Als uw feest FEEST moet zijn, ben je aan het juiste adres. U wordt professioneel verder geholpen en uw genodigden gaan tevreden naar huis. Daar staat 32 jaar muziekervaring garant voor.

 

Meer informatie en reacties van tevreden klanten vind je terug op mijn website.

30 reviews over DJ Patrice - 10/10

Johan Olbrechts
Expert|

Top dj

16jaar geleden beleefden wij de dag van ons leven: DJ Patrice draaide op ons huwelijksfeest! ? Dankzij hem stond de dansvloer de hele avond én nacht altijd vol! Nog steeds worden we jaarlijks aangesproken over dat top feest! Patrice voelt zijn publiek perfect aan. Hij luistert naar je wensen en geeft je raad indien nodig. Wij tellen alvast af naar 2024. Dan vieren we het 20 jarig jubileum van dat fantastisch feest (oh ja, en ook onze 20jarige huwelijksverjaardag ?)! Met DJ Patrice uiteraard!!!

Like0 likes
Wim Huyghe
New|Antverpia VUB|

Beste DJ op de VUB - Back to the 90s TD

DJ Patrice is niet alleen een ster achter de DJ booth maar ook ernaast. Hij is een zeer spontane, vriendelijke man die elk feestje op gang kan trappen! Van de Rupelstreek naar Brussel komen voor een studentenfuif, hij doet het, hij maakt het! De beste DJ die we op de VUB hebben gehad! Hopelijk zien we elkaar snel op het volgende feestje of TD terug!

Like0 likes
Hans Vanrompay
New|

Een woord: Top

Dj Patrice kan als geen ander de dansvloer een hele avond vullen. Hij draait muziek van de jaren 70 tot nu en voel prima aan waar het publiek zin in heeft. Toegankelijk voor iedereen!

Like0 likes
Kenny De Weerdt
New|Lucky Pack|

Trouwfeest Partner in crime

Als voormalige collega's van Patrice in de eventwereld wisten we uiteraard wat we als koppel konden verwachten. Dat vertrouwen is helemaal tot uiting gekomen tijdens ons huwelijksfeest op 7 september van dit jaar. We hadden de wens dat het een party ging zijn en dat is het ook geworden! Bij deze; bedankt Patrice voor alle hulp tijdens het ombouwen van de zaal, maar vooral voor de geweldige muziek en super ambiance !!! Groeten, Kenny & Tamara

Like0 likes
David De Smet
New|

Party Time

Patrice, we hadden je via deze weg graag nog eens bedankt. Het was leuk om van onze gasten meerdere complimenten over de muziek en de DJ te krijgen. Het was een topavond, we houden je in ons achterhoofd voor de volgende gelegenheid.
David & Melissa

Like0 likes
Werner Franck
New|

Huwelijk Ellen en Werner

Vanaf seconde 1 tot het einde was het perfect. Van de rustige achtergrondmuziek buiten tot de openingsdans tot een zot uurtje op het einde was alles perfect getimed. Veel goeie muziek, en voor verzoekjes was er altijd plek. En wij hebben niet de gemakkelijkste groep als het op muziek aankomt, maar de dansvloer stond altijd vol. Een dikke aanrader voor je feest!! Bedankt Patrice

Like0 likes
Niel Van Gucht
New|

Trouwfeest Niel en Kim 20 juli 2019

Dag Patrice
Via deze weg willen we je graag bedanken om van ons trouwfeest mee een onvergetelijke dag te maken!
Je speelde muziek van bij de receptie tot het einde. Je voelde de gasten perfect aan!
Aan alle mensen die twijfelen over Patrice zijn kunnen, niet doen!
We zijn een koppel van rond de 30 jaar en hadden gasten uitgenodigd van alle leeftijden. Iedereen heeft gedanst, van begin tot einde stond de dansvloer VOL! Patrice heeft alles in huis (zelfs een Bandana als de sfeer echt goed zit!)
Ook afspraken werden tot in de puntjes nagekomen. Wij doen in de toekomst zeker nog beroep op DJ Patrice
Tot binnenkort! Niel en Kim

Like0 likes
Christophe Severijns
New|

Wat een knalfeest!

Wij hebben voor ons trouwfeest beroep gedaan op de Dj-kunsten van Patrice, en daar heeft hij een waanzinnig knalfeest van gemaakt!
Van de eerste schijf tot de laatste, Dj Patrice had iedereen mee, jong & oud, dansers en zelfs de niet-dansers.
Zijn mooie licht- en geluidsinstallatie heeft de hele zaal omgetoverd tot een prachtige locatie voor ons dansfeest.
Ook tijdens het diner heeft Patrice de achtergrondmuziek netjes verzorgd. Hij is een hele dag in de weer geweest om er voor ons een fantastisch feest van te maken. Wij kunnen Dj Patrice alleen maar aanraden voor iedereen die er een stevig feest van wil maken!

Like0 likes
Anneleen Berghs
New|

Top!

Dj Patrick is heel goed in wat hij doet! Tijdens ons trouwfeest is de dansvloer heel de avond gevuld geweest van begin tot einde. Iedereen heeft zich geamuseerd.
Een echte aanrader!

Like0 likes
Wouter De loose
New|Green Works|

DJ Patrice op onze trouw

Wij hebben de goede keuze gemaakt om DJ Patrice te vragen om te komen draaien op ons trouwfeest.
Het was super!!!
Vanaf het eerste contact tot het feest en zelfs er na was het contract super goed.
Hij kwam voor het trouwfeest op gesprek om te vragen wat we zeker wel wouden horen en wat zeker niet.
Dit was voor ons zeer belangrijk omdat zowel ik als mijn vrouw graag andere muziek hebben.
Hij heeft dit alles samengevoegd tot de perfecte combinatie.
95% van onze genodigde (140man)
Stront ook de hele avond te ???? feesten.
Onze trouw was Leede door DJ Patrice een groot succes
Gewoon een super feest!!!

Like0 likes
hendrik de turck
New|geen|

KNALfeest

DJ Patrice was onze DJ op ons 10-jarig huwelijksjubileum. Van 18u tot 21u warmde hij onze feesttent op met heerlijke summervibes als achtergrond voor onze walking dinner. Van 21u tot 1u deed hij de tent helemaal ontploffen en zorgde hij ervoor dat in een mum van tijd de dansvloer vol stond. Aangezien ons feest buiten was, sloten we af om 1u. Veel te vroeg jammergenoeg maar Patrice zorgde ervoor dat iedereen nog eens alles gaf bij het laatste nummer en met een big smile huiswaarts ging!
Aangenaam om op voorhand alles eens door te lopen waardoor je op de avond zorgeloos kunt feesten en genieten! Tiptop en professioneel! Bedankt!!!

Reactie van DJ Patrice op deze review:

Bedankt voor de lovende woorden. Can't stop the feeling ;-)

Like0 likes
Jolien Mol
New|

Top trouwfeest

Wat hebben we genoten van hoe DJ Patrice zijn muziek draaide.
Vol lof kwamen onze gasten ons melden dat ze het een top DJ vonden.
Onze dansvloer stond steeds vol en elk verzoekje dat er aangevraagd is is ook gespeeld geweest.

Like0 likes
Shana Van Noten
New|

Top dj voor ieders wat wils

Topper van jewelste. Patrice is super professioneel, heeft alles zelf van installatie. Hij heeft alles van begin tot einde in goede banen geleid, heeft ons ook tips gegeven. We konden geen betere dj hebben voor onze trouw. Da gasten hebben dan ook enkel maar complimenten gegeven!

Like0 likes
Mats Polfliet
New|

Top trouwfeest!

Van begin tot einde wist DJ Patrice perfect wat onze genodigden wouden horen en de dansvloer stond de hele tijd bomvol! Hij gebruikt top professioneel materiaal en biedt een goede samenwerking! *****

Like0 likes
Lyn Bruyndonckx
New|

Knal van een trouwfeest

Spetterend trouwfeest, vanaf het begin van de avond tot het einde!
Dansvloer is nooit leeg geweest
Niets anders dan lof over de muziek!

Like0 likes
Ivan Janssens
New|

Super party

Een super verjaardags/jubileum party!
Niet in het minst door de super music master! Het duurde maar een half uurtje om de ambiance er in te brengen. Vanaf dan was het bingo bingo!
Dit doen we nog een keer!!!!!

Like0 likes
Celine Moortgat
New|

Super ambiance

Een goede DJ zoeken voor ons trouwfeest leek geen makkelijke opdracht, maar dankzij de reviews van Patrice konden we toch een keuze maken. Patrice stelde ons onmiddellijk op ons gemak en voelde goed aan wat we graag wouden op ons feest. Hij was onmiddellijk bereid om ons te helpen in het begeleiden van een salsa initiatie en ook nadien was het een schitterend feestje. De verzoekstrookjes vielen zeker in de smaak. We willen Patrice aan iedereen aanbevelen voor een schitterend feest waarbij jong en oud op de dansvloer staan! Bedankt om er zo een leuke avond van te maken Patrice!

Like0 likes
Peter Aertssen
New|

Trouwfeest Peter & Christine 26/10/2018.

We (ik) kende de kwaliteiten van DJ Patrice al, vanop een gewoon feestje, maar ONS trouwfeest... dat was toch wel héél even afwachten... (grapje hé).. ;-).
Heel de avond volk op de dansvloer en bij momenten stampvol, dan durf ik te spreken van een geslaagd feestje... :-D.
SUPERCONTENT dat we voor jou hebben gekozen Patrice, en bedankt om er een geslaagd trouwfeest van te maken.
Dus… als ze ons nog eens zouden vragen, we een goeie DJ kennen, dan is Patrice "The man" !!!
Doe zo verder, en feest ze... !!! Peter & Christine.

Like0 likes
Tom Pauwels
Expert|Feestloket|

Top DJ

Met Patrice op je Event is het altijd feest

Like0 likes
annelies cornelis
New|

toptrouwfeest

Onze droom is werkelijkheid geworden: iedereen op de dansvloer tijdens ons trouwfeest, niemand zat nog op de stoelen! Patrice moest zelfs zijn dj-tafel tegenhouden, zo fel werd er gedanst!
Patrice voelt zijn publiek ongelooflijk goed aan. Afwisselende muziek voor jong en oud. Ook de verzoeknummers die je mag aanvragen, had een groot succes. Een echte aanrader voor een topdansfeest!

Like0 likes
Mike Schuurmans
New|

Eén woord: TOP!!!!

Wat een ongelofelijke avond was dat! de grootste angst van huwelijksfeest is een lege dansvloer. Met Patrice is dat gewoon onmogelijk! de dansvloer stond altijd vol! op de juiste moment de juiste plaats opleggen, dat is een kunst. Een kunst die hij gewoon super goed beheert! Alle genodigden waren laaiend enthousiast! Dit was gewoon het feestje van het jaar!
In een paar woorden zouden wij zeggen: professioneel, sympathiek, goedlachs, enthousiast, gewoon TOP!

Like0 likes
Nathalie Claessen
New|

Top DJ die zorgt voor top feestje

DJ Patrice staat bij ons in de buurt als een top DJ. En dit is ook een feit. Hij maakte van onze trouw, in festivalstijl, een knaller.
Vanaf de eerste mail dat we ontvingen van hem was het duidelijk dat hij met heel veel plezier draait en alles zal doen om het feest te doen slagen naar jou zin.

Like0 likes
Jonathan De Smet
New|

Top DJ voor jong en oud!

Ondertussen reeds 2x dj Patrice gereserveerd voor een avondfeest.
De eerste maal heeft hij van mijn trouwfeest de beste avond van mijn leven gemaakt. Zijn muziekkeuze is gericht op het doelpubliek waardoor er steeds veel volk op de dansvloer stond. 3 jaar later spreken vrienden mij nog steeds aan over deze leuke avond.
De tweede maal heeft dj Patrice gedraaid op een personeelsfeest onder leerkrachten. Ook bij deze gedifferentieerde groep van mensen kon zijn muziekkeuze bekoren. Collega's van alle leeftijden hebben de benen van onder hun lijf gedanst.
Voor een onvergetelijke avond zit je goed bij dj Patrice.

Like0 likes
Bert Ielegems
New|

Meer dan geslaagd verjaardagsfeest!

DJ Patrice verzorgde het geluid en het licht op mijn verjaardagsfeest. Top muziek voor alle leeftijden, knappe belichting, zeer professionele installatie. Veel goede reacties gekregen van de aanwezige gasten. Hij werkt met briefjes om verzoeknummers aan te vragen, daar werd gretig gebruik van gemaakt. Om goede afspraken te maken, komt hij enkele weken voor het feest bij je thuis langs om al je wensen door te nemen. En hij hield met alles perfect rekening.
TOPDJ!!!

Like0 likes
kristine laenen-coussée
New|

DJ PATRICE IS DE MAX !!!

Beste Patrice, jij hebt van onze fuif voor onze 50e verjaardag 9/12/2017 een TOPPER gemaakt ! Niets dan goede commentaren. Vlot overgaand van muziek zowel voor jong als oud ... top installatie en belichting ... verzoeknummertjes werden massaal ingediend (waar Patrice zèlf voor de verzoekstrookjes + balpen zorgde) ... Meteen ambiance verzekerd !!
Waw !! Dj Patrice voelt het publiek meteen heel goed aan. Zeker voor herhaling vatbaar ! Ieder heeft zich super geamuseerd. thx Kristine

Like0 likes
Herwig AERTBELIËN
New|1964|

In één woord Patrice is een TOP DJ :-) :-) :-)

Al van bij de voorbereiding van ons dansfeest (Huwelijksfeest) voel je aan dat de klik er is.
Patrice neemt ruim de tijd bij een vooraf gepland huisbezoek en neemt alles door. Hij werkt graag met verzoeknummers die de gasten kunnen aanvragen. Geeft tips en denkt aan eventuele aanwezige jarigen enz…
Patrice geeft een geruststellend gevoel… geen stress … “ALLES KOMT GOED…”
De garantie op een geslaagd dansfeest met genodigden van verschillende leeftijden is hij na gekomen.
De dansvloer heeft heel de avond en nacht vol gestaan. Hij slaagde er in om muziek te brengen dat gasten van alle leeftijden samen stonden op de dansvloer en zich volledig hebben kunnen laten gaan.
Zijn muziekstijl smaakte… iedereen was in dansmodus !!!
Bij onze genodigden was zelf een DJ die alleen lovende woorden had over DJ Patrice. Chapeau !
Hij heeft ons een dansfeest bezorgd om nooit te vergeten.
Via deze weg nogmaals dank…
DJ Patrice is een aanbeveling als je een echt dansfeest voor ogen hebt.
Herwig & Lutgard
Aertbeliën - Delagrange
Boom

Like0 likes
Silke Raes
New|

Topfeest!

Beste Patrice, bedankt om er mede een topfeest van te maken! De muziek was in 1 woord; af! De dansvloer stond de hele avond vol; zowel jong als oud kwam aan zijn trekken! We genieten nog steeds na. Vele groetjes en dikke merci, Thomas en Silke

Like0 likes
Caro Huyghe
New|

Trouwfeest

Hej Patrice,
Ons trouwfeest was echt af dankzij jou!
Van begin tot eind stond de dansvloer vol. Er werden liedjes gedraaid voor jong en oud. Ook erg leuk dat de gasten op de moment zelf plaatjes konden aanvragen. Dikke merci!
Caro&David

Like0 likes
Glenn Mattys
New|

Top wedding party!

Hej Patrice,
Bedankt om onze dansvloer, tijdens de avondfeest van ons huwelijk, steeds vol te houden met dansende gasten! Ook bedankt om zo flexibel met de last minute acts om te springen. Alles heeft ervoor gezorgd dat ons huwelijksfeest een succes is geworden.
Thanks,
Audrey & Glenn

Like0 likes
Werner De Ridder
New|

Fantastisch feestje ter gelegenheid van ons 25j huwelijk

Hoi Patrice, klasse hoe je de ambiance op ons 25j huwelijksfeest mee hebt verzorgd. Prima voorbereiding ook om ons vooraf te bezoeken en te bekijken hoe we de opbouw van het feest zagen en wat onze muziekwensen waren. Het was voor onszelf een echte topavond en een fuif zoals we in gedachten hadden. Meerdere positieve commentaren gekregen, iedereen aan het dansen op zowat alle muziek! Dik in orde. Merci!

Like1 like

Kenmerken DJ Patrice

Muziekgenre DJ

Trouwfeest 

All-around 

Activiteiten DJ Patrice

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Belgium
Activiteiten:
DJ - diskjockeys
Trefwoorden:
discobar | diskjockeys | bedrijfsfeest | trouwfeest dj | discjockey | huwelijk dj | dj | trouwfeest diskjockey | deejay | deejays | huwelijksfeest | dj antwerpen | antwerpen | jaren 90 | party | verjaardagsfeest | ambiance | rock | jaren 80 | fuif | disco | diskjockey antwerpen | professioneel dj | oost vlaanderen | swings | jive | disc-jockeys | allround | hedendaagse muziek | new wave | ervaring | vlaams brabant