbrouwerij De Koninck", vertelt Anik Van Bellegem.

 

Kom de locatie in avant-première ontdekken

Benieuwd? Stadsbrouwerij De Koninck nodigt je graag uit op woensdag 26 augustus tussen 10 en 18 uur om de locatie te komen ontdekken in avant-première. Surf snel naar naar onderstaande link en gebruik code 26ACB0810. Het aantal personen in beperkt!

www.dekoninck.be/opening

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures