Internationale distributeursmeeting trekt naar Antwerpen

Internationale distributeursmeeting trekt naar Antwerpen

Twee jaar na de 'Feria Europea' in het schilderachtige Bilbao bracht Dazzle Events voor Copagro de internationale leden van de internationale cooperatieve 'Euro Espace Color' in Antwerpen samen.

 

In Antwerpen stelden 75 standhouders de nieuwste trends in de sector voor aan een 280-tal Frans, Belgische, Spaanse en Nederlandse professionals uit de paint & non-paint industrie. Dit internationale publiek kreeg een warm onthaal. Wouter Maenhaut legt uit: "Een goed contact begint op de luchthaven. We zorgden voor een gepaste verwelkoming, met begeleiding in de juiste taal. We regelden shuttles van en naar Zaventem."

 

Antwerpse gastvrijheid

Dazzle Events steunde Copagro in de rol van ambassadeur voor de Sinjorenstad. Voor Dazzle Events betekent gastvrijheid de lokale cultuur en specialiteiten overbrengen aan de gasten. Bij de check-in in het Crowne Plaza Hotel, kreeg iedereen een goodie bag met een specialiteit uit de deelnemende landen, zoals Spaanse wijn, Franse Champagne, Antwerpse handjes en Nederlandse tulpenbollen.

 

Het weekendprogramma werd met evenveel zorg samengesteld. Na een welkomstcocktail in het hotel volgde een gezellig bootdiner op de Schelde met rondvaart tot aan de site van Copagro in Temse. Daarna voeren we doorheen de Antwerpse haven, met uitleg van de kapitein.

 

Een stralende zondag

Ook 's anderendaags beleefden de bezoekers Antwerpen langs de waterkant. Zondag begon met een gegidst bezoek aan het imposante MAS, waar de tentoonstelling Wereldstad/Wereldhaven liep. In een stralende lentezon was het aangenaam lunchen op de BadBoot.

 

Een deel van de gasten koos na de middag voor een chocoladeroute door het stadscentrum. Chocolatiers verschaften uitleg bij hun vakmanschap, en er was uiteraard gelegenheid om hun lekkernijen te proeven. Een alternatieve bier- en diamantwandeling kwam langs gezellige stadscafés en de Joodse wijk. Ook hier werd de degustatie van het typisch Antwerpse Seefbier niet overgeslagen.

 

's Avonds volgde een typisch Belgisch galadiner in de Horta Art Nouveau-zaal, gebouwd met elementen uit het voormalige Volkshuis in Brussel, een echte eye-catcher en ideale setting om het internationale gezelschap te ontvangen. Het diner werd opgefleurd door een goochelaar en mimespeler, waarna een DJ het feest overnam.

 

 

Een gestroomlijnde beurs, een tevreden klant

Na deze intense 2-daagse incentive volgde een ééndaagse vakbeurs in Antwerp Expo, gevolgd door een Algemene Vergadering in het Crowne Plaza Hotel. De laatste dag konden de Spaanse en Franse genodigden een bedrijfsbezoek aan Copagro bijwonen. Dazzle Events stond in voor de totaalorganisatie van het gehele incentive programma én van de internationale vakbeurs.

 

Jodie De Rechter van Copagro getuigt: "Vier dagen lang was het team van Dazzle Events voortdurend beschikbaar. We werkten samen met Elisa, Isabelle, Thijs en Wouter. Het hele team is professioneel, jong en dynamisch. Dat is heel aangenaam. Dazzle Events gaf kleur aan deze vierdaagse."

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Gastvrije events? Denk ook aan digitale toegankelijkheid

Gastvrije events? Denk ook aan digitale toegankelijkheid

Event organiseren: uit deze 6 doelstellingen kun je kiezen

Event organiseren: uit deze 6 doelstellingen kun je kiezen

Push To Talk en MediaMixer fuseren

Push To Talk en MediaMixer fuseren

Advertenties