header

Hosts

Op zoek naar 'hosts'? Op onze website vind je toeleveranciers die hosts aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Hosts

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.33/10. Gebaseerd op 22 reviews over bedrijven in de categorie 'hosts'.
 • Challenge MC

  Challenge MC

  Betrouwbare partner

  Ik werk al vele jaren samen met MC Challenge en telkens opnieuw kan je rekenen op professionele dames die onze gasten keer op keer met de glimlach ontvangen.
  Als je kiest voor MC Challenge weet je dat je over het hospitality gedeelte van je event je geen zorgen hoeft te maken.

  LIES DE LAET - 08/04/2019

 • Challenge MC

  Challenge MC

  Jarenlange trouwe partner

  We hebben al een jarenlange samenwerking met Challenge MC. Zij zijn een trouwe partner met een flexibele werking, wat geen overbodige luxe is in onze sector.
  Ze zijn onze eerste keuze wanneer het gaat over punctueel, vriendelijk en plichtbewust personeel.
  Als tevreden partner zijn we fan van hun persoonlijke, gedreven en klantgerichte aanpak.

  Maxine Meuleman - Goosebumps - 26/03/2019

 • Challenge MC

  Challenge MC

  Kwaliteitsvolle samenwerking

  Sinds enkele jaren hebben we een zeer fijne samenwerking met Challenge MC. Hun professionele omgang, nauwkeurige selectie van de gevraagde profielen, snelle replies, meedenken binnen het opgegeven concept, aandacht voor details,… zijn kwaliteiten die ze als geen ander bezitten en waar wij waarde aan hechten. Met andere woorden, een partner waarop we kunnen terugvallen!

  Julie Schroyen - Balthazar Events - 26/03/2019

 • Challenge MC

  Challenge MC

  TOP Team

  Steeds zeer aangenaam samenwerken met Challenge MC! Flexibel, proactief en professioneel team dat steeds kwalitatieve en dynamische profielen inzet op onze premium BMW events. De profielen uit hun pool zijn goed gescreend op tweetaligheid, verzorgd voorkomen en klantvriendelijkheid. Vlotte en nauwkeurige opvolging van hun medewerkers door Challenge MC, zowel in the field on event als tijdens de voorbereidende fases (e.g.: (product)opleidingen, briefings, etc.). Zorgen voor de nodige bijsturing van het team waar nodig, en houden daarbij steeds rekening met onze input, feedback, wensen en eisen. Behandelt hun medewerkers op een correcte en respectvolle manier, zijn streng maar rechtvaardig.
  Challenge MC is steeds oplossingsgericht en denkt heel klantgericht mee.

  Morgan Nguyen - BMW GROUP BELUX - 22/02/2019

Hosts

Zoek je 'hosts'? Dan heb je geluk. Op deze pagina vind je niet minder dan eventleveranciers om je hierbij te helpen. Deze bedrijven helpen je met plezier bij het organiseren van jouw evenement, feest of congres in België.

Hosts: alles op één pagina

Wij hebben alle leveranciers van hosts in een handig overzicht geplaatst zodat je makkelijk kan kiezen. Neem een kijkje naar onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op regio. Handig, niet?

Voor zaken als hosts, host, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken kan je op eventplanner.be terecht.

Eventleverancier aanmelden

Je kan zelf kosteloos een firma toevoegen aan deze pagina. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar hosts.

Tags: host, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!