BMW host spectaculaire 360° show

BMW host spectaculaire 360° show

Op spectaculaire wijze onthulde BMW in Bornem (B) haar nieuwe modellen aan meer dan 10.000 genodigden tijdens het event 'The Reveal'. Opvallend was de originele 360° opstelling.

 

De hoofdzetel van BMW Group Belux in Bornem werd voor het evenement door Fast Forward Events in enkele weken tijd omgebouwd tot een event-arena. In een meer dan een uur durende show worden de toeschouwers verrast met nieuwe modellen die op spectaculaire wijze werden onthuld door middel van spannende acts en special effects.

 

L&L Stage Services stond tijdens het evenement in voor de techniek, Silverspoon voor de catering, Mojuice voor showregie & visualisatie, Thomas Boets (LDP) voor het lichtdesign, Novid voor de projecties, AVM-SFX voor special effects en Visual Solutions voor showcontrol video.

 

 

Méér dan 10.000 toeschouwers

Verdeeld over 11 shows hebben meer dan 10.000 toeschouwers de exclusieve show vol premières en avant-premières bijgewoond. Na de show konden aanwezigen genieten van verfijnde catering en een drankje. De voorgestelde modellen werden na de show verspreid in de zaal waardoor bezoekers kennis konden maken met het nieuwe gamma.

 

Geniet even mee van deze aftermovie:

 

 

 

Premières en avant-premières

De sterren van de avond waren onder andere de nieuwe BMW i3 LCI, de nieuwe BMW 6 Gran Turismo, de nieuwe BMW X3, de BMW M5 en de BMW M4 CS. Wat echter voor veel toeschouwers de grootste verrassing was, zijn de geheel nieuwe BMW i8 Roadster en de volledig nieuwe BMW X2. Die werden namelijk nog nooit voorgesteld aan het grote publiek. Daarnaast worden er ook verschillende 'Special Editions' getoond, waaronder de BMW i8 Myth Editions, de BMW 5, 6 en 7 Reeks Stealth Edition en de exclusieve AVUS en TELESTO edities van de BMW M3 Berline en M4 Coupé.

 

Bron: BMW / FOTO: via BMW / Lennen Descamps

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De échte reden waarom je business events moet organiseren

De échte reden waarom je business events moet organiseren

Hoe verzeker ik mijn burgerrechtelijke aansprakelijkheid bij een evenement?

Hoe verzeker ik mijn burgerrechtelijke aansprakelijkheid bij een evenement?

TTPE gaat 'full force' & groen

TTPE gaat 'full force' & groen

Advertenties