Ontdek Nekkerhal - Brussels North in 360°

Ontdek Nekkerhal - Brussels North in 360°

Vanaf vandaag kan je virtueel rondwandelen in Nekkerhal - Brussels North. Je wordt persoonlijk verwelkomd door de Head Of Venues Belgium, hij nodigt je van harte uit om de multifunctionele locatie zelf te ontdekken.

 

Met deze rondleiding geeft Easyfairs iedereen toegang tot haar unieke locatie. Je wordt bovendien getrakteerd op tal van leuke extra's. Zo kan je switchen tussen een lege hal, in opstelling en per sectie. Ook kom je in elke ruimte meer te weten door de handige pop up informatieblokjes of kan je kijken naar een filmpje waarin je nog meer te weten komt over de hal.

 

Neem daarnaast zeker een kijkje binnen in de Nekkerbox, de instapklare blackbox, waar je ruimte hebt voor zowel grote als kleine evenementen. Hij is aangekleed met kwalitatieve Molton wanddoeken en beschikt over stockage ruimte rondom de blackbox.

 

 Start virtuele rondleiding

 

 

Uniek in Europa

Nekkerhal - Brussels North beschikt over een enorm vrije oppervlakte van 18 424 m², zonder beperkingen door steunpilaren of muren. Flexibiliteitis de grote troef hier, de ruimte kan volledig naar wens ingedeeld en aangekleed worden. In de hal is er voldoende plaats voor beurzen, congressen, modeshows, bedrijfsevenementen, ...

 

Wees welkom in Mechelen! Deze stad is uitstekend bereikbaar vanuit het buitenland en is uitgegroeid tot dé MICE locatie in België. Nekkerhal- Brussels North bevindt zich dan ook op 5 minuten van het Mechelse standscentrum en is vlot bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer.

 

Geniet van je virtuele wandeling! Heb je nadien de smaak te pakken? Geef Easyfairs een seintje via sales@easyfairs.com, en wie weet organiseer jij binnenkort jouw event in Nekkerhal - Brussels North!

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe zorg je ervoor dat je gasten de nieuwe regels volgen op je evenement

Hoe zorg je ervoor dat je gasten de nieuwe regels volgen op je evenement

6x waarom fysieke evenementen onvervangbaar zijn

6x waarom fysieke evenementen onvervangbaar zijn

Top event & wedding influencers om te volgen op Instagram

Top event & wedding influencers om te volgen op Instagram

Advertenties