Evenementenloods

Op zoek naar 'evenementenloods'? In onze database vind je alle leveranciers die evenementenloods aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'evenementenloods'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Waagnatie Expo & Events

Waagnatie Expo & Events

Schrijf review Antwerpen

Waagnatie Expo & Events is een karaktervolle oude opslagloods die oneindig veel mogelijkheden biedt: een ideaal blanco canvas voor uw event!

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

Schrijf review Rotterdam

RDM Rotterdam heeft een tweetal unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen, t.w. RDM Congrescentrum en RDM Onderzeebootloods.

Kunstfort bij Vijfhuizen

Kunstfort bij Vijfhuizen

Schrijf review Vijfhuizen

De Genieloods van het Kunstfort bij Vijfhuizen is een lichte, hoge ruimte met een industriële uitstraling en is zeer geschikt voor evenementen zoals vergaderingen, lezingen, congressen en workshops met lunch, diner of afsluitende borrel.

't Bau-huis Sint-Niklaas

't Bau-huis Sint-Niklaas

Schrijf review Sint-Niklaas

't Bau-huis is de ideale evenementen locatie gelegen in centrum Sint-Niklaas. Deze oude loods in bevindt zich tussen Antwerpen en Gent is het makkelijk bereikbaar met de auto (gratis parking).

No Photo Available

Studio 62 Events

Schrijf review Den Helder

Studio 62: een toplocatie in historisch decor. Een moderne, eigentijdse locatie in een puur historische ambiance. Op de Oude Rijkswerf Willemsoord in het nautische hart van Den Helder is het verleden nog voelbaar.

No Photo Available

Nelson Solutions

Schrijf review Deerlijk

Gespecialiseerd in de verkoop van flexibele werkplaatsen, opslagruimtes en carports, biedt ons assortiment een diversiteit aan mogelijkheden om beschikbare ruimte in een handomdraai tot extra opslag of werkplaats te veranderen.

Evenementenloods

Zoek je naar 'evenementenloods' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op onze website vind je niet minder dan 6 bedrijven om je hiermee te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Evenementenloods: alles op één website

Wij hebben alle bedrijven voor evenementenloods in een handig overzicht geplaatst zodat je moeiteloos kunt selecteren. Bekijk onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op land en provincie. Handig, tock?

Voor services als evenementenloods, loods, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op eventplanner.be terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Bedrijf aanmelden

Voeg zelf gratis een firma toe aan dit platform. Zo bereik je in één klap duizenden prospecten die op zoek zijn naar evenementenloods. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: loods, ...

Artikels

Dak loods Flanders Expo weggeblazen

Dak loods Flanders Expo weggeblazen

Door het stormweer is een deel van het dak van een loods van Flanders Expo in Gent weggeblazen.

Eventlocatie onthult 250 m2 glazen wand: zicht op haven Rotterdam

Eventlocatie onthult 250 m2 glazen wand: zicht op haven Rotterdam

De Onderzeebootloods bij RDM Rotterdam heeft een nieuwe aanwinst: een 250 m2 glazen wand. Hiermee heb je van op je evenement zicht op de Rotterdamse haven. 

10 bijzondere eventlocaties in Amsterdam

10 bijzondere eventlocaties in Amsterdam

Nog niet zo lang geleden waren er maar een paar goede locaties beschikbaar om een event te organiseren. Nu is dat gelukkig anders. Een lijst samen met 10 bijzondere eventlocaties in Amsterdam.

Kasteel van Brasschaat heeft nieuwe uitbater

Kasteel van Brasschaat heeft nieuwe uitbater

J&M Catering uit Aartselaar is officieel de nieuwe uitbater van het Kasteel van Brasschaat. Het bedrijf, gespecialiseerd in eventcatering, wordt daarmee de nieuwe vennoot van Karl Mortelmans die het Kasteel al sinds 1998 huurt van de gemeente.

13 originele evenementenlocaties in Antwerpen

13 originele evenementenlocaties in Antwerpen

Ben je nog op zoek naar die ene perfecte eventementenlocatie in Antwerpen?

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Push To Talk organiseerde voor Rode Kruis-Vlaanderen hun allereerste digitale Prelude, een intern event voor ongeveer 400 vrijwillige lokale voorzitters en campagneverantwoordelijken.

De volgende generatie Escape Rooms is gearriveerd

De volgende generatie Escape Rooms is gearriveerd

Ben je recentelijk nog in een escape room geweest? Ze zijn indrukwekkender dan ooit. De beste escape rooms dompelen je onder in sterke verhalen, prachtige decors, innovatieve technologie en geweldige puzzels.