Goddelijke eventlocatie

Goddelijke eventlocatie

Maar liefst 2 miljoen euro werd geïnvesteerd om de voormalige Karmelietekerk te Ieper om te bouwen tot een unieke eventlocatie; Egliseum.

 

Verschillende studies gingen het ambitieuze project vooraf om tot een uniek concept te komen dat de eigenheid van de locatie combineerd met de hypermoderne noden van een evenementenlocatie. In tegenstelling tot andere verbouwingen van kerken werd gekozen om de glasramen niet tegen grof geld van de hand te doen, maar ze te behouden en het effect ervan te versterken door middel van computergestuurde LED verlichting. Het kille gevoel werd opgevangen door vloerverwarming en verschillende akoestische ingrepen heffen de typische nagalm op.

 

Kers op de taart is ongetwijfeld de integratie van een stijlvolle luxe loungebar voor VIP genodigden.

 

Om de setting tijdens een écht evenement te kunnen testen werden twee testcases opgezet: een optreden van Gorki én een modeshow.

 

De bezielende uitstraling van het 'Egliseum' spreekt vooral organisatoren aan die de waarde weten te schatten van een perfecte symbiose tussen cultuur-historisch erfgoed en hedendaagse high tech.

 

Aan het hele project hangt een prijskaartje van een slordige 2 miljoen euro. De realisatie wordt uitgevoerd zonder enige vorm van overheidssteun. Het gebouw is niet beschermd.

 

De officiële opening van de locatie staat eind december 2009 gepland, maar de reservaties lopen nu al binnen.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Photoevents
greenkey drive through
Photoevents|
04 March 2021

Onze allereerste opdracht van het jaar na méér dan tien maanden inactiviteit. De medewerkers kregen een tijdslot toegewezen om met eigen wagen doorheen het event te rijden. Op het parcours hadden we een greenkey doek gespannen om de wagens met passagiers tegen te fotograferen. De fotomontage was amper twintig seconden later klaar en dient meteen ook als toegangsticket tot de ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Easy2Rent voegt LED aan assortiment toe

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Met deze argumenten krijg je (meer) budget voor jouw online events

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Rode Kruis lanceert stickercampagne met online live event

Advertenties