Security Evenementen

Op zoek naar 'security evenementen'? In onze database vind je alle leveranciers die security evenementen aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'security evenementen'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

R & T Security

R & T Security

Schrijf review Munkzwalm

R&T Security bvba bewakingsonderneming vergunning Min Binn Zaken 16.1136.12. Met onze ervaring staat een doordachte aanpak als één van de sleutelelementen voor een vlekkeloze samenwerking.

Key4ce Security

Key4ce Security

85 reviews Deinze

Als organisator wilt u dat uw beurs, fuif, festival of ander event vlekkeloos verloopt. Veiligheid van de bezoekers en/of deelnemers is daarbij een essentiële voorwaarde.

Securipro

Securipro

Schrijf review Zonhoven

Gespecialiseerd in evenementen beveiliging.

The Safe Group

The Safe Group

Schrijf review Hasselt

Uw gids voor eventtechnologie en meer.

No Photo Available

To B-seen bvba

Schrijf review Mechelen

Geen enkel event kan zich op vlak van veiligheid risico’s veroorloven. Daarom verleent To B-seen al meer dan 15 jaar professioneel veiligheidsadvies en -ondersteuning voor de media- en eventsector. Wij beveiligen onder meer events door een grondige risico

Alcoline

Alcoline

Schrijf review Essen

Organiseer je een event waar alcohol gedronken wordt? Wil je de gasten (op ludieke wijze) testen of wil je zelf de politiecontroles voor zijn? Wij leveren diverse soorten alcoholtesters. Ook te huur.

No Photo Available

HumanLabel

Schrijf review Mol

Bij HumanLabel draait alles om het labellen van mensen en het indelen in groepen. Wie zijn bezoekers, wie is VIP of artiest? Ons hele gamma staat in functie van deze behoeften.

No Photo Available

Lockerman

Schrijf review Deurne

Op zoek naar lockers die u kunt huren? Wij verhuren lockers op locatie. U kunt lockers huren per dag, week of maand en in aantallen vanaf 24 vakken tot 2500 vakken. Wij bieden lockers aan in verschillende varianten.

360 Solutions Risk & Safety

360 Solutions Risk & Safety

Schrijf review Aarschot

360 Solutions is uw veiligheidspartner bij uitstek. Wij bieden uitgebreid veiligheidsadvies, opleidingen en operationele veiligheidsondersteuning om van uw event of bedrijfssite een veilige omgeving te maken.

VestaGuard Security

VestaGuard Security

Schrijf review Izegem

Carat Security beschermt bedrijfseigendommen en creëert een veilige werkomgeving. Missie Carat Security beschermt bedrijfseigendommen en creëert een veilige werkomgeving.

Vision Security bv

Vision Security bv

Schrijf review Leuven

Vision Security is een vergunde bewakingsonderneming gevestigd in Leuven.

TowerEye - DNCS bvba

TowerEye - DNCS bvba

Schrijf review Gierle

Onder het motto 'always light and safety' stellen we u onze TowerEye voor. Een krachtige mobiele licht en camera mast, uitgerust met professionele draadloze netwerktechnologie. Een mast inzetbaar op eender welke locatie en overal via internet toegankelijk

Mundo Security

Mundo Security

Schrijf review Brugge

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die de veiligheid van jouw evenement waarborgt? Zoek niet verder! Mundo Security staat klaar om jouw festival, fuif en evenement te beveiligen en een zorgeloze ervaring voor iedereen te garanderen.

ABsolution Security

ABsolution Security

Schrijf review Westerlo

ABsolution Security België is een vergunde bewakingsonderneming en is onderdeel van de ABsolution Security Group met vestigingen in o.a Nederland, Letland, Bulgarije, Polen, ...

No Photo Available

Eleven3

Schrijf review Brussel

Onze creatieve concepten zijn ontworpen om rekening te houden met alle wensen van de klant.

No Photo Available

M.E.S.S. Security bvba

Schrijf review Mol

MESS-SECURITY is gespecialiseerd in de beveiliging van fuiven en evenementen.

No Photo Available

C&D Security Support

Schrijf review Zoetermeer

C&D Security Support is een kleinschalig flexibel no-nonsense bedrijf wat denkt in oplossingen, niet in problemen. Wij hebben het professionaliseringsproces van de markt doorstaan en hebben expertise binnen een breed spectrum van beveiligingsdiensten.

No Photo Available

S2N bv

Schrijf review Rotterdam

Wilt u uw evenement, voorstelling of bedrijf beveiligen? Onze professionals nemen u die zorg graag uit handen. Wij leiden uw medewerkers tot hoog niveau op en kunnen zelfs de gehele inrichting van de veiligheid binnen uw organisatie verzorgen.

No Photo Available

Het Twickelerveld Speurhonden service

Schrijf review Almere

Het Twickelerveld levert wereld wijd speurhonden diensten, voor (semi)overheid, bedrijven en particulieren. We verzorgen de inzet van drugshonden, explosieven speurhonden en bewakingshonden.

No Photo Available

Team Service Security

Schrijf review Ruddervoorde

Team Service Security, uw partner voor professionele bewakingsdiensten. 

No Photo Available

On Site Rental nv

Schrijf review Rumst

Verhuur dranghekken, hekken, ... voor evenementen en festivals.

No Photo Available

Icarus Event Control

Schrijf review Lummen

Evenement-beveiliging

No Photo Available

SAT Security Assistant Team bvba

Schrijf review Aarschot

No Photo Available

Scorpions Security Belgium

Schrijf review Kapellen

Daar de meeste (sport)evenementen, popconcerten of beurzen grote publiekstrekkers zijn, hetgeen het risico op onregelmatigheden enorm verhoogt, is het aangewezen de securitytaken in handen te geven van professionals.

Meer resultaten wereldwijd

Eventcamping

Eventcamping

Schrijf review Grou

EventCamping is een full service specialist op het gebied van het faciliteren en creëren van tijdelijke campings.

Disseldorp Techniek

Disseldorp Techniek

Schrijf review Rijswijk

Portofoons huren of kopen voor uw event doet u bij Disseldorp Techniek. Portofoons zijn de oplossing om uw evenement feilloos te laten verlopen.

Eventsafe kluisjes verhuur

Eventsafe kluisjes verhuur

Schrijf review Erp

Eventsafe, je spullen in veilige handen. Eventsafe is gespecialiseerd in het verhuren /exploiteren van kluisjes op in- & outdoor evenementen, zoals festivals, dance- en bedrijfsfeesten, congressen en beurzen.

Fortas Beveiliging / Intergarde

Fortas Beveiliging / Intergarde

Schrijf review Maastricht

Sinds de bundeling van de activiteiten van Intergarde en Nimo Security Groep op het gebied van mobiele surveillance en evenementenbeveiliging is Fortas de grootste beveiligingsorganisatie van Zuidoost Nederland.

Ruud Verschoor Verhuur bv

Ruud Verschoor Verhuur bv

Schrijf review Hellevoetsluis

Ruud Verschoor verhuur bv heeft in de specifieke wereld van de evenementen een vooraanstaande plaats verworven. Wanneer het gaat om afzettingen in de meest uitgebreide zin des woords, valt bijna altijd als vanzelfsprekend de naam Ruud Verschoor.

Production Brothers

Production Brothers

Schrijf review Hengelo

Production Brothers is specialist in het maken, verhuren en plaatsen van bewegwijzeringsborden (signage) op en rond evenementen.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.5/10. Gebaseerd op 85 reviews over bedrijven in de categorie 'security evenementen'.

Key4ce Security

Key4ce Security

Beveiliging chiro fuif

|Yasmine De Pauw (Chiro zwalm)|09/05/2023

Door de beveiliging van key4ce is de avond vlot en veilig verlopen.

Key4ce Security

Key4ce Security

Security op Kosmik: The Comeback

|Ruben De Rycke (Kosmik Events)|27/03/2023

1 voor 1 een krak in hun vak!
Wij hebben 2 agenten ingeschakeld voor de bewaking van onze derde Drum and Bass feest en ik kan enkel vol lof over Key4ce praten! Kunnen met eender welke situatie heel professioneel omgaan. Rapporteren naar de organisatie doen ze heel regelmatig tijdens het evenement zodat men zeker over alles op de hoogte is.
Zeker een aanrader !

Key4ce Security

Key4ce Security

Bewaking Lustrum Night VTK

|Charles Creton (VTK Gent)|20/03/2023

Correcte en vriendelijke bewakingscrew. Uitstekende service!

Key4ce Security

Key4ce Security

Topservice!

|Fanny Normandie (ReboundX)|14/02/2023

Alles is perfect verlopen dankzij jullie goede service. Correcte afspraken, flexibel door de avond en zelfs tijdens de stressmomentjes (die er bij aanvang toch wel zijn) waren de veiligheidsagenten er om ons gerust te stellen waarvoor oprechte dank. 🙏

Security Evenementen

Op zoek naar 'security evenementen' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan kunnen wij jou helpen. Op onze website vind je niet minder dan 42 bedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je graag bij de zorgeloze organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Security evenementen: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor security evenementen in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kunt selecteren. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als security evenementen, event security, evenementen security, evenementensecurity, eventsecurity, security, security events, security eindhoven, security specialist, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde services kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Eventleverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een leverancier toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar security evenementen. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: event security, evenementen security, evenementensecurity, eventsecurity, security, security events, security eindhoven, security specialist, ...

Artikels

BESA blij met uitspraak Grondwettelijk Hof eventsecurity

BESA blij met uitspraak Grondwettelijk Hof eventsecurity

Het Grondwettelijk Hof vernietigt een onverenigbaarheid uit de Wet Bewakingsondernemingen.

Het leven zoals het is... Event Security

Het leven zoals het is... Event Security

Als organisator staan we niet altijd stil bij wat er zich aan de deur van een evenement afspeelt. Deze security agent besloot de 'uitdagingen' waarmee hij te maken krijgt te filmen en hing een GoPro om zijn nek.

Event Security: "Maak alleen 'nieuwe' fouten"

Event Security: "Maak alleen 'nieuwe' fouten"

Jim Digby, mede-oprichter en president van de Event Safety Alliance, is één van de keynote speakers op de Event Safety Day. In deze aflevering deelt hij hoe het hem geeft geholpen door op het juiste moment op de verkeerde plaats te zijn en zo veel dingen op evenementen fout te zien gaan, de veiligheid op evenementen opnieuw vorm te geven.

G4S groepeert activiteiten rond evenementenbeveiliging

G4S groepeert activiteiten rond evenementenbeveiliging

Group 4 Securicor brengt alle activiteiten rond de beveiliging van evenementen onder in een gespecialiseerde afdeling.

G4S en Cajami International slaan handen in elkaar

G4S en Cajami International slaan handen in elkaar

G4S Event Solutions verbreedt haar dienstenpakket in event support (hospitality, security, logistics, ...) met een exclusieve samenwerking met Cajami International.

Handige handen te huur

Handige handen te huur

Los van wat de weergoden in petto hebben is het weldra zomer. En de zomer is hét seizoen bij uitstek voor evenementen, festivals en concerten. Ook jij bent ongetwijfeld al druk in de weer met de voorbereidingen.

Evenementensector schreeuwt om personeel: "We hopen dat een hoger loon mensen aantrekt"

Evenementensector schreeuwt om personeel: "We hopen dat een hoger loon mensen aantrekt"

België gaat op 18 februari naar code oranje en dat betekent dat er weer evenementen kunnen gepland worden. De organisatoren en leveranciers in de sector zijn naarstig op zoek naar personeel, soms zelfs tot in het buitenland.