Avant-première Game of Thrones werd verrassende totaalbeleving

Avant-première Game of Thrones werd verrassende totaalbeleving

Het nieuwe Game of Thrones-seizoen ging van start met een schitterende avant-première. In gezelschap van dwerg Tyrion Lannister beleefden de gasten een fantastisch middeleeuws totaalspektakel in het Monasterium van Poortackere in Gent. De productie van dit magische event lag in handen van We Make You Happy, middeleeuwenspecialist 't Hooghuys verzorgde de middeleeuwse toets.

 

Ter gelegenheid van de start van seizoen vijf van de populaire serie Game of Thrones, organiseerden Telenet en eventbureau We Make You Happy een wedstrijd voor de fans. De winnaars kregen een uitnodiging voor een unieke avant-première. Volledig in middeleeuwse stijl. Voor de realisatie van dit evenement deden Telenet en We Make You Happy beroep op 't Hooghuys, de specialist in middeleeuwse en historische thema's. Op nauwelijks 14 dagen tijd, bokste die een totaalspektakel in elkaar. Compleet met live muziek, een historisch banket en figuranten die de personages uit Games of Thrones tot leven brachten.  

 

De gasten wisten op voorhand niet wat hun te wachten stond. Tot hun grote verrassing kwamen ze terecht in een complete Game of Thrones-wereld. Master of ceremony was dwerg Tyrion Lannister. Tyrion verwelkomde de winnaars in de gotische kapel van het Monasterium in Gent. Ze kregen een middeleeuws aperitief, klaargemaakt in een mysterieus borrelende ketel op driepikkel. Daarna schoven ze aan tafel voor een rijkelijk historisch banket. Welke fan droomt er nu niet van om op de echte Games of Thrones-troon te zetelen? Wel, de fans in Gent hebben hun droom gerealiseerd. De troon was speciaal uit Parijs overgebracht. En iedereen mocht er eens op zitten voor de foto.  

 

Het gezelschap vertrok voor een boottocht op de Leie langs sprookjesachtige figuraties met Games of Thrones-personages. Ondertussen werd de kapel omgebouwd tot cinema. En daar beleefden de fans het hoogtepunt van de dag: de wereldpremière van de eerste aflevering van seizoen vijf. Compleet met middeleeuwse versnaperingen en drankjes. Van een totaalbeleving gesproken! De Telenet-winnaars zijn het seizoen alvast in stijl begonnen. Dankzij de unieke expertise en rijke fantasie van ’t Hooghuys en We Make You Happy.

www.thooghuys.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De échte reden waarom je business events moet organiseren

De échte reden waarom je business events moet organiseren

6 tips voor een hogere opkomst voor je live events in 2023

6 tips voor een hogere opkomst voor je live events in 2023

Hoe verzeker ik mijn burgerrechtelijke aansprakelijkheid bij een evenement?

Hoe verzeker ik mijn burgerrechtelijke aansprakelijkheid bij een evenement?

Advertenties