5.200 bezoekers op 19e editie Festivak

5.200 bezoekers op 19e editie Festivak

OGZ, organisator van Festivak, kijkt terug op een succesvolle 19e editie van de vakbeurs voor publieksevenementen in de Jaarbeurs Utrecht. De beursvloer was volledig uitverkocht en meer dan 200 leveranciers toonden er hun producten en/of diensten.

 

Ruim 5.200 bezoekers hebben Festivak bezocht. Ze lieten zich er informeren over uiteenlopende zaken zoals podia, AV techniek, LED screens, wifi op locatie, crowd management, verhuur van sanitaire voorzieningen, decor ontwerp, entertainment, ... Dit jaar kreeg Festivak een centraal thema mee: 'Technologie & Beleving'. Zowel op de beursvloer als tijdens het inhoudelijke programma werd hier aandacht aan besteed. 

 

Ook het studentenprogramma in samenwerking met Y-Live (powered by CLC-VECTA) op 26 november was een succes. Studenten konden zich hiervoor apart aanmelden en werden vanaf 15.00 uur toegelaten tot de beursvloer. Robert de Vries van Quality Bookings vertelde hoe hij aankijkt tegen ondernemen binnen de evenementenbranche en gaf tips & tricks aan de studenten. Na zijn inleiding gaven 10 jonge ondernemers aan waar zij kansen zagen liggen binnen de evenementenbranche en lichtten in een korte pitch hun innovatieve producten en diensten toe.  

 

20e jubileum editie in 2016

Festivak vindt om en om plaats in Nederland en België. En de aankomende editie zal dan ook in België plaatsvinden. De organisatie viert vol trots de 20e jubileum editie van Festivak en dit is reden voor een feestje! In de loop van de jaren is dit event uitgegroeid tot dé vakbeurs voor de evenementenbranche. Omdat het aantal exposanten sterk is toegenomen gaat de beurs in België voortaan door op een nieuwe locatie. Festivak België zal plaatsvinden op 9 en 10 november 2016 in de Nekkerhal in Mechelen. En net als alle andere jaren zal de toegang voor bezoekers GRATIS  zijn. Bezoek alvast de website voor een voorproefje van de Belgische editie.  

www.festivak.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures