Handige handen te huur

Handige handen te huur

Los van wat de weergoden in petto hebben is het weldra zomer. En de zomer is hét seizoen bij uitstek voor evenementen, festivals en concerten. Ook jij bent ongetwijfeld al druk in de weer met de voorbereidingen. Met elk item in jouw draaiboek dat je kunt afvinken ben je een tikkeltje geruster. Om helemaal onbezorgd naar jouw event toe te leven doet u een beroep op de crew van G4S Event Support.

 

"Ons moederbedrijf viert in 2013 haar vijftigjarig bestaan in België. De afdeling Event Solutions is weliswaar een pak jonger, maar dat we er staan, daar mag u vanop aan!", aldus Alain D'Haese.

 

Jij bedenkt een beleving, G4S faciliteert ze

Het is een en al beleving wat de klok slaat. Mensen kopen geen product maar een emotie, een belevenis, een ervaring. Succesvolle evenementenorganisatoren spelen daarop in. Ze creëren memorabele momenten die ons raken. Een evenement is een fantastische gelegenheid om bezoekers een bedrijf of merk te laten beleven. Met een positieve beleving maakt u het verschil. Alain D'Haese vertelt: "Wat wij doen, onder andere op het vlak van support, draagt rechtstreeks bij aan die beleving".

 

Handen uit de mouwen

G4S Event Support biedt deskundige diensten voor logistieke ondersteuning en praktische organisatie, planning, besturing en uitvoering. "We koppelen denkkracht aan mankracht, leveren vakkundige crew en zorgen voor de juiste mensen op de juiste plaats. Professioneel, stipt, enthousiast en met kennis van zaken steken wij de handen uit de mouwen, ook letterlijk. Onze stage hands zijn doeners met organisatietalent, multi-inzetbaar, aan alle kanten van het podium."

 

Event met succesgarantie

Als organisator van evenementen schuilt jouw kracht in het idee en het treffen van de juiste toon. "Onze kracht schuilt in de uitvoering - in de ruime zin van het woord - om je over de hele lijn te kunnen bijstaan. We hebben de voorbije jaren hard gewerkt aan ons menselijk kapitaal en onze logistieke capaciteiten. We zijn onderscheidend in kwaliteit, ongeëvenaard helder in communicatie, uiterst veelzijdig en flexibel in ons aanbod. Daar plukt u de vruchten van. Proef op de som nemen? Laat van u horen! Bel +32.2.788.40.69 of eventsolutions@be.g4s.com. En check ook onze website!"

 

Ook voor event security en hospitality (hosts/hostessen, parkingboys en stewards) ben je bij G4S Event Solutions aan het juiste adres. 

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Rent-A-Willys
Geschenkenbon : op stap met een willys jeep
Rent-A-Willys|
01 December 2021

De pakjestijd komt er (weer) aan. Hier koop je een stijlvolle geschenkenbon waarbij de ontvanger op stap mag gaan met een authentieke willys jeep. Wil je dit koppelen aan WO2, dan kies je voor de "Warbird Route".

Maken oorlogsverhalen je niet blij, dan kies je voor de "Country style jeep tour".

Wat dit juist zo speciaal maakt : de ontvanger van ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Grunewald.bar, 'Full Force' vooruit met geschenk- en apéroboxen

Grunewald.bar, 'Full Force' vooruit met geschenk- en apéroboxen

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Mondmaskerplicht zorgt voor groeiend vertrouwen bij concertbezoekers

Meer dan 700 exposanten bevestigd voor ISE 2022

Meer dan 700 exposanten bevestigd voor ISE 2022

Advertenties