header

Promoboy

Zoek je 'promoboy'? Op onze website vind je eventbedrijven die promoboy aanbieden in België. Zo wordt het organiseren van jouw evenement gegarandeerd een succes!

Promoboy

Voeg jouw bedrijf toe aan deze lijst en bereik in één klap duizenden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen. Dat kan zelfs gratis!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9.4/10. Gebaseerd op 15 reviews over bedrijven in de categorie 'promoboy'.
 • Challenge MC

  Challenge MC

  Excellence in execution

  Steeds een UNIEKE ervaring om met Challenge te mogen samenwerking.
  De aanwezigheid van "Challenge ambassadors" op je project is je eerste bijdrage voor een SUCCESVOL event.
  Een uiterst PROFESSIONEEL team die garant staat voor KWALITEIT.
  Keep up that spirit and attitude ...

  Georges Mangin - Deutsche Bank - 13/02/2019

 • Challenge MC

  Challenge MC

  Geruststellend

  Als production manager bij Duval Branding probeer ik mij te omringen met leveranciers waarop ik kan rekenen en waarbij de samenwerking vlot verloopt. MC Challenge is zo eentje waarbij ik gerust kan zijn en waarvoor geen moeite te veel is!

  Sofie Hennen - Duval Branding - 13/02/2019

 • Challenge MC

  Challenge MC

  Fijn samenwerken !

  Onze samenwerking met Challenge gaat nu toch al eventjes mee (ruim 15 jaar) en we blijven steeds even tevreden van hun service. Tof contact met iedereen op kantoor; fijne mensen on the field! Een aanradertje als je people nodig hebt. Geen vraag is teveel! Wij blijven een trouwe klant.
  Marc en Karen
  Triple Tree

  Karen - Triple Tree - 24/01/2019

 • Challenge MC

  Challenge MC

  Zekerheid

  Ik werk als Event Manager bij voetbalclub Antwerp reeds lange tijd samen met Challenge MC voor hostesses, vestiaire-dames, onthaal,...
  Niet enkel op matchdagen waar ze de belangrijke taak hebben onze sponsors & partners persoonlijk te ontvangen en te begeleiden; ook op niet-wedstrijddagen zijn ze een belangrijke 'eerste indruk' voor onze externe klanten. Hun professionele aanpak begint bij de reservatie waar men mee anticipeert op de vraag. Ook na elk project vragen ze steevast naar onze feedback. Werken met Challenge MC geeft me dan ook die zekerheid dat we zoeken om onze klanten tot in de puntjes te verzorgen.

  Nicolas Stas - Royal Antwerp Football Club - 11/01/2019

Promoboy

Zoek je 'promoboy'? Dan ben je aan het juiste adres. Op onze website vind je niet minder dan toeleveranciers om je hiermee te helpen. Deze eventleveranciers helpen je met plezier bij het organiseren van jouw bedrijfsevenement of feest in België.

Promoboy: een handig overzicht

Wij hebben alle leveranciers van promoboy op een pagina geplaatst zodat je makkelijk kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op land en provincie. Handig, niet?

Voor zaken als promoboy, promoboys, promojongens, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Eventbedrijf toevoegen

Je kan zelf kosteloos een leverancier toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden potentiële klanten die op zoek zijn naar promoboy.

Tags: promoboys, promojongens, ...

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!