13 originele evenementenlocaties in Antwerpen

13 originele evenementenlocaties in Antwerpen

Ben je nog op zoek naar die ene perfecte eventementenlocatie voor jouw bedrijfsevenement, congres of zelfs trouwfeest? Onze redactie zocht 13 originele feestzalen in Antwerpen voor je uit.

 

Met meer dan 500.000 inwoners is Antwerpen de grootste stad van Vlaanderen. "Antwerpen is de thuisstad van Rubens, de economische motor van België, de wereldhoofstad van de diamant, een creatieve metropool en een stad waar innovatie centraal staat", aldus de Toeristische Dienst. Antwerpen is ook een creatieve hub. De Scheldestad huisvest de 4de oudste kunstacademie ter wereld en ook op vlak van mode scoort Antwerpen met 3.319 mode- en ontwerpbureaus goed. Het historische centrum vormt het ideale decor voor jouw volgende evenement of feest.

 

We zetten alvast enkele opvallende eventlocaties in Antwerpen voor jouw op een rij:

 

 

 

De Serre is een prachtige, groene eventlocatie in het centrum van Antwerpen die geschikt is voor huwelijksfeesten, bedrijfs- en productpresentaties, seminaries en meetings tot 180 personen. De locatie is gelegen naast de Botanische Tuin en beschikt over een prachtige binnentuin en overdekt terras. De ideale plek voor een aperitief, ceremonie of walking dinner met foodtruck.

 

 

 

Cafe Local is een unieke locatie op het trendy Zuid van Antwerpen. Het is een 'plug and play' feestzaal in Antwerpen waar alles aanwezig is; een zware muziekinstallaties, sfeer- of discotheek verlichting, meubilair en bars.

 

 

 

Jouw event organiseren in het groenste gebouw van Antwerpen? Dat kan! Overdag is Greenhouse Café een gezellig lunch lunchrestaurant, op weekavonden en weekends een unieke eventlocatie. Deze gloednieuwe en hedendaags ingerichte locatie heeft alles in huis voor een geslaagd event.

 

 

 

Gelegen in station Antwerpen-Centraal is Comics Station Antwerp ideaal bereikbaar. De locatie met al jouw striphelden heeft talloze mogelijkheden voor evenementen van 100 tot 2.000 personen.

 

 

 

Achter de imposante gevel van het statig herenhuis aan het Albertpark, schuilt een unieke feestzaal voor 20 tot 200 personen. Na een grondige renovatie beschikt Traiteur Magnus over een klassiek en stijlvol interieur met moderne technologie. Dit is de ideale locatie voor zowel diners, recepties, walking dinners, barbecues, ...

 

 

 

Al sinds 1833 ontstaat bij Stadsbrouwerij De Koninch de smaak van 't Stad. De brouwsite werd compleet vernieuwd, met interactieve belevingsruimten, stijlvolle bars, een VIP-kelder en een trendy shop. Kortom: dit is de place to be voor heerlijke evenementen en smaakvolle belevenissen.

 

 

 

Zie je het wat grootser? Naast de Schelde, op wandelafstand van het oude stadscentrum van Antwerpen, ligt Waagnatie Expo & Events. Dit karaktervol industrieel complex heeft een unieke dakconstructie met grote ronde bogen. De multifunctionele ruimte van 5575 m² biedt heel wat mogelijkheden voor grote evenementen en beurzen.

 

 

 

Gevestigd in een voormalige loods biedt DOCK 3 een unieke combinatie van de nieuwste event & hospitality technologie en een interessante industriële 'touch'. Bedrijven kunnen hier terecht voor uiteenlopende evenementen, van een receptie voor 50 gasten tot een grootscheeps event met 1250 bezoekers.

 

 

 

Vergaderen doe je in alle rust bij Baron Osy in een stijlvol kader dat geschiedenis ademt. En dat zowel privé als professioneel

 

 

 

Geen havenstad zonder drijvende evenementenlocatie. Gelegen naast het Pomphuis, biedt De Ark een prachtig uitzicht op de haven van Antwerpen.

 

 

 

Denk je bij Kinepolis Antwerpen spontaan aan cinema? Dat klopt. Maar er is ook zoveel méér mogelijk. Het grootste cinemacomplex van België is de ideale locatie voor allerlei evenementen, van een exclusieve presentatie voor vips tot een grootschalig meerdaags congres voor honderden deelnemers - en alles daar tussenin.

 

 

 

Zoek je eerder iets hightech? Dan huur je bij BluePoint Antwerpen functionele vergaderzalen en comfortabele ruimtes voor congressen, beurzen, events, opleidingen, seminaries, workshops, ...

 

 

 

Tot slot nog een orginele evenementenlocatie net buiten de stad. San Marco Village dompelt jouw gasten meteen in een mediterraanse sfeer. In deze festzaal van formaat werd immers het San Marcoplein van Venetië nagebouwd.

 

 

Nog niet gevonden wat je zoekt? Ontdek alle evenementenlocaties op eventplanner.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures