Nieuwe eventruimte in Nekkerhal - Brussels North Mechelen

Nieuwe eventruimte in Nekkerhal - Brussels North Mechelen

De voorbije maanden is er in de Nekkerhal in Mechelen hard gewerkt. Alle veranderingen en optimalisaties aan de locatie gebeuren in het kader van de positionering van de Nekkerhal als multi-format eventlocatie.

 

Zo is de herinrichting van beide inkomzones en alle sanitaire blokken maar het begin van vele nieuwigheden. Artexis Easyfairs, uitbater van de eventlocatie, zet meer en meer in op evenementen, conventies en conferenties - al dan niet gelinkt aan beurzen - om de bezoekersbeleving te verhogen. "Onze huidige infrastructuur leent zich perfect voor kleine & grote evenementen. Met de Nekkerbox voegen we daar een nieuwe multifunctionele ruimte aan toe."

 

De Nekkerbox is een budgetvriendelijke en instapklare box, voorzien van de noodzakelijke basisstructuur. Het biedt jou als organisator voldoende creatieve vrijheid en is standaard uitgerust met bewegend sfeerlicht, moduleerbare wanden, basis podiumlicht en basis geluidset.

 

De indeling van de Nekkerbox bestaat standaard uit een inkom, vestiaire, ontvangst & receptie box, event box met podium & projectiescherm en uiteraard plaats voor de cateraar. De Nekkerbox heeft een totale oppervlakte van 2.312 m² en biedt een capaciteit van minimum 150 en maximum 1.200 personen.

 

De centrale ligging van de Nekkerhal, en dus ook de Nekkerbox, maakt van deze locatie één van de meest toegankelijke in België. Eenvoudig te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. De parking voor de deur biedt plaats aan 2.500 wagens. Bovendien is het historische en culturele centrum van de Stad Mechelen vlakbij.

 

Ontdek meer over de mogelijkheden van de Nekkerbox en surf naar:

www.nekkerhalbrusselsnorth.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties