Uitnodigingen

Op zoek naar 'uitnodigingen'? Hier vind je eventbedrijven die uitnodigingen aanbieden in België. Zo wordt de organisatie van jouw evenement zonder twijfel een succes!

Meest recente reviews

Gemiddelde review score 9/10. Gebaseerd op 16 reviews over bedrijven in de categorie 'uitnodigingen'.
 • Halito!

  Halito!

  Halito! dagelijks gebruik van de eventplanner

  Wij gebruiken de eventplanner dagelijks, met meer dan 75 vormingen per jaar is het ook nodig het werk te verdelen over verschillende collega's. Het gebruiksgemak laat toe dat wij met verschillende mensen in alle eventsites kunnen werken, zo hebben we steeds een backup en kunnen wij elkaar voort helpen. En als er dan nog eens iets niet werkt zoals we willen dan is er de helpdesk die ons altijd zo vlug mogelijk verder helpt, steeds met heel veel geduld.
  Dat wij ook nog voor al onze vormingen onze eigen huisstijl kunnen gebruiken, geeft een goede herkenning naar onze klanten toe.

  Katrien Wouters - SAM, steunpunt Mens en Samenleving - 18/09/2018

 • Halito!

  Halito!

  Zeer tevreden over Halito!

  Wij hebben Halito! inmiddels ingezet voor 2 zakelijke congressen. Doordat we het kunnen gebruiken als website/registratie-/e-mailingssysteem in één, verloopt het registratie- en communicatieproces zeer efficiënt. Daarnaast is het systeem gebruiksvriendelijk: een congressite of e-mailing is zonder al te veel moeite of technische kennis in elkaar gezet, in de gewenste huisstijl en heeft een professionele uitstraling.

  Nina Thomakos - Cygnea - 14/09/2018

 • Halito!

  Halito!

  Halito aanmeldsysteem

  Als Eventmanager werk ik graag met Halito. De service is erg aangenaam en de aanmeldtool werkt snel. Zeker wanneer je de tool vaker gebruikt hebt. Halito denkt erg fijn met je mee en werkt continue aan vernieuwing.

  Debbie Eijgensteijn - Eijgen Steijl Evenementen & Communicatie - 14/09/2018

 • aanmelder

  aanmelder

  Meer dan tevreden!

  Sinds maart vorig jaar gebruiken wij aanmelder.nl. Na een aantal systemen geprobeerd te hebben, kwam aanmelder.nl eruit als het systeem dat alles biedt wat wij nodig hebben, simpel is om onder de knie te krijgen en bij wie de service en bereikbaarheid top is. Daar komt nog bij dat als er een vraag is of een verzoek, ze meedenken en bijna altijd een oplossing voor handen hebben. Aanrader dus!

  Kiki van Oeffelen Mariël Imthorn - bureauMK Events & Projecten - 06/09/2018

Uitnodigingen

Zoek je 'uitnodigingen'? Dan kunnen wij jou helpen. Op deze pagina vind je niet minder dan bedrijven om je hierbij te helpen. Deze eventbedrijven helpen je met plezier bij de vlekkeloze organisatie van jouw evenement, feest of congres in België.

Uitnodigingen: alles op één website

Wij hebben alle leveranciers van uitnodigingen in een handig overzicht geplaatst zodat je eenvoudig kan vergelijken. Ontdek onze partners en contacteer hen voor meer informatie. Je kan zelfs filteren op locatie. Handig, niet?

Voor zaken als uitnodigingen, uitnodiging, uitnodiging event, eventuitnodiging, uitnodigen, uitnodigingskaartjes, jubileumuitnodigingen, verjaardagsuitnodigingen, ... hoef je dus echt niet verder te zoeken. Ook voor andere event-gerelateerde zaken ben je op eventplanner.be aan het juiste adres.

Link toevoegen

Je kan zelf gratis een leverancier toevoegen aan deze lijst. Zo bereik je in één klap duizenden prospects die op zoek zijn naar uitnodigingen.

Tags: uitnodiging, uitnodiging event, eventuitnodiging, uitnodigen, uitnodigingskaartjes, jubileumuitnodigingen, verjaardagsuitnodigingen, ...

Artikels

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!