Met je bedrijf naar de Middeleeuwen

Met je bedrijf naar de Middeleeuwen

Herbeleef op zaterdag 16 en zondag 17 mei 2015, samen met jouw relaties (en hun gezin), de heroïsche taferelen die zich in de middeleeuwen op de tornooigronden rondom 't Hooghuys in Berlaar plaatsvonden. Een spektakel voor groot en klein!

 

Quondam, wat Latijns is voor 'vroeger', wordt jaarlijks door meer dan 7.000 bezoekers bezocht en is op korte tijd uitgegroeid tot het grootste competitief riddertornooi in de Lage Landen. 

 

Net zoals in de 15e eeuw staan de steekspelen te paard, het zwaardvecht- en boogschutterstornooi centraal. Meer dan 350 re-enactors uit 12 landen slaan hun authentieke tenten op rondom deze tornooivelden. 

 

 

Beleef zelf de Middeleeuwen

Snuister rond op de middeleeuwse markt, waag je aan oude ambachten zoals tingieten, kaarsen maken of ijzersmeden, drink uit middeleeuwse bekers, voel de bulderende kanonschoten tijdens de veldslag. Laat je betoveren door valkeniers, vuurspuwers, troubadours, vertellers en goochelaars, geniet van de roofvogelshows en supporter voor je favoriete ridder tijdens het steekspel. De jongsten krijgen toegang tot de schildknaepenschool, kunnen deelnemen aan de 'veldslag van de kleine man', zich laten grimeren of zelfs een heus ridderdiploma behalen. 

 

 

Corporate packages

Quondam biedt op de beide dagen een corporate package aan. Het arrangement omvat verzorgd drukwerk (uitnodigingen en inkomtickets), een voorbehouden parkeerplaats (met buspendeldienst), de toegang tot het evenement, een muntbeurs (op het terrein te spenderen aan eten en drank), een programmaboekje en een middeleeuwse beker als aandenken. Kinderen krijgen bovendien een activiteitenkaart aangeboden. De kostprijs voor de corporate package bedraagt € 50 excl. btw per persoon.  

 

Het corporate package kan uitgebreid worden met een exclusief avondbanket op zaterdag en een brunchformule op zondag. Met deze formules kan je proeven van de echte Middeleeuwen. Reserveer tafels van 8 personen of zelfs een volledige tent exclusief voor jouw bedrijf. "We voorzien ook VIP parking, vestiaire, bekers en muntbeurzen voor elke deelnemer van deze formules, aangevuld met extra animaties en live muziek", voegt organisator Joël Dumont er nog aan toe. "Eén ding is zeker, met Quondam bied je jouw relaties voor een spotprijs een unieke beleving voor jong en oud aan die episch, spectaculair en kleurrijk belooft te zijn. Je zal jouw genodigden een unieke 'dag in de middeleeuwen' bezorgen waarover ze nog lang zullen praten!"

 

Contacteer Quondam voor meer gedetailleerde informatie of een formule op maat van jouw bedrijf via info@quondam.be. Neem zeker ook een kijkje op de vernieuwde website:

 

www.quondam.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Sluit jij vanavond aan? eventplanner.live

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Horeca apparatuur verhuurbedrijf Servé onder de virtuele hamer

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

Advertenties