Waagnatie Expo & Events

Waagnatie Expo & Events

Naast de Schelde, op wandelafstand van het oude stadscentrum van Antwerpen, ligt Waagnatie Expo & Events. Dit karaktervol industrieel complex heeft een unieke dakconstructie met grote ronde bogen. Binnen varieert de hoogte van 6,5 meter tot 11,5 meter, zonder palen of obstakels. De multifunctionele ruimte van 5575 m² is opgesplitst in twee hallen. De ruimte is nog uit te breiden met een overdekte inkomzone van 1050 m².

 

De ruime openbare parking rond en naast het gebouw leidt tot onbeperkt parkeren en geeft de mogelijkheid tot het plaatsen van bijkomende infrastructuren zoals tenten en terrassen. De hal is toegankelijk voor vrachtwagens en schepen kunnen aanleggen tot op 20 meter van het gebouw. Bovendien ligt Hangar 29 aansluitend op de grote invalswegen naar Antwerpen en is het vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.  

 

Kortom: met zijn ruime parking, unieke ligging, boeiende architectuur en rijk verleden, is Hangar 29 de ultieme locatie voor uw evenementen, beurzen, congressen, product launches, recepties, concerten… Wat het ook is dat u wilt organiseren, wij helpen u om de ultieme eventbeleving te bereiken… bij Waagnatie!

Reviews over Waagnatie Expo & Events

Er zijn (nog) geen reviews over Waagnatie Expo & Events. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Waagnatie Expo & Events

Wifi
gratis 
Aantal personen
2 - 10000 
Bereikbaarheid
auto 
openbaar vervoer 
parking - gratis 
Omgeving
stad (centrum) 
water 
Catering locatie
vrij van catering 
Faciliteiten