BluePoint Antwerpen

BluePoint Antwerpen

BluePoint Antwerpen
  • Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem, België
  • Certificate of Excellence 2021

BluePoint - Dé seminarie- en eventlocatie in Antwerpen

BluePoint, verhuurt al jaren functionele vergaderzalen en comfortabele ruimtes voor congressen, beurzen, events, opleidingen, seminaries, workshops enzovoort. Ook seminariepakketten en residentiële seminaries inclusief shuttleservice van en naar het hotel maken deel uit van het BluePoint aanbod.


Het ruime aanbod van BluePoint is uniek in de regio

  • 25 multifunctionele en modern uitgeruste zalen met een capaciteit van 2 tot 500 personen
  • een imposante foyer, een multifunctionele eventruimte met orangerie annex tuin, een spectaculair dakterras
  • gratis draadloos Internet tot 250 gelijktijdige gebruikers, hightech presentatie- & communicatiemateriaal en technische ondersteuning
  • kwalitatieve dienstverlening en duidelijke prijsafspraken
  • zeer vlot bereikbaar, ook vanuit Nederland, en met uitgebreide parkeergelegenheid voor de deur en ondergronds.

Een team van toegewijde medewerkers neemt u tijdens uw aanwezigheid alle zorg uit handen. En de catering passen we volledig aan uw wensen aan, van ontbijt tot viparrangement.


Laat ons weten wat u organiseert. Wij maken graag een offerte op uw maat.

BluePoint Antwerpen
Dit maakt ons écht gelukkig!
04 August 2022

Sinds maart 2022 draait de evenementen sector weer op volle toeren! Live evenementen zijn weer trending. Wij zijn dan ook super gelukkig dat we opnieuw kunnen doen wat we het liefste doen, namelijk samen mooie herinneringen creëren!

 

BluePoint wil jullie bedanken voor:

- Het kiezen voor onze zalen in Antwerpen Brussel & Luik, als locatie voor uw evenement

Lees meer

Like Reageer

74 reviews over BluePoint Antwerpen - 9.3/10

Schrijf een review
Olivier Daveraet
New|Maandag Belgium|

Fijne samenwerking

Voor de organisatie van een Summer BBQ kwamen we uit bij Blue Point Antwerpen. Dankzij de vlotte, open en transparante communicatie werd er met onze aanvraag meegedacht en uiteindelijk gekozen voor het dakterras. De weergoden waren ons goedgezind, waardoor het een heel leuk evenement werd. De Green Egg grillmaster ervaring is een absolute aanrader wanneer je je gasten een onvergetelijke BBQ ervaring wilt aanbieden.
Wij kijken alvast uit naar een volgend event op deze locatie.

Reactie van BluePoint Antwerpen op deze review:

Beste Olivier,
Hartelijk dank voor deze mooie review. Het is heerlijk te lezen dat jullie van de BBQ genoten hebben.
We hopen jullie binnenkort terug te mogen verwelkomen!

0 likes|
Yasmin De Clippeleer
New|

Ons trouwfeest in Bluepoint was een groot succes!

Op zaterdag 21 mei 2022 gaven we ons trouwfeest in Bluepoint. Onze zoektocht naar een trouwzaal duurde enkele weken maar wij kozen uiteindelijk voor de moderne locatie Bluepoint. Dit was grotendeels te danken aan onze contactpersoon Jona. Zij gaf ons vanaf het eerste moment een goed gevoel. Haar enthousiasme en bereidwilligheid is dan ook de hele voorbereiding van anderhalf jaar lang gebleven.

Ons aperitief en avondmaal namen we op het prachtige dakterras, de receptie in de Brug & Bar met vervolgens het dansfeest in zaal James Cook met aanpalend terras. Alle zalen zijn uitgerust met de nieuwste technische snufjes (een gigantisch ledscherm waar onze namen op kwamen bv.) en beschikken over goede belichting en moderne materialen.

De catering was ook top! (We mochten dit dan ook vooraf allemaal komen proeven.) Het diner bestond uit vier overhe operlijke gangen dat door een vriendelijk en professioneel team geserveerd werd.

De communicatie met Jona verliep altijd zeer vlot. Onze vragen of opmerkingen werden snel beantwoord en er werd steeds naar een goede oplossing gezocht. Wij kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk dit voor ons geweest is. Ook op de dag zelf liep Jona er met een grote glimlach rond om alles in goed banen te leiden. Onze trouw verliep vlekkeloos, wij zijn ontzettend tevreden!

Voor een modern en hedendaags trouwfeest is Bluepoint de ideale locatie: ruime keuze uit verschillende soorten zalen, professioneel team, goede catering, vlotte bereikbaarheid en parkeergelegenheid

Reactie van BluePoint Antwerpen op deze review:

Beste Yasmin en Fédérique,
Het was ons een hele eer om jullie trouwfeest te mogen organiseren. We hebben er samen de mooiste dag van jullie leven van gemaakt!
Jullie kozen inderdaad voor de meest idyllische setting op het dakterras, vervolgens receptie aan onze bar en tot slot het dansfeest in onze James Cook zaal. Het aanpalende terras is ideaal voor diegene die zich ten volle hadden gegeven op de dansvloer, om ook even op adem te kunnen komen en een luchtje te scheppen!
Bedankt voor deze mooie review over onze venue, de catering en ons team! Ons Jona is dan ook echt een topper!

2 likes|
Brigitte Van Dam
Expert|Ingénio|

Zeer klantvriendelijk

We, BNI Chapter Diamant, vergaderen wekelijks bij Bluepoint Antwerpen. Ondanks ht vroege uur dat we bij lekaar komen zijn ze suer behulpzaam en staat alles in orde. We straten om 6u"à en Xavier staat steeds paraat. bedankt

Reactie van BluePoint Antwerpen op deze review:

Beste Brigitte,
Over een productieve ochtend gesproken!
Het is altijd fijn jullie 's ochtends te mogen ontvangen voor een ontbijt.
Bedankt voor deze prettige feedback!

0 likes|
Ilse Casteels
New|Plantyn|

Vlotte service, piekfijn in orde.

Ons avondevent bij Bluepoint Antwerpen verliep vlotjes. We genoten van de aangename service. De communicatie vooraf, de technische ondersteuning en de catering waren piekfijn in orde. Bedankt voor een geslaagd event!

Reactie van BluePoint Antwerpen op deze review:

Beste Ilse, Het is leuk te lezen dat jullie avond vlotjes is verlopen. We doen altijd ons uiterste best om de beste catering, technische ondersteuning en service aan te bieden. Bedankt voor deze fijne feedback over BluePoint Antwerpen! We hopen jullie binnenkort terug te mogen verwelkomen!

0 likes|
Rudi Geerardyn
New|VVOG|

uitreiking Openbaargroen-awards 2021 door VVOG

Voor de uitreiking van de Vlaamse openbaargroen-awards 2021 was deze locatie zeer geschikt vanwege de centrale ligging in Vlaanderen. De verschillende ruimtes (zaal en catering-ruimte) ogen modern en zijn attractief. Al het personeel van Bluepoint is zeer behulpzaam en zorgde samen met ons voor een vlotte organisatie en een feestelijke Finaledag die door de ruim 150 aanwezigen enorm werd gewaardeerd!

Reactie van BluePoint Antwerpen op deze review:

Bedankt Rudi voor jouw review! Het was fijn jullie te mogen verwelkomen in onze venue. Onze eventvenue kleurde voor een dagje nog net iets groener! Het was dan ook zeer leuk te zien hoe jullie gasten trots vertrokken met hun awards! Hopelijk tot binnenkort!

1 like|
Katrien Vermaerke
New|AXXON, Kwaliteit in Kinesitherapie|

Een aanrader!

Ons congres is heel vlot kunnen verlopen dankzij zeer behulpzaam personeel. Zelfs bij de initiële parkeerproblemen is er heel vlot gehandeld. De catering is prima! Zelfs de tafels voor onze sponsors waren op onze vraag helemaal in orde gebracht.
Met veel vertrouwen wensen we zeker nogmaals terug te keren.

Reactie van BluePoint Antwerpen op deze review:

Heel erg bedankt voor deze feedback Katrien! We zijn ontzettend verheugd te horen dat team BluePoint Antwerpen jou de nodige ondersteuning heeft kunnen geven tijdens het congres! We kijken er alvast naar uit jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! 

1 like|
Jan Lemmens
New|GZA Oncologish Centrum|

Personeelsfeest 15/10/2021

Een grote proficiat voor de hele ploeg van Bluepoint Antwerpen. Zowel bij de voorbereidingen als op de avond zelf was er een grote professionaliteit, behulpzaamheid en vriendelijkheid.
De organisatie was perfect, de kwaliteit van de catering zeer goed.
De aanwezigheid van de contract-verantwoordelijke werd enorm geapprecieerd.
Kortom een betrouwbare en kwalitatief hoogstaande organisator.

Reactie van BluePoint Antwerpen op deze review:

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden over het BluePoint Antwerpen team en onze services!
Het doet ons veel plezier te lezen dat u zo tevreden was over uw event en hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen!

1 like|
Sara Bouten
New|Paardensport Vlaanderen|

Bedankingsavond voor onze vrijwilligers was een succes!

Op korte termijn heb ik samen met de mensen van BluePoint Antwerpen een topevenement op poten gezet. Niets was hen te veel gevraagd, ook niet de avond zelf. Alle communicatie verliep heel vlot en ze werken heel oplossingsgericht. Zeer fijne samenwerking!

Reactie van BluePoint Antwerpen op deze review:

Hi Sara!
Super te horen dat alles vlot is verlopen tijdens jullie bedankingsavond! Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze samenwerking en onze dienstverlening. Dat is waarvoor we het doen, onze klanten ontlasten bij de organisatie en ze gelukkig maken! :-)
Tot snel!

1 like|
D'Hoore Elisabeth
New|markant regio Antwerpen|

Alweer superservice!

Als socioculturele vereniging voelen we ons hier steeds welkom! Het team van BluePoint werkt heel professioneel. Er wordt flexibel meegedacht om op een democratische manier een lezing/opleiding te organiseren. De locatie is gemakkelijk bereikbaar, veel parkeergelegenheid. De zaal staat klaar met alle mogelijke voorzieningen, zelfs met een flesje water. Het personeel helpt ons steeds met de glimlach verder.
Wij komen zeker terug!

Reactie van BluePoint Antwerpen op deze review:

Bedankt voor deze leuke review van BluePoint Antwerpen Elisabeth! Altijd een plezier om jullie te mogen verwelkomen!

2 likes|
Noah Feron
New|Voka Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland|

Behulpzaam personeel en uitstekende catering maakten ons evenement op prachtig dakterras zeer geslaagd

Met Voka organiseerden we een netwerkevenement op het prachtige dakterras van BluePoint Antwerpen. Voorafgaand kregen we de kans om de locatie te bezoeken en met het personeel te bespreken hoe we het evenement optimaal kunnen invullen. Hierbij werd rekening gehouden met de setting, geschikte catering, planning. Kortom, alles tot in de puntjes voorbereid zodat het evenement niet meer was dan simpelweg genieten. Het personeel van BluePoint en externe catering is zeer behulpzaam en vriendelijk, ze denken samen met je mee in functie van het thema, de doelgroep en jouw verwachtingen.

Reactie van BluePoint Antwerpen op deze review:

Heel erg bedankt voor deze mooie testimonial over jouw ervaring bij BluePoint Antwerpen Noah!
Zo hoort het te zijn: gewoon genieten tijdens het event zelf en je geen zorgen moeten maken over het verloop! :-) Dat is precies waarvoor we het doen!
Hopelijk mogen we jullie snel opnieuw verwelkomen!

1 like|
Abigaile Denys
New|Grant Thornton|

Altijd een geslaagd event

Voor de 2e keer organiseerden we een event in BluePoint Antwerpen. Er stond heel de dag iemand stand-by voor hulp en zo werd een probleempje met de projector snel opgelost. De cateraar volgde de timing nauw op en de catering zelf was prima in orde. Opnieuw was het een geslaagde dag!

Reactie van BluePoint Antwerpen op deze review:

Heel fijn om te lezen dat jullie weer tevreden waren over BluePoint Antwerpen Abigaile!
Bedankt voor het wederkerende vertrouwen!

1 like|
Aline Verhoeven
New|P&V Verzekeringen|

De perfecte locatie voor een event in Antwerpen.

Een vriendelijke ontvangst en een hele mooie setting. Het eten was zeer lekker, ruim voldoende en de vlotte, hartelijk bediening maakte het geheel compleet.
Een pluspunt is zeker ook de parkeergelegenheid. Een perfecte prijs-kwaliteit verhouding, kortom de ideale plek om een event in de omgeving van Antwerpen te organiseren.

Reactie van BluePoint Antwerpen op deze review:

Bedankt voor het delen van jouw 'BluePoint' ervaring Aline! Het doet het volledige team erg veel plezier te horen dat jullie genoten hebben van jullie bezoek!
Hopelijk tot snel!

1 like|
Sarah Spannenburg
New|Pareto NV|

Locatie voordracht PARETO

Alles is super vlot verlopen. Zeer professioneel en heel veel bijkomende opties (projectie logo, titel en aanduiding). Wij hebben gebruik gemaakt van hun dakterras en waren meer dan tevreden.
Pareto gaat zeker werken met deze locatie op lange termijn.
Julie, bedankt voor de goede opvolging en organisatie.

Reactie van BluePoint Antwerpen op deze review:

Heel fijn te horen dat jullie genoten hebben van jullie 'BluePoint' ervaring Sarah! 😀
Tot snel!

1 like|
Tanja Geeraerts
New|TUC RAIL NV|

Lunchbox

Op het laatste moment een lunchbox voorzien tijdens een digitale meeting met managers.
Bluepoint heeft alles op korte tijd kunnen regelen.
Alles werd zeer professioneel aangepakt en steeds bereikbaar voor bijkomende vragen. Zowel de levering als het eten was tot in de puntjes afgewerkt. Het eten op zich was een fijne delicatesse wat iedereen in de smaak viel.
Kortom fantastisch.

Reactie van BluePoint Antwerpen op deze review:

Bedankt voor deze mooie beoordeling Tanja! Heel fijn te horen dat jullie genoten hebben van de lunch en de service van het BluePoint Antwerpen team!

1 like|
Kim Leysen
Expert|Dyson|

Flexibele en meedenkende one stop shop voor je digitaal event

Het was niet eenvoudig, en toegegeven, er liep wel wat mis op dag 1 van ons livestreaming event. Het strakke budget, bijzonder gevarieerde publiek en de korte voorbereidingstijd hadden daar zeker ook wat mee te maken. Bluepoint heeft zich echter uiterst flexibel opgesteld, dacht in oplossingen en dat vertaalde zich in een dag 2 die al stukken vlotter liep. Als one stop shop leverde ze ons pre-recorded content, live tolken, catering en cadeau's aan huis geleverd (njam!), een webpage die het geheel aan elkaar bond en uitstekende opvolging. Samen hebben we veel geleerd!

0 likes|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Kenmerken BluePoint Antwerpen

Wifi

gratis 

Aantal personen

2 - 500 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

stad (centrum) 

Catering locatie

interne catering 

vaste cateraar(s) 

Faciliteiten

airco 

blackbox 

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten BluePoint Antwerpen

Activiteitsregio's:
Antwerpen | België
Activiteiten:
Vergaderzaal huren in Berchem | Vergaderzaal huren | Feestzaal huren in Berchem | Feestzaal huren | Congreslocatie huren in Berchem | Congreslocatie huren | Evenementenlocatie huren in Berchem | Evenementenlocatie huren
Trefwoorden:
conferentiezalen | feestzaal | zaal verhuur | locatie huren | meetingroom | eventlocatie | zalen | zalen huren | feestzaal antwerpen | seminaries | feestzaal verhuur | seminarie antwerpen | beurslocatie | locatie evenementen | congreszaal | locatie | zalenverhuur | evenementenlocatie in antwerpen | verhuur zalen | verhuur feestzalen | vergaderzaal antwerpen | vergaderzaal | conferentiecentrum | partycentrum | locatie verhuur | locatie in antwerpen | zaal | organiseren evenement | feestzalen | verhuur zaal | evenementlocatie | congres antwerpen | evenementenlocatie | partycentra | zaal huren | evenement antwerpen | locaties | feestzaal huren | feest antwerpen | eventlocatie in antwerpen | feestlocatie | verhuur feestzaal | zaalverhuur | feestruimte | feestzaal in antwerpen | zalen verhuur | verhuur locatie | vergaderlocatie | vergaderzalen | vergaderzalen antwerpen | zalen huren antwerpen | unieke locatie antwerpen | vergaderlocatie antwerpen | feestzalen verhuur | opleidingszaal | event venue | eventruimte | bedrijfsevenement antwerpen | locaties verhuur | locaties huren | feestzalen huren | computerlokaal | opleidingen | verhuur locaties | verhuur zalen antwerpen

Nieuws

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Dit zijn de beste eventbedrijven van 2020

Ontdek de drie BluePoint locaties in 360°

Ontdek de drie BluePoint locaties in 360°

Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

Beste eventbedrijven 2017 volgens... jullie

BLUEPOINT: nieuwe naam voor nieuwe stijl 'business & network centres'

BLUEPOINT: nieuwe naam voor nieuwe stijl 'business & network centres'

7 beste eventbedrijven volgens... jullie

7 beste eventbedrijven volgens... jullie

BluePoint Antwerpen
Wat een jaar!
06 December 2021

We hadden het allemaal graag anders gezien, maar ook in 2021 bleef Covid-19 voor de nodige uitdagingen zorgen.

We werden allemaal geconfronteerd met live meeting- en eventplannen die in het water vielen.

Maar het zorgde er ook voor dat we onze creativiteit, flexibiliteit en zin voor innovatie konden aanspreken.

 

Lees meer

Like Reageer
Kevin Van der Straeten
Leader |eventplanner.net | 06 December 2021

Dikke proficiat met het (opnieuw 😉) behalen van het 'eventplanner.net Certificate of Excellence! 🏆 Een terechte winnaar!

Like | Reply
BluePoint Antwerpen
BluePoint Antwerpen is nu ook de trotse eigenaar van het 'Green Key Internationaal Ecolabel'!
01 February 2021

Wij zijn zeer trots te kunnen aankondigen dat Green Key nu ook BluePoint Antwerpen beloont met het Internatioinale Eco label voor accommodatie, conferentielocaties, attracties en restaurants!


Bekijk de video op ons BluePoint YouTube Kanaal https://bit.ly/2MbMtHp

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer
BluePoint Antwerpen
ISS National Catering Event
28 January 2021

Steeds vaker organiseren bedrijven en event organisatoren virtuele evenementen.

BluePoint, dat al jarenlang actief is in het organiseren van allerlei live evenementen, heef zich nu ook gespecialiseerd in het organiseren van virtuele evenementen. Dankzij talrijke investeringen in technologie blijven de virtuele evenementen voor uw onderneming ook budgetvriendelijk.


Op 28 januari ging er bij BluePoint Antwerpen de livestreaming door van het ISS ...

Lees meer

Like Reageer
BluePoint Antwerpen
Diabetes Herfstsymposium
10 October 2020

Kick-off van het 1ste in coronatijden - georganiseerd door AS Projects.

Voor veel van de sprekers, sponsors en talrijke huisartsen was dit het 1ste live symposium sinds februari: enthousiasme & dankbaarheid ten top!


#coronaproof #live #diabetessymposium

Lees meer

Like Reageer
BluePoint Antwerpen
"Etiquette bij digitaal werken" - Markant regio Mechelen-Turnhout - Markant regio Antwerpen
08 October 2020

"Etiquette bij digitaal werken". Bedankt Griet Deca van Tryangle Happiness and Well-Being at Work om ons en vijftig vrijwilligers een stappenplan naar digitaal comfort te geven. Het was interactief en boeiend! Echt een academie die toepasbaar is als vrijwilliger bij Markant vzw en in al je andere rollen.

Lees meer

Like Reageer
BluePoint Antwerpen
Hier is een glimp van hoe een live streaming-evenement bij BluePoint wordt georganiseerd!
23 September 2020

Afgelopen dinsdag waren we vereerd om het livestreaming-evenement van Essenscia en Lineas te hosten, met de steun van Eyes-Up. Bedankt voor uw vertrouwen in BluePoint! Wilt u uw evenement ook live streamen naar uw doelgroep? Neem contact op met onze BluePoint-experts die u graag bij elke stap ondersteunen! Meer info: https://bit.ly/35EiiAc Contacteer ons: https://bit.ly/32sC2VC

Lees meer

bekijk origineel

Like Reageer