Exclusieve eventsfeer in 1, 2, 3

Exclusieve eventsfeer in 1, 2, 3

Plan je een ontmoeting met jouw klanten of personeel? Of denk je aan een beurs, modeshow, product show, bedrijfsfeest, congres of galabal? FLEX XL, de 850 m² grote black box in Flanders Expo, bezorgt jouw evenement in een klap een exclusief kader.

 

Het is geen geheim dat Artexis volop inzet op multifunctionele eventruimtes. De black box in Flanders Expo biedt meteen een elegant en exclusief kader voor al jouw events. Zoals de naam al laat vermoeden, is deze eventspace van kop tot teen in het zwart gehuld.

 

Wie zich begeeft op de eerste verdieping van het FLEX Meeting Center van Flanders Expo wandelt meteen binnen in FLEX XL. Dankzij de grote glazen koepel baadt deze ruimte in natuurlijk daglicht. Avondevenementen profiteren daarentegen van een sterrenhemel als decor.

 

Naast de stijlvolle look & feel, leiden ook de parking vlakbij de ingang en de akoestische wand tot een comfortabele eventbeleving van bezoekers. Wens je extra diensten zoals catering op maat, projectie, geluid en licht? Het team van Flanders Expo staat altijd tot je dienst.

 

Droomt je van jouw speciaal evenement in FLEX XL? Contacteer Artexis:

www.artexis.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures