PassePartoe

PassePartoe

PassePartoe
  • Otterstraat 17 bus2, 9200 Dendermonde, België
  • Certificate of Excellence 2023

PassePartoe brengt kwaliteitsvolle humoristische muzikale animatie aangepast aan de smaak van het publiek.


Vier rasmuzikanten spelen gitaar, dwarsfluit, contrabas, cajon en accordeon en zingen bovendien vierstemmig. We trekken van tafel tot tafel of van groepje tot groepje en het publiek wordt zonder opdringerig te zijn betrokken bij de act. We spelen volledig akoestisch met kleine individuele stem-versterkertjes indien nodig.

 

Huwelijk, BBQ, kampioenenviering, jubileum, tuinfeest, braderij, verjaardag, pensioenfeest, communie, huldiging, receptie, personeelsfeest, eetfestijn, verrassingsfeest, ... Staat uw feestje hier niet tussen? Dan zijn we het vergeten te vermelden!

 

Moeten we drank voorzien? Kunt ge Happy Birthday spelen in Si-b? Zijn jullie nog vrij? Hoe noemt ge die grote viool? Kunt ge ook met zes muzikanten komen? Mag nonkel Roger tussendoor een mop tappen? Hebt ge die website zelf gemaakt?

Of misschien heb je wel een andere vraag?

 

Neem zeker contact met ons op en we maken u graag een offerte. We zijn met vier muzikanten drie uur aanwezig op uw evenement en spelen daarvan tot twee uur muziek met pauzes naar uw wensen. We zijn zeer flexibel en stoppen en starten in een oogwenk. Klant is koning!

Op een podium spelen geeft niet hetzelfde effect en onze instrumenten zijn niet bestand tegen regen of koude.


Nog vragen? Contacteer ons en u krijgt binnen de kortste keren een antwoord!

Website van dit bedrijf nodig?

Log in om de website van dit bedrijf te bekijken. Registreren is helemaal gratis.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

Is dit jouw bedrijf?

Is dit jouw bedrijf? Upgrade je bedrijfspagina en de link naar je website verschijnt bij al onze bezoekers.

  • Bedrijfspagina vanaf € 25 / maand
  • TOP ranking in onze zoekmachine
  • Toegang tot reviews, vacatures plaatsen, ...
PassePartoe
Zondagnamiddag 29 augustus terrasjes in Dendermonde!
24 August 2021

Heel veel te beleven op de 'Aymonfiëste', maar vooral een gratis optreden van PassePartoe XL (6 muzikanten) op de terrasjes van de Grote Markt. We spelen van 14 tot 17 uur. Welkom! 🎤🎶🍹

Like Reageer

42 reviews over PassePartoe - 9.6/10

Schrijf een review
Els Verwaeren
New|KKMM SINT-CECILIA|

Op een zondag onder muzikanten!

Sint-Cecilia…hét feest der muzikanten! Na een korte feestelijke tocht door de straten van Appels genoten we niet alleen van het buffet, Passepartoe bracht iedereen meezingmodus! Hun passage tussen de tafels, hun interactie met hun publiek, hun repertoire, het was de perfecte afsluiter van ons feest. We waanden ons op een boerenbruiloft. Wat ons betreft zien we mekaar zeer snel weer! Muziek is de lijm in onze maatschappij en onze samenleving.🎵🎵🎵

Reactie van PassePartoe op deze review:

En ge moest eens weten hoeveel moeite het gekost heeft om als Dendermondse stedelingen een geloofwaardige boerenbruiloft te brengen! 😂
Maar plezant was het zeker!
Merci en tot de volgende!

0 likes|
Joeri Van Mulders
New|CC Asse|

‘ambiance-leveranciers’

Afgelopen donderdag het Dendermondse PassePartoe te gast gehad op ons event ZomerTerASSE. Een viertal. Gitaar, contrabas, accordeon en cajon (handtrommel). Bijkomend pigment: gitariste / zangeres Hilde blijkt afkomstig van Asse. Klasse Van Asse dus.

PassePartoe brengt kwaliteitsvolle muzikale animatie aangepast aan de smaak van het publiek. De muzikanten gaan van tafel tot tafel en spelen volledig akoestisch.
Op hun website valt te lezen: “ambiance-leveranciers”. Dat zoeken we!

De band heeft geen vaste setlist maar laat suggesties van het publiek komen. ‘Pour un flirt’ (Michel Delpech), ‘Eenzaam zonder jou’ (Will Tura) of Paul Severs’ onsterfelijke ‘Zeg eens meisje’. “Tees nie zeker?”, vraagt iemand wijzend naar zijn Iron Maiden-T shirt.

Wie wil welk lied graag horen? Wie heeft een specifieke herinnering aan een song? Een kleine quiz? Om dan van wal te steken met “een nummer over de sneeuw en de bergen”, terwijl de temperatuur op onze terrassen nota bene richting 30 graden gaat… Humor. PassePartoe bedient er zich rijkelijk van. Het zorgt ervoor dat je niet alleen een fijne portie bekende songs opgelepeld krijgt, maar dat er ook al eens mag gelachen worden.  

Raymond VH Groenewoud (ipv ‘Maria Maria’ zingen ze de naam van één van de dames “Oh Joke Oh Joke, ik hou van jou voor jou sta ik uren in de kou”), Lange Jojo (‘Chef, un p’tit verre on a soif’ wordt dan “Asse, een klein glaasje, w’hebben dorst.”), Les Poppys (‘Non non rien n’a changé’), Gipsy Kings (‘Baila me’), Smokie (‘living next door to Alice’), Vader Abraham (‘Daar in dat kleine café aan de haven’).  

Het kwartet lokt voortdurend interactie met het publiek uit. Nog een enthousiaste man roept bij de intro van een lied: “Ik ken den tekst van da nummer al: lalalalala”. Harry Styles begot.

Hoe later op de avond… hoe meer mensen meegaan in de ambiance. Er wordt zo luid meegezongen dat een GAS-boete voor geluidsoverlast dichtbij komt...

Conclusie: PassePartoe Passet perfect in ons ZomerTerASSE-concept. Ik kan nu al zeggen dat ze volgend jaar in de zomer nog eens de terrassen op hun kop mogen komen zetten. Het leven kan zo heerlijk eenvoudig zijn.
 
Joeri Van Mulders
programmator CC Asse
voor het event ZomerTerASSE, aug. 2023

Reactie van PassePartoe op deze review:

Jawadde Joerie, als ons optreden maar half zo fantastisch was als uwe review, dan waren we nog geweldig goed. Merci en tot volgend jaar dan hè?

0 likes|
Ben Moens
New|Gemeente Lebbeke|

Fijne band op evenement

Ons evenement heeft een atypisch, uitgestrekt terrein, maar daar wist PassePartoe perfect raad mee. Ze zaten geen moment stil, speelden zelfs een impro combo met de fanfare van de reuzenstoet die passeerde en entertainden onze bezoekers van begin tot eind.

0 likes|
Carlos De Plecker
New|

Geslaagd personeelsfeest!!

Unanieme opmerking van alle medewerkers: "Het beste feest sinds jaren, toffe band die het publiek direct kon vermaken". We hebben ervan genoten!!

0 likes|
Mieke Sergeant
New|PAROCHIAAL EVENEMENT|

Muzikale quiz

Hallo! Voor de 2de keer mochten wij Geert in huis halen voor een muzikale quiz. We waren met 100 personen, gemengde leeftijden en iedereen heeft zich de ganse avond flink geamuseerd. Het was geen saaie quiz waarbij 8 personen rond een tafel zitten en saai vraag voor vraag oplosten.... Neen, we hebben gedanst, gezongen, met de armen gezwaaid... maar vooral gelachen. Geert kon zelf waarderen dat enthousiaste deelnemers zijn microfoon afnamen om spontaan een liedje mee te zingen, of het nu juist gezongen was of niet.... de sfeer werd door hem en zijn zoon formidabel goed gehouden. Fantastisch zo'n avond! We zijn benieuwd of hij nog zulke dingen in petto heeft voor ons...

Reactie van PassePartoe op deze review:

Het kwis-element is leuk, maar zeker zo belangrijk is dat de mensen zich amuseren.
Gelukt dus! 😉
Bedankt voor de wierook!

0 likes|
Sam Vanderstraeten
New|Gemeente Hoeilaart|

Passe partoe op uw feestje

Passe partoe is geschikt om uw feestje muzikaal te ondersteunen.
Ze brengen de nodige ambiance en kunnen het publiek laten meezingen en dansen.
Ideaal voor bedrijfsfeesten, kerstmarkten, festivals (randanimatie),...

0 likes|
Heide Govaert
New|Samana Oost-Vlaanderen|

Muzikale ambiance

PassePartoe bracht dé ideale muzikale sfeer tijdens het dankfeest voor alle vrijwilligers van Samana Oost-Vlaanderen. Tafel per tafel kozen ze een passend nummer bij de vrijwilligers: uitbundig en feestelijk, of met een humoristische kwinkslag, of ingetogen en sereen, of... voor ieder wat wils. Een aanrader!

1 like|
Kris Dierickx
New|Volkskunstgroep Reynout Dendermonde vzw|

PASSEPARTOE op ONTDEK DE WERELD IN DENDERMONDE - 20 augustus 2022

P rettig gestoorde muzikanten...
A mbiancemakers die het publiek met enthousiasme laat meezingen...
S traffe 'liekes'...
S uper sympathieke bandleden...
E thousiasmerende groep...
P lezant optreden van het begin tot 't einde...
A musement van de bovenste plank...
R ijk repertorium, voor elk wat wils...
T offe bindteksten met een flinke dosis humor...
O nverwachte acts...
E n ja, een groep die zeker nog mag terugkomen omdat het zo fantastisch was!

Reactie van PassePartoe op deze review:

U heeft gewonnen! De creatiefste review ooit! 😉

0 likes|
Ivo Wijns
Expert|Okra Wommelgem Laar|

Oogstfeest Okra Wommelgem Laar een succes

Ik mag niet in detail gaan, anders is het optreden geen verrassing meer. Vooral Nederlandstalige liedjes, aangepast met..... (neen, ik ga het niet verklappen). Geestig, spiritueel, verrassende wendingen. Zelden dat onze leden zo hard hebben meegezongen. Eén lid zal voortaan als Mauricke door het leven gaan....
Practische tips: De groep heeft geen podium nodig. Voorzie genoeg ruimte tussen tafels en stoelen, zodat ze kunnen "rondzwerven" Dit is juist het originele aan hun optreden. Ik ga niet overdrijven, ik geef hen een 10 .....op 11.

Reactie van PassePartoe op deze review:

Merci. Merci. Wreed content met uw review. Volgende keer gaan we voor 11 ..... op 10! 😜

0 likes|
jeroen vanhee
Expert|Reg. Landschap Vlaamse Ardennen|

Passepartoe op onze familienamiddag ihkv '30 jaar regionaal Landschap Vlaamse Ardennen', 2 juli 22

Wij, van Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen, hebben PassePartoe gevraagd om onze feestnamiddag voor ons dertigjarig bestaan als vzw op te komen luisteren. We hadden een filmpje op you tube gevonden en het opzet van PassePartoe leek ons wel wat. Op de dag zelf zijn we daar allesbehalve in ontgoocheld geweest. De bandleden waren erg sympathiek en zochten de interactie met ons en de aanwezige gasten constant op, wat tot heel amusante en fijne momenten leidde. Ze speelden in op de muzikale noden en vragen van het moment en gingen altijd in op suggesties vanuit het publiek. Leuk was ook dat ze zich constant verplaatsten over het terrein zodat ze bij iedereen langsgingen. Het repertoire van volksliederen en meezingers in diverse talen sloeg ook goed aan. Kortom, een toffe muzikale ontdekking en als het nog eens past in een van onze activiteiten, weten we dat we bij PassePartoe krijgen wat we willen. Top!

Reactie van PassePartoe op deze review:

Dit gebeurt niet dikwijls, maar deze keer zijn we echt sprakeloos... Oorverdovende loftuitingen! Ge doet ons blozen...
Merci, en graag tot de volgende!

1 like|
Lieve Deschuymere
New|organisator: Nederlandse Cultuurraad Wemmel|

Vlaams Feest Wemmel

Na Corona was dit optreden er ééntje om van begin tot einde van te genieten, leuke liedjes, aangename sfeer, gewoon een aanrader als je muzikanten zoekt om het één of ander evenement op te luisteren
Bovendien is dit een no-nonsense samenwerking geweest, fijn contact met de mensen van de groep

Reactie van PassePartoe op deze review:

Je vergeet nog de geweldige kwaliteit van het publiek te vermelden! Die hadden er echt wel zin in... 😉

0 likes|
Jan Kampert
New|Kwb Haren|

Lentefeest KWB Haren en Femma op 27 maart 2022.

PassePartoe heeft ons lentefeest super opgefleurd met hun muzikaal vertier. Deze muzikanten slaagden er zeer goed in om iedereen met zachte en creatieve hand mee te slepen met populaire deuntjes. Zij wandelden vrolijk zingend tussen de tafels door om ons te vermaken. Een kwinkslag links en rechts uitdelend met snel en vlot aangepaste teksten leidde tot veel hilariteit onder de feestvierders. Super ensemble wij hebben er allemaal van genoten.

Reactie van PassePartoe op deze review:

Merci Jan ! Wij genoten evenzeer!
Moest ge wat mooie foto's hebben?
Graag tot de volgende!

0 likes|
Tuincenter Lissens
New|Tuincenter Lissens|

Sfeer met een persoonlijke touch

We hadden PassePartoe gevraagd om te spelen tijdens een receptie in onze winkel. We hadden hen in het verleden ook al eens geboekt en dat was super, en dat was het deze keer ook! Ze brengen direct sfeer en ambiance, en spelen in op het publiek - met persoonlijke serenades en aangepaste versies van liedjes. Ze lopen rond, wat zorgt voor een leuke dynamiek. Onze gasten waren allemaal heel enthousiast, het was een meerwaarde voor ons event.

1 like|
Melanie S.
New|Maxicon|

Meerwaarde voor ons bedrijfsfeest

Passepartoe heeft een extra dimensie gegeven aan ons personeelsfeest. Iedereen was lovend enthousiast, de persoonlijke aanpak zorgt dat de sfeer meteen goed zit. Een aanrader!

Reactie van PassePartoe op deze review:

Met veel plezier die extra dimensie gegeven. Een prachtig kader, met heerlijke catering, en een DJ die van wanten weet. Bij Maxicon weten ze hoe ze een feestje moeten bouwen!

0 likes|
Dimfy Boers
New|Gemeente Tervuren|

Tervuren (be)leeft!: band trok rond

Tijdens Tervuren (be)leeft! waren PassePartoe één van de bands die verschillende horecazaken bezochten en animeerden met hun geweldige muziek. De communicatie voor en tijdens het evenement liep zeer vlot. Verder kregen ze het publiek telkens mee en hebben we enkel positieve reacties ontvangen. Nogmaals bedankt!

0 likes|
EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Ontdek andere eventbedrijven en eventlocaties

Oud Hollands Entertainment / Fun & Party Match

Oud Hollands Entertainment / Fun & Party Match

Wij zijn een expert in Oud Hollands Entertainment. Het succes van uw bedrijfsfeest, bedrijfsreceptie, open dag of personeelsfeest versterkt de image van uw bedrijf!

Saxit

Saxit

Exclusieve party met live sax. Saxit viert het leven en creëert magische herinneringen.

Party Perfection

Party Perfection

Party Perfection is een professionele service die je helpt om van jouw feest een onvergetelijke ervaring te maken. Wij zorgen voor de juiste sfeer en stijl met onze unieke decoraties, verlichting en meubilair.

Brussels Kart

Brussels Kart

Brussels Kart Expo is de ideale Event&Expo locatie, strategisch perfect gelegen naast E40 èn Brusselse ring met een grote aanpalende parking (2500pl). De combinatie van enerzijds meeting en expohallen voor uw company events en personeelsfeesten (klein en

Kenmerken PassePartoe

Muziekgenre band

All-around 

Ambiance 

Coverbands en showbands 

Activiteiten PassePartoe

Activiteitsregio's:
Antwerpen | Vlaams-Brabant [+Brussel] | Oost-Vlaanderen | West-Vlaanderen | Limburg | Belgium
Activiteiten:
Livebands
Trefwoorden:
bands | live bands | live muziek | live band | muziek band | band | entertainment | animatie | zanger | zangeres | akoestisch | humoristisch | muzikale animatie | dwarsfluit | muziek | vierstemmig | humor | accordeon | zang | contrabas | gitaar
PassePartoe
Braderij in Merchtem!
25 June 2021

Vrijdagavond trekken we rond in de winkelstraten van Merchtem. Kom gerust langs, 't is gratis!

Een eerste optreden sinds lange tijd en we hebben er zin in!

Like Reageer
PassePartoe
Eerste optreden van PassePartoe in 2021!
13 March 2021

Het Sportpaleis was niet meer vrij dit weekend, daarom dan maar op deze manier.

Helemaal Corona-proef opgenomen, tekst aangepast aan de huidige wereldsituatie. Hoopvol...

Hier kijken:

Lees meer

Like Reageer