Akoestisch

Op zoek naar 'akoestisch'? In onze database vind je alle leveranciers die akoestisch aanbieden in België. Lees de talrijke reviews van de beste 'akoestisch'-bedrijven. Laat je inspireren en ontdek de leverancier die jou gaat ondersteunen bij de organisatie van jouw top evenement of onvergetelijk feest!

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

PassePartoe

PassePartoe

36 reviews Dendermonde

PassePartoe brengt kwaliteitsvolle humoristische muzikale animatie aangepast aan de smaak van het publiek.

Trio Demi-Sec - muziekband

Trio Demi-Sec - muziekband

Schrijf review Merksem

Demi-Sec is een swingend en akoestische trio. Zij zijn gespecialiseerd in het opluisteren van feestelijke gelegendheden.

Little Dixie

Little Dixie

7 reviews Lokeren

Little Dixie is een originele mobiele act die zorgt voor ambiance op alle soorten evenementen, van straatanimatie, tuinfeesten tot bedrijfsrecepties.

Salonduo Fratres Corona

Salonduo Fratres Corona

Schrijf review Badhoevedorp

Muzikale omlijsting op evenementen met viool en piano. Al vele jaren verzorgen wij, Silvain en Vincent Kroon, op hoog professioneel niveau en met een perfecte en chique presentatie de muzikale omlijsting bij velerlei gelegenheden.

Zigeunerorkest PIROSKA TRIO

Zigeunerorkest PIROSKA TRIO

Schrijf review Essen

Zigeunerorkest PIROSKA trio. Live akoestische muziek, muzikale omlijsting van recepties, feesten, huwelijk, jubileum, babyborrel, academische zitting, uitvaart, enz…

2 for U

2 for U

Schrijf review Puurs-Sint-Amands

Een zangeres en gitarist brengen een brede waaier van pop- en rocknummers.

No Photo Available

De Pleisters

Schrijf review Delft

De Pleisters zijn akoestische avonturiers, drie jongens die doen wat ze het liefste doen; goede nummers spelen in een band. Ze spelen unplugged, dat wil zeggen dat er gebruik wordt gemaakt van akoestische gitaren, drums en contrabas. Daarbij zingen ze all

No Photo Available

Blue Grass Boogiemen

Schrijf review Tiel

Wij zijn de Blue Grass Boogiemen, oftewel de Hillbilly Boogiemen uit Nederland. Als Hillbilly Boogiemen spelen we sinds 1990 professioneel vintage country, rockabilly en bluegrass. Onze line-up bestaat uit ons vieren die alle instrumenten bespelen.

No Photo Available

Mixed Up

Schrijf review Evere

Ons doel is: plezier beleven aan het musiceren en niet een massa contracten afwerken. Zo focussen wij vooral op schoolfeesten, rusthuizen, kerstevents, bedrijfsfeesten, braderieën, diverse events, liefst niet om de veertien dagen.

No Photo Available

K.O.Brass!

Schrijf review Utrecht

K.O.Brass! is een internationaal koperkwintet samengesteld uit de blazerssectie van The Kyteman Orchestra. K.O.Brass! staat voor een overrompelende ervaring van muziek op maat voor elk thema op elke locatie.

Meer resultaten wereldwijd

No Photo Available

De Regelaardij

Schrijf review Hasselt

Evenementen- en akoestische muziekbureau, met culturele middelen als vast onderdeel van evenementen op maat, onderscheidend door unieke theaterdagen.

Aerdrijk - Akoestisch Entertainment

Aerdrijk - Akoestisch Entertainment

Schrijf review Oegstgeest

Aerdrijk bestaat uit een groep van 7 beroepsmuzikanten die in verschillende combinaties muziek maakt bij uiteenlopende gelegenheden. De muzikanten hebben elkaar gevonden in het brengen van sfeervolle akoestische muziek.

No Photo Available

Control Light Licht- en Geluidstechniek

Schrijf review Kapelle

Verhuur en verkoop van licht en geluid voor elk evenement.

No Photo Available

Erik Potters Muziek

Schrijf review Oisterwijk

Erik Potters Muziek Akoestisch Trio: Dit mobiel trio heeft een plezierige omgang met het publiek. Spelen herkenbare verrassende muziek van swing-jazz, retro-pop, licht-klassiek, latin, chansons, evergreens tot de vrolijke noten van marsjes en slapstick.

No Photo Available

Mannen van de Maas

Schrijf review Rotterdam

Mannen van de Maas is het artiestenbureau voor akoestische muziek en theatrale acts. Samen met u kunnen wij met deze acts ieder feest, congres of receptie van de juiste invulling voorzien en dat alles voor een scherpe prijs.

Jouw eventbedrijf aan deze lijst toevoegen?

Wist je dat je jouw eventbedrijf gratis aan deze pagina kunt toevoegen? Bereik duizenden organisatoren die op zoek zijn naar een leverancier zoals jij.

Bedrijf toevoegen

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.9/10. Gebaseerd op 43 reviews over bedrijven in de categorie 'akoestisch'.

PassePartoe

PassePartoe

Muzikale ambiance

|Heide Govaert (Samana Oost-Vlaanderen)|26/09/2022

PassePartoe bracht dé ideale muzikale sfeer tijdens het dankfeest voor alle vrijwilligers van Samana Oost-Vlaanderen. Tafel per tafel kozen ze een passend nummer bij de vrijwilligers: uitbundig en feestelijk, of met een humoristische kwinkslag, of ingetogen en sereen, of... voor ieder wat wils. Een aanrader!

PassePartoe

PassePartoe

PASSEPARTOE op ONTDEK DE WERELD IN DENDERMONDE - 20 augustus 2022

|Kris Dierickx (Volkskunstgroep Reynout Dendermonde vzw)|22/08/2022

P rettig gestoorde muzikanten...
A mbiancemakers die het publiek met enthousiasme laat meezingen...
S traffe 'liekes'...
S uper sympathieke bandleden...
E thousiasmerende groep...
P lezant optreden van het begin tot 't einde...
A musement van de bovenste plank...
R ijk repertorium, voor elk wat wils...
T offe bindteksten met een flinke dosis humor...
O nverwachte acts...
E n ja, een groep die zeker nog mag terugkomen omdat het zo fantastisch was!

PassePartoe

PassePartoe

Oogstfeest Okra Wommelgem Laar een succes

|Ivo Wijns (Okra Wommelgem Laar)|16/08/2022

Ik mag niet in detail gaan, anders is het optreden geen verrassing meer. Vooral Nederlandstalige liedjes, aangepast met..... (neen, ik ga het niet verklappen). Geestig, spiritueel, verrassende wendingen. Zelden dat onze leden zo hard hebben meegezongen. Eén lid zal voortaan als Mauricke door het leven gaan....
Practische tips: De groep heeft geen podium nodig. Voorzie genoeg ruimte tussen tafels en stoelen, zodat ze kunnen "rondzwerven" Dit is juist het originele aan hun optreden. Ik ga niet overdrijven, ik geef hen een 10 .....op 11.

PassePartoe

PassePartoe

Passepartoe op onze familienamiddag ihkv '30 jaar regionaal Landschap Vlaamse Ardennen', 2 juli 22

|jeroen vanhee (Reg. Landschap Vlaamse Ardennen)|29/07/2022

Wij, van Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen, hebben PassePartoe gevraagd om onze feestnamiddag voor ons dertigjarig bestaan als vzw op te komen luisteren. We hadden een filmpje op you tube gevonden en het opzet van PassePartoe leek ons wel wat. Op de dag zelf zijn we daar allesbehalve in ontgoocheld geweest. De bandleden waren erg sympathiek en zochten de interactie met ons en de aanwezige gasten constant op, wat tot heel amusante en fijne momenten leidde. Ze speelden in op de muzikale noden en vragen van het moment en gingen altijd in op suggesties vanuit het publiek. Leuk was ook dat ze zich constant verplaatsten over het terrein zodat ze bij iedereen langsgingen. Het repertoire van volksliederen en meezingers in diverse talen sloeg ook goed aan. Kortom, een toffe muzikale ontdekking en als het nog eens past in een van onze activiteiten, weten we dat we bij PassePartoe krijgen wat we willen. Top!

Akoestisch

Op zoek naar 'akoestisch' voor zakelijke of privé-evenementen? Dan heb je geluk. Op eventplanner.be vind je maar liefst 15 eventbedrijven om je hierbij te helpen. Deze betrouwbare eventleveranciers ondersteunen je met plezier bij de perfecte organisatie van jouw evenement, trouwfeest, bruiloft, feest of bedrijfsfeest in België.

Akoestisch: alles op één pagina

Wij hebben alle bedrijven voor akoestisch in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kunt selecteren. Ontdek onze partners en contacteer hen via de contactgegevens voor meer informatie. En om het je nog gemakkelijker te maken, kun je zelfs filteren op locatie. Handig, tock?

Voor diensten als akoestisch, akoestische muziek, akoestisch entertainment, akoestische gitaren, akoestische, akoestisch trio, ... hoef je voor de beste kwaliteit dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kun je op onze website terecht. Check snel de beschikbaarheid, vraag offertes of prijzen aan en boek/bestel meteen online. Wij maken jouw zoektocht graag gemakkelijk, zodat jij en je gasten binnenkort kunnen genieten van een onvergetelijk feest of evenement!

Leverancier aanmelden

Voeg zelf kosteloos een leverancier toe aan dit overzicht. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar akoestisch. Je vergroot dus niet alleen de bekendheid van je bedrijf, je inspireert ook onze bezoekers en je scoort leads.

Tags: akoestische muziek, akoestisch entertainment, akoestische gitaren, akoestische, akoestisch trio, ...

Artikels

Nederlandse hiphop-held Typhoon is terug

Nederlandse hiphop-held Typhoon is terug

Typhoon bewijst dat rap en hiphop ook toegankelijk en subtiel kunnen zijn. De Nederlandse rapper gebruikt invloeden uit de jazz, blues, spoken word en hiphop om een compleet eigen sound neer te zetten.

Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?

Wat als een algoritme een concerthal ontwerpt?

Eerder dit jaar opende in Hamburg een spectaculaire nieuwe concerthal, de Elbphilharmonie. Het meest opvallende aan de eventlocatie is niet de gevel, niet de gebogen lift en ook niet trappen...

Renovatie Elisabethzaal - VIDEO

Renovatie Elisabethzaal - VIDEO

Vanaf eind 2012 moet de gerenoveerde Elisabethzaal dienen als hoogwaardige klassieke concertzaal en internationaal congrescentrum.

Nieuwe eventruimtes in Flanders Expo

Nieuwe eventruimtes in Flanders Expo

De voorbije maanden is er in, op en rond Flanders Expo hard gewerkt. Alle veranderingen, zoals de aanleg van de nieuwe Frontparking kaderen in het Masterplan van Artexis.

Flexibel en opvallend 'gebogen' videoscherm

Flexibel en opvallend 'gebogen' videoscherm

Tijdens bedrijfsevenementen gaat het tegenwoordig al lang niet meer alleen om het feest. Het podium van de band of DJ wordt vaak gedeeld met inspirerende sprekers. Daarnaast is bij menig congres ook het sociale programma in opmars.

Brussels Paleis 12 gaat concurrentie met Antwerpse Sportpaleis aan

Brussels Paleis 12 gaat concurrentie met Antwerpse Sportpaleis aan

Paleis 12 is volgens Brussels Expo in minder dan een jaar tijd herschapen in een polyvalente zaal die '2.500 zittende' toeschouwers en '15.000 zittende & staande' toeschouwers kan ontvangen. Het wordt de grootste concertzaal van Brussel.

Goddelijke eventlocatie

Goddelijke eventlocatie

2 miljoen euro werd geïnvesteerd om de voormalige Karmelietekerk te Ieper om te bouwen tot een unieke eventlocatie.

Exclusieve eventsfeer in 1, 2, 3

Exclusieve eventsfeer in 1, 2, 3

Plan je een ontmoeting met jouw klanten of personeel? Of denk je aan een beurs, modeshow, product show, bedrijfsfeest, congres of galabal? FLEX XL, de 850 m² grote black box in Flanders Expo, bezorgt jouw evenement in een klap een exclusief kader.

Champagnekurk kan tot 40 km/u bereiken

Champagnekurk kan tot 40 km/u bereiken

Onderzoek heeft antwoord gegeven op een essentiële vraag tijdens de eindejaarsperiode. Hoe snel kan een champagnekurk vliegen bij het ontkurken?

Eigenzinnig en duurzaam interieur voor Theater en Congres Orpheus

Eigenzinnig en duurzaam interieur voor Theater en Congres Orpheus

Afgelopen zomer is er hard gewerkt bij Theater & Congres Orpheus om de Bijvoet & Holt Foyer en het Theaterrestaurant een complete make-over te geven.